chess beni düelloya mı davet ediyonaklinialirimsmile
bilmemkii nesinebilmiyorumkismile
sen şimdi fragmanda gördüğünü yazarsın sempatiksalakcinni
ayy yarında iş çok yoğun olcek emmeeyvahedigeldismile
tüüh esprilerim uçmuş, zaman parlaması yaşadık, murnum kanıyo:roflol::roflol:
annaaaa forum eski haline dönmüş ohhh bee:1ninca:
yavv sen bişiler yazdıydın ama ben sana cevap yazamadım forumdan ötürü:bbo:
paralel forum yaşadık bizde sempatiksalakcinni
sana attığım havada boşa gitti yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ya bu jin oldu ya, claireyi kandırmaya çalışıyodu en son, herhalde lock onu kandırmıştır:hulya:
bi de bu sawyerden haber alınamadı, o mağradan sonra görünmedi, lock kötü bişiymi yaptı ona mağrada nolduaklinialirimsmile
bence sadece sağlam hurleylen jack kaldı ya, 2 ye karşı bi sürüsempatiksalakcinni
sayidte güya kolay kanmıyo, bi hemen sendeye inandı sonra gitti hemen locka inandı, saf salak,
ben, sensey ölmüş biri olarak karşına çıkcak deyince nadya çıkcak sandıydımsempatiksalakcinni
bakalım nolcek:hulya:
Anaaa Sayid Dogeni boğduakannehir
sayidim death machinenim sempatiksalakcinni çok pis öldürüyo namıssızsempatiksalakcinni
lost testereye döndü zaten
bişi dicektim ama unuttum bakbilmiyorumkismile
kung fu mu öğrencektin kız senseyden niye üzüldünsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Lan her zaman samuray görmüyoz herhalde, ilk ve tekti Dogen:gitme:
Ama ne dövüştü Sayidlen:hulya:
valla ben çok beğendim bu bölümü haftayı sabırsızlıkla bekliyorum
sayidim death machinenim sempatiksalakcinni çok pis öldürüyo namıssızsempatiksalakcinni
lost testereye döndü zaten
bişi dicektim ama unuttum bakbilmiyorumkismile
valla sayid artık eski sayid değil, kirlettiler onu, karaduman üfürdüler onasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
güya içinde iyilik varmış efendinin, gel yavrum sana kötü bişey yapmıcam der gibi bi hali vardı insanları biçerken:jeyyar::jeyyar:
bende şu mafya babasıyla sahnesini beyendim, süperdi ya, yumurta yiyen herüfü polat olarak canlandırdım gözümde çok zevkliydi ölmesi:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: Bugün formundasın Chessvereliniortak
eeee nolcak bundan sonra, istikamet nere???
Hadi dedik tapınağa girmeye çalışacak kavga dövüş kan revan, ama hepsi bir bölümde bitti. Ya sonraCADIARZU
Anam bu çakma Con, Cek ve Hörlinin peşinemi düştü yoğusa:1shok:
aaaa kızlar benjo, duvardan geçmedi, ohh olsun ona, kara duman ırzına geçsinde görsün gününüsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ama şu lockun peşinden gidenler arasında da yoktu benco, nere gitti la bu bencobilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?