ya jack'in oğlu varmıydı, ben hatırlamıyorum hiç, ilk defa mı gösterdiler yoksa ben mi unutmuşum, evlenip boşandıığını hatırlıyorum sanki ama çocuğu olduğunu hatırlamıyorum, hem eğer çocuğu varsa neden eve döndüğü zaman hiç çocuğunun yanında değildi, paso kate'in yanındaydı
jackin karnıda dümdüzmüş he, gözümden kaçmadı:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
claire de harbi enfeksyon kapmış ha, kırıklık enfeksiyonu, kaydirigubbakcemile3 bu lock manyagı claire ile sayide kendinden bi parça üfledi herhalde, bunlar küçük kara dumancıklar oldu, lockun askerleri oldular herhalde
allahtan jocab çıktıda hurleylen jack paçayı kurtardı:hulya:
ya jack'in oğlu varmıydı, ben hatırlamıyorum hiç, ilk defa mı gösterdiler yoksa ben mi unutmuşum, evlenip boşandıığını hatırlıyorum sanki ama çocuğu olduğunu hatırlamıyorum, hem eğer çocuğu varsa neden eve döndüğü zaman hiç çocuğunun yanında değildi, paso kate'in yanındaydı
valla canım jacobun geliyorlar dediği claire ve lock bence, başka others lar değil yani, ben öyle anladımbilmiyorumkismile
asıl ben sawyere noldu onu merak ediyorum o da mı lockun adamı oldu acep, öyleyse gitti heba oldu bir canditate daha, kaldı hurleyle jack ve jin yada karısı:hulya:
yavv jackin oğlu yoktu zaten:sinifsinif:
PARALEL EVREN diye bağrınıyoz ya beaa:bbo:
jack apandist ameliyatını küçükken mi oldu sanki hayır adadayken oldulmaz:kuzu kırcak notunu vallaalsanaalsanasmile
hayır bence o gösterdikleri bölümler herşey bittikten sonra hiç bişey yaşanmamış gibi geri döndiklerinde oluyor,
apandisit benimde dikkatimi çekti,
paralel evren dediğin olay ikisi aynı anda yaşandığında oluyo yani en azından ben öyle biliyorum, yanlış biliyosam düzeltin,
4. sezonda da flash forward yapıyolardıya hani dönüş görüntileri gösteriyolardı, bu gösterdikleri bölümlerde onun gibi
Sanırım, ada dışındaki zamanda Ceklen Keyt yine bir şekilde tanışacaklar ve yine birlikte olacaklarbilmiyorumkismile
Lan salak Keyt ,kaçırılırmı öyle cillop gibi adam, zevksiz sende:dilcikar:
Ama Conda hiç kıl mıl yoktu ondan puanını kırdım. ne öyle yaa, Coniler gibi.benneyaptımki
kuzum john hangi ara gitti görüştü diyon ya zaten clair de johnu vurgulamadı farkındaysan o john değil arkadaşım dedi yani kara duman önceden sahip olduğu vücutla gitmiş claire
babam söyledi arkadaşımda öyle dedi dediğine göre bu vücut jackin babası değil başka bi vücut
kim kimin vucuduna girmiş ben şaşırdım artık, kızlar bi yoklayın kendinizi sizede kara duman şeetmiş olamasın:roflol::roflol:
kuzum john hangi ara gitti görüştü diyon ya zaten clair de johnu vurgulamadı farkındaysan o john değil arkadaşım dedi yani kara duman önceden sahip olduğu vücutla gitmiş claire
babam söyledi arkadaşımda öyle dedi dediğine göre bu vücut jackin babası değil başka bi vücut
he kusu, sen sayid gibi edeleli ve kıllı seviyodun demiaklinialirimsmileaklinialirimsmile
claire çakinin gelini olmuş resmen, korku filmlerinde oyanabiliraklinialirimsmileaklinialirimsmile
iyi tamam, ama Conu ilk görünce hemen niye arkadaşım dedi madem eski şekliyle göründü siyahlı adam.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?