Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bitmesine 3 ay kaldı zaten bekleyip görcez tek tek
bu arada 6. bölümün fragmanı ne kötü ya :S yani kötü derken görüntü karmaşık ve de sese başka bi ses ekli karışık bişey ekran atlamasını gösteryior başka bişey göstermiyor benim izlediğim video mu sorunluydu acaba yoksa haftaya öyle mi izlicez lostu:bbo:

LOST 6x06 "Sundown" ABC Promo #1

[dailymotion]video/xccj6o_lost-6x06-sundown-abc-promo-1_creation[/dailymotion]

LOST 6x06 "Sundown" Sneak Peek #1

[dailymotion]video/xcciy2_lost-6x06-sundown-sneak-peek-1_creation[/dailymotion]

didscim çok sağol videolar için
ya o ilk video niye öyle yaa bende izlemiştim başka istede ordada öyleydi de videoda sorun var diye düşünmüştüm bilmiyorumkismilehaftaya lostu öyle mi izlicez yaa:bbo:

didscim çok sağol videolar için
ya o ilk video niye öyle yaa bende izlemiştim başka istede ordada öyleydi de videoda sorun var diye düşünmüştüm bilmiyorumkismilehaftaya lostu öyle mi izlicez yaa:bbo:

Olurmu ayol kaydirigubbakcemile3 Düzgünü çıkınca eklerim Şeniz

deniz fenerinde bir sürü üzeri çizili isim vardı demekki aynı çin işkencesini başkalarınada yapmış bunlar
o feneri hiç görmemiş olmalarıda gerçekten ilginç yani
sayid ne zaman dellenip, psikopatlık yapcak acaba, içindeki akarnlık ne zaman aktive olcak dersiniz
şu hurleyede yazık yaw, adam iki yürüyo kan ter için kalıyo
:hulya:

süper ya izlemeyenler mutlaka izlesin :roflol::roflol::roflol:

[youtube]ak_LDTytNiQ[/youtube]

[youtube]siyqXbSwSVE&NR=1[/youtube]

Son düzenleme:
Ben jacki kılsız seviyorum guclubacismile bu bölümde yine toparladı karizmasını, gobeğini ben de sarkmış mı diye kontrol ettim :icecream: içine çekiyodu ama parayı jacke basarım, yakışıklı adam vesselam boshayallersmile
Ay claire'ın içine şeytan mı kaçmış ne kaçmış bilmiyorum amaa where is the babyyy diye mızıldayan aptal claire gitmiş şeytan claire gelmiş, aksanı bile değişmiş gibi, balta sahnesini beklemiyodum ama eyvahedigeldismile
Bölümler bana kısa geliyo ya, biriktirip izlemem lazım :sinifsinif:

ah jackim de jackim ,,her daim şarap gibisin ulennnnŞenizŞeniz... hele gülüşüne kurban delelloy deleloyyyyy Şeniz ... neyse ki dvd ye çektim bölümleri ..sezon bitse de döndürüp döndürüp izlerim ..:icecream:

bu bölüm diğerlerine göre yine bi nebze daha mesaj doluydu ...clair ve john un beraberliği ,jinin son dakika köşe dönüşü ii idi bi nebze ...

yaww kimin içinde ne varsa elma dersem çık armut dersem çıkma diyesim geliyor ..kim nereden çıkacaksa çıksın ulennn ...yakında kendimden şüphe edip acep benim içimde de kara duman mı var diye şüphe etmeye başlayacağım iiimi kaydirigubbakcemile3

o üstü çizili şahıslar bu adayı koruma işini becerememiş olanlar olabilir ...adamın da listesi bakkal defteri gibi bacım ..
jacob da güya karizma yapıyr aklınca ..ellerini kollarına koymalar ,gülümsemeler filan ...hay karizmana da sana da ulennn...

arkadaslar 4.bolumu ızledım 5 bolumu bulamıyorum siz kactasınız ve nerden ızlıyosunuz:hulya:

diziporttan izle, yayınlandıktan 3-5 saat sonra koyuyorlar her hafta yeni bölümü, o sitede herkesin indirdiği yerden indirdiği için, indirmiyorum ben hazır indirilmişi varken
kaydirigubbakcemile3

Ben önceden netten indiren bir arkadaştan alıp izliyordum artık Digitürk ABD'den yayınlandıktan 2 gün sonra yeni bölümleri veriyor...
Son sezon biraz sıkıcı ama umuyorum ki tüm soruların cevaplarını alacaz kaydirigubbakcemile5

ya bilgisayara fortmat attimda indirdimiz seyleri izlemek icin bir program gerekiyordu onun ismi neydi izleyemiyorum o olmadan indirsemde sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…