Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
claire de harbi enfeksyon kapmış ha, kırıklık enfeksiyonu, kaydirigubbakcemile3 bu lock manyagı claire ile sayide kendinden bi parça üfledi herhalde, bunlar küçük kara dumancıklar oldu, lockun askerleri oldular herhalde
allahtan jocab çıktıda hurleylen jack paçayı kurtardı
:hulya:

ya jack'in oğlu varmıydı, ben hatırlamıyorum hiç, ilk defa mı gösterdiler yoksa ben mi unutmuşum, evlenip boşandıığını hatırlıyorum sanki ama çocuğu olduğunu hatırlamıyorum, hem eğer çocuğu varsa neden eve döndüğü zaman hiç çocuğunun yanında değildi, paso kate'in yanındaydı

yeni gösterdiler canım david miş adı:hulya:

di mi yeni gösterdiler, jack'in bi oğlu olduğunu saklamışlar bizden bunca zaten kalleşler,
gelenler kim acaba ben onu merak ediyorum,
claire keşke kate'i öldürse ne sevinirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence çok çarpıcı bi son olmicak, claire ve john tapınağa gidecekler, sayidide yanlarına alacaklar orda, sonra Jacop'ın dedği adamlar gelecekler, savaş mavaş derken adayı batıracaklar, aslında Jacoop'ın o kadar da iyi olmadığı anlayacağız, kara duman kötü şeyler yapsa bile hakklı bi sebebi olacak ve ona sempati duyucağız, adayı da bence siyah duman batıracak, sonra bi şekilde büyük ihtimalle Jack'in etkisiyle, hiç bişi olmamış gibi geri dönecekler,

bu arada bu diziyle ilgli ne dediysem çıktı aklinialirimsmileaklinialirimsmile

valla canım jacobun geliyorlar dediği claire ve lock bence, başka others lar değil yani, ben öyle anladımbilmiyorumkismile

asıl ben sawyere noldu onu merak ediyorum o da mı lockun adamı oldu acep, öyleyse gitti heba oldu bir canditate daha, kaldı hurleyle jack ve jin yada karısı
:hulya:

Son düzenleme:
ee şimdik şöle oluyo, evet claire ve lockdan bahsediyo bence de gidecekler oraya diye ama bi de okyanustan gelenler var, tamam Hurley'i oraya sırf Jack kendini görsün diye yolladı ama Hurley şimdi nasıl gelicekler dediğinde, onlar nasıl olsa yolunu bulurlar, gibisinden bişi söled,
yani dışarıdan gelecikler var daha

jackin karnıda dümdüzmüş he, gözümden kaçmadı:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hee geçen hafta jack göstertemiyo dedik adam çatır çatır gösterdi:lepi:

claire iyice kurumuş nan insanlıktan çıkmış koskoca zencimi halt etti ya vallaha korkulur bu içe kaçan karanlıktanakannehir

yavv jackin oğlu yoktu zaten:sinifsinif:
PARALEL EVREN diye bağrınıyoz ya beaa:bbo:
jack apandist ameliyatını küçükken mi oldu sanki hayır adadayken oldu lmaz:kuzu kırcak notunu vallaalsanaalsanasmile

hatta wildmore diyodu yakında bi savaş başlayacak diye rahmetli lock sağkene demişti ya ona hastanedeyken işte o savaş bu savaşbayanssulusmile

hurleyde olmasa hiç gülmeyecez yanlız jackle ormanda yürürlerken, "ne güzeldi, eski günlerdeki gibi, ikimizin ormanda yürümesi, tam olarak ne yapmaya gittiğimizi bilmenden" diyo:roflol::roflol:

yavv jackin oğlu yoktu zaten:sinifsinif:
PARALEL EVREN diye bağrınıyoz ya beaa:bbo:
jack apandist ameliyatını küçükken mi oldu sanki hayır adadayken oldu lmaz:kuzu kırcak notunu vallaalsanaalsanasmile

hayır bence o gösterdikleri bölümler herşey bittikten sonra hiç bişey yaşanmamış gibi geri döndiklerinde oluyor,
apandisit benimde dikkatimi çekti,
paralel evren dediğin olay ikisi aynı anda yaşandığında oluyo yani en azından ben öyle biliyorum, yanlış biliyosam düzeltin,

4. sezonda da flash forward yapıyolardıya hani dönüş görüntileri gösteriyolardı, bu gösterdikleri bölümlerde onun gibi

cmr gel sen yol yakınken dön kaydirigubbakcemile3
iyi de canım bak kendinle çeliştin paralel evreni doğru biliyon bida oku bak yazdığını
ee bu adamlar şu an napıyo iki zamanda da yaşamıyomu mirmirmirmir
hiçbişey yaşanmamış gibi olsa jack nası 7 yaşındayken apandist ameliyatı olcaktı adamın 2 apandisti varsa o başkalaelaelaelaelae

Vay anasını Kıleyıra bakın hele. O çıtkırıldım kız gitmiş yerine manyak bir katil gelmiş.akannehir

Nasıl öldürdü adamı, ıyyyykafamçokkarıştı

Kesinlikle Jinide öldürecekti de uyanık Jin hemen lafı çevirdi.

salak Keyt de düştü ecelinin peşine, ohhhh, inşallah Kıleyır parçalara ayırır onusempatiksalakcinni

Ceklen Hugo da ucuz kurtuldu kanımca tapınaktan. Karaduman oraya gidince neler olacak, çok merak ediyorum. ıyide benim anlamadığım, karaduman Ajira adaya düştüğünden itibaren Con kılığında. Bu çakma Con ne ara gitti kıleyirle görüştü, bebesinin tapınakta olduğunu söyledi.eyvahedigeldismile

Kıleyir ormanda aeronu bıraktıktan sonra bir şekilde yaralandı sanırım, ve tapınaktakiler onu buldular ve havuza soktular. Enfeksiyon kapması ve bir katile dönüşmesi bu şekilde olsa gerek. Sonrada tapınaktan kaçtı ormanda önüne geleni öldürdü.eyvahedigeldismile, e tabi o meşhur havuza giren geçmişini hatırlamıyorya, earonu ormanda bıraktığını, filan hatırlamadı kanımca, tapınakta sanıyor zavallı.

Kıleyirla Keyt'in buluşmalarını dört gözle bekliyorum. ınşallah gelecek bölümde gösterirler:lepi:, Keyt'e ne işkenceler yapar ama Kıleyir, zuhahhahakaydirigubbakcemile3, ohh ellerin dert görmesin Kıleyir bacı:hulya:

salak Keytin haberi yok tabi , enfeksiyondan bilmem neden, eski Kıleyir sanıcak onuaklinialirimsmile

Sanırım, ada dışındaki zamanda Ceklen Keyt yine bir şekilde tanışacaklar ve yine birlikte olacaklarbilmiyorumkismile

Lan salak Keyt ,kaçırılırmı öyle cillop gibi adam, zevksiz sende:dilcikar:

Ama Conda hiç kıl mıl yoktu ondan puanını kırdım. ne öyle yaa, Coniler gibi.benneyaptımki

kuzum john hangi ara gitti görüştü diyon ya zaten clair de johnu vurgulamadı farkındaysan o john değil arkadaşım dedi yani kara duman önceden sahip olduğu vücutla gitmiş claire
babam söyledi arkadaşımda öyle dedi dediğine göre bu vücut jackin babası değil başka bi vücut

küçük küçük jilet kesiği kılları görmedin mi ayolkaydirigubbakcemile3
ben HD izledim ondan farketmişimdiraklinialirimsmile

he kusu, sen sayid gibi edeleli ve kıllı seviyodun demiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

claire çakinin gelini olmuş resmen, korku filmlerinde oyanabilir
aklinialirimsmileaklinialirimsmile

kim kimin vucuduna girmiş ben şaşırdım artık, kızlar bi yoklayın kendinizi sizede kara duman şeetmiş olamasın:roflol::roflol:

kim kimin vucuduna girmiş ben şaşırdım artık, kızlar bi yoklayın kendinizi sizede kara duman şeetmiş olamasın:roflol::roflol:

valla kim kimi bulursa ona giriyokaydirigubbakcemile3
ademle havvayı da sölücekler sandım bi ara mağarada onlarından bi halttan haberi yok heekafamçokkarıştı
ama ayndan kendi evlerinin görünmesi şıklık yaratmış:lepi:çok ekşin gibi bişey yanikaydirigubbakcemile3hurley sürekli öyle dedi ya garibim "gibi bişey yani"kaydirigubbakcemile3

iyi tamam, ama Conu ilk görünce hemen niye arkadaşım dedi madem eski şekliyle göründü siyahlı adam.bilmiyorumkismile

he kusu, sen sayid gibi edeleli ve kıllı seviyodun demiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

claire çakinin gelini olmuş resmen, korku filmlerinde oyanabilir
aklinialirimsmileaklinialirimsmile

He lan, accuk kıllı olsaydı Cek favorimdisempatiksalakcinni

iyi tamam, ama Conu ilk görünce hemen niye arkadaşım dedi madem eski şekliyle göründü siyahlı adam.bilmiyorumkismile

ee adaya dönünce yine görüşmüşlerdir o zaman, adam paso geziyo.

bu arada meltemcim, ben olayların aynı anda yaşandığını düşünmüyorum, bu sezonun ilk bölüm yorumların kaçırmışım şimdi şöle bi baktım. paralel evrenden orda basedilmiş ama dediğim gibi bence bu bu olaylar, bu sezonun sonuna doğru olacakları gösteriyor.
Yani ada bi şekilde battıktan sonra bi şekilde olaylar resetlenicek ve 2004 de geri dönecekler, Yani parelel evren değilde yine zamanda sıçrama olacağına inanıyorum.

şu an için aradaki farklılıklar için (ör; Jack'in bir oğlu olması) tam bi açıklamam yok.
ama belki şöle olabilir. Jacop bunları küçüklkten beri izliyoya, onları adaya çağırmak için hayatlarını etkiliyo. Hatta siyah dumanın şöle bi lafı var "yaptığınız tercihler aslında tercih değil" gibisinden bişiydi işte.
neyse bi şekilde jacop aslında bunnların hayatlarını hiç etkilememiş oluyo, artık nasıl oluyo orasını tam kestiremiyom :umursamaz: bu şekilde de aradaki değişikler ortaya çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…