Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmemkii nesinebilmiyorumkismile
sen şimdi fragmanda gördüğünü yazarsın sempatiksalakcinni
ayy yarında iş çok yoğun olcek emmeeyvahedigeldismile

bilmemkii nesinebilmiyorumkismile
sen şimdi fragmanda gördüğünü yazarsın sempatiksalakcinni
ayy yarında iş çok yoğun olcek emmeeyvahedigeldismile

:dilcikar::dilcikar: naniknaniknaniknanik

tüüh esprilerim uçmuş, zaman parlaması yaşadık, murnum kanıyo:roflol::roflol:

tüüh esprilerim uçmuş, zaman parlaması yaşadık, murnum kanıyo:roflol::roflol:

annaaaa forum eski haline dönmüş ohhh bee:1ninca:
yavv sen bişiler yazdıydın ama ben sana cevap yazamadım forumdan ötürü:bbo:
paralel forum yaşadık bizde sempatiksalakcinni

annaaaa forum eski haline dönmüş ohhh bee:1ninca:
yavv sen bişiler yazdıydın ama ben sana cevap yazamadım forumdan ötürü:bbo:
paralel forum yaşadık bizde sempatiksalakcinni

sana attığım havada boşa gitti yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ya bu jin oldu ya, claireyi kandırmaya çalışıyodu en son, herhalde lock onu kandırmıştır:hulya:

bi de bu sawyerden haber alınamadı, o mağradan sonra görünmedi, lock kötü bişiymi yaptı ona mağrada nolduaklinialirimsmile

bence sadece sağlam hurleylen jack kaldı ya, 2 ye karşı bi sürüsempatiksalakcinni

sayidte güya kolay kanmıyo, bi hemen sendeye inandı sonra gitti hemen locka inandı, saf salak,
ben, sensey ölmüş biri olarak karşına çıkcak deyince nadya çıkcak sandıydımsempatiksalakcinni

bakalım nolcek
:hulya:

Anaaa Sayid Dogeni boğduakannehir

aa demi bak lock döndü sawyer kaldıbilmiyorumkismilebence lock duman oldu uçtu sawyer anca çıkıyodur ağır cüssesiylen:hulya:
jini de işte uyuzluk olsun diye sunla kavuşamasınlar diye ordan oraya atıyolar garibimi

sayid keamyi daha önceki seferde mi öldürmüştü yoksa lock muydu keamyi öldüren

sayid locka inandı çünkü onun doğru söylediğini gördü hem sayid karanlık ya ondan hem onun için kara dumanın tohumu var ya tabi ona inancak

ya şimdi samurayda dirilirse havuzda ıhhhh diye birden ayılırda o da karanlık olursa yoksa herkes karanlık mı olcek

valla ben çok beğendim bu bölümü haftayı sabırsızlıkla bekliyorum
sayidim death machinenim sempatiksalakcinni çok pis öldürüyo namıssızsempatiksalakcinni
lost testereye döndü zaten
bişi dicektim ama unuttum bakbilmiyorumkismile

sayidim death machinenim sempatiksalakcinni çok pis öldürüyo namıssızsempatiksalakcinni
lost testereye döndü zaten
bişi dicektim ama unuttum bakbilmiyorumkismile

evet sayid çok pis sexüydü, o pat buna çart, ona küt, buna baaamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yanlız salak neden nadyayı kardeşiyle evermiş anlamdım ya, ohaaa yani, insan az erkek olur ya, aşkı memnuyu geçmişler valla sayid nadya ve sayidin brohtersempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Dogeni niye öldürdün pis Sayidalsanaalsanasmile, Allahın cezası katil:mymeka:mafoldumben

Dogen ona geçmişini anlatırken ne kadarda masum dinliyordu onu oysaki:gitme:

Oha falan oldum yaaa, Sonunda Sayidin o pis gülüşü neydi öyleakannehir

Şimdi Keyt mecburen onlarla kaldı. Diğer tayfa tapınağın neresine saklandı. Çakma Con onları almadan nereye gidiyor. Onun derdi tapınağa girmek değilmiydi. Ahalisinide topladı yolculuk nereye bu sefer.CADIARZU

Sovyıra naptı pis Con. Jini naptılar Conla Kıleyir. Jini neden tapınağa getirmediler.:umursamaz:

İlana filan hangi ara giirdi tapınağa.

Tapınağın etrafına kül dökmemişlermiydi, karaduman nasıl girdi tapınağa. Ay deli oliciyim yarebbim.alsanaalsanasmile

Riçırt ormanda kayboldu, kurda kuşa yemmi oldueyvahedigeldismile

kung fu mu öğrencektin kız senseyden niye üzüldünsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Lan her zaman samuray görmüyoz herhalde, ilk ve tekti Dogen:gitme:

Ama ne dövüştü Sayidlen:hulya:

aaaa kızlar benjo, duvardan geçmedi, ohh olsun ona, kara duman ırzına geçsinde görsün gününüsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ama şu lockun peşinden gidenler arasında da yoktu benco, nere gitti la bu bencobilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Lan her zaman samuray görmüyoz herhalde, ilk ve tekti Dogen:gitme:

Ama ne dövüştü Sayidlen:hulya:

valla sayid artık eski sayid değil, kirlettiler onu, karaduman üfürdüler onasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

güya içinde iyilik varmış efendinin, gel yavrum sana kötü bişey yapmıcam der gibi bi hali vardı insanları biçerken:jeyyar::jeyyar:

bende şu mafya babasıyla sahnesini beyendim, süperdi ya, yumurta yiyen herüfü polat olarak canlandırdım gözümde çok zevkliydi ölmesi
:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:, çok pis öldürüyor hakkaten heboshayallersmile

Adam hakkaten gözünü kırpmadan kesti garibim adırzın boğazınıkafamçokkarıştı

:roflol::roflol: Bugün formundasın Chessvereliniortak

eeee nolcak bundan sonra, istikamet nere???

Hadi dedik tapınağa girmeye çalışacak kavga dövüş kan revan, ama hepsi bir bölümde bitti. Ya sonraCADIARZU

Anam bu çakma Con, Cek ve Hörlinin peşinemi düştü yoğusa:1shok:

olabilü, çünkü dogan rahmetlik olmadan yana yakıla hurleylen jacki bulun bana diyodu, herhalde onlarada onu yapın bunu yapın diye talimat vercekti, ne yaptırcaksa artıkbilmiyorumkismile

napcaklar şimdi bunlar toplaşıp, hurleylen jacki kesip ayinmi yapcaklar ne
bilmiyorumkismile

valla haftaya inşallah alakasız bi yerden devam etmezler dicem ama kesin öyle yapcaklar,
çoban gibi kattı bunları peşine nereye gitti göremicez büyük ihtimal, bi daha haftalarda görürüz kısmetse
:hulya:
elinde de bi asa, suratında bi babacan gülümseme, valla karakter süper lockunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1shok: Benjo onlarla değilmiydi, anaaaam çiğ çiğ yedimi yoksa Karaduman onueyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…