:1shok: Benjo onlarla değilmiydi, anaaaam çiğ çiğ yedimi yoksa Karaduman onueyvahedigeldismile
Kıleyir niye hiç dokunmadı Keyt'e.bilmiyorumkismile ısteseydi onu pekala o çukura indirebiir onu öldürebilirdi. Öyle bir bakış attıki Keyt'e, aeronun onla olduğunu duyunca dedim yedi bitirdi Keyti, eyvah eyvah.eyvahedigeldismile
valla bu kara dumanla yavrularının ortak noktası bu fark ettiysen, masum masum gülüyolar, gayet dostane görünüyolar, hiç beklenmedik bi anda indiriyolar giyotini, kate yandı valla, meltem bayram etcek:roflol::roflol:
Elleri dert görmesin Kıleyır'ın eğerki öldürürse keyt'i. Nasılda açıklıyor aeron bende ben büyüttüm onu diye. Salak, ecelinle konuşuyorsun haberin yoksempatiksalakcinni
clair locka mı inancak kate mi
eğer kate inancaksa lockun ona yalan söylediğini anlamıcakmı, çocuğun tapınakta diye yalan söylemedimi lock hep claireye, eeee tapınağa gidince hiç oğlum nerde demedi bu kadın, delü bozuk ya, milesın bu duurmda bile aklı şeyinde ha, clair taş gibi hala diyo, gösterir o sana taşı:roflol::roflol:
bide benim anlamdığım bu bs niye ölmüyo ya, diyelim ki öldü, o zaman üfürdüklerininde ölmesi gerek çünkü o sadece ölülerin içine giriyo, sayid ölü, demekki clair de ölü
ya bu ölmüş olan doğanın da içine kaçıp bencoyu kandırırsa
sawyerle jini neden ikna etmeye çalışıyo ki öldürsün onlarında içine kaçsın
öfff bari dikkatli izleyip locktan ikna taktikleri öğreneyim
zaten ölü salak ya, zombi, acaba kendisi nasıl büyütcekti aeronusempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Yav kıleyır ölü filan değil. Çakma Con onu kendi tarafına çekmek için kandırdı onu bence oğlu tapınakta diye.Böylelikle kıleyırda çakma Conla birli olup onunla tapınağa gidecekti. Sayidide aynı şekilde ikna etti zaten. Nadyayı diriltecekmiş, peeeeh, salak Sayidde inandı buna:dilcikar:
kung fu mu öğrencektin kız senseyden niye üzüldünsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
evet sayid çok pis sexüydü, o pat buna çart, ona küt, buna baaamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
aaaa kızlar benjo, duvardan geçmedi, ohh olsun ona, kara duman ırzına geçsinde görsün gününüsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ama şu lockun peşinden gidenler arasında da yoktu benco, nere gitti la bu bencobilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
valla sayid artık eski sayid değil, kirlettiler onu, karaduman üfürdüler onasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
güya içinde iyilik varmış efendinin, gel yavrum sana kötü bişey yapmıcam der gibi bi hali vardı insanları biçerken:jeyyar::jeyyar:
bende şu mafya babasıyla sahnesini beyendim, süperdi ya, yumurta yiyen herüfü polat olarak canlandırdım gözümde çok zevkliydi ölmesi:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:, çok pis öldürüyor hakkaten heboshayallersmile
Adam hakkaten gözünü kırpmadan kesti garibim adırzın boğazınıkafamçokkarıştı
Kıleyir niye hiç dokunmadı Keyt'e.bilmiyorumkismile İsteseydi onu pekala o çukura indirebiir onu öldürebilirdi. Öyle bir bakış attıki Keyt'e, aeronun onla olduğunu duyunca dedim yedi bitirdi Keyti, eyvah eyvah.eyvahedigeldismile
valla bu kara dumanla yavrularının ortak noktası bu fark ettiysen, masum masum gülüyolar, gayet dostane görünüyolar, hiç beklenmedik bi anda indiriyolar giyotini, kate yandı valla, meltem bayram etcek:roflol::roflol:
zaten ölü salak ya, zombi, acaba kendisi nasıl büyütcekti aeronusempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
valla herifin seksapalitesi gün geçtikçe büyüyo vücuduylan değil işiylen bi yerlere gelsin olmuyo böyle bebelerde izliyo:hulya:
ee benjonun sayide bakarak tırsıp kaçması nasıldıkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
koskoca benjo şimdinin tırtı olcek iş değil vallaohaoldumsmile
:roflol::roflol::roflol::roflol:
süperdi ya tırsması, yanlız akıllı çıktı ha, babacan gülüşüne aldanmadı
:roflol::roflol:
nereye saklandı o ya, tapınağın hakimi mi olcek nolcek orda, şu claire i attıkları deliğe mi saklandı acepbilmiyorumkismile
yok sayid vucuduynan bi yere gelsin istiyom, hatta benim eve gelsin vucuduynansempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sen evlisin reca edecem bekarlara yol versempatiksalakcinni
biri beni aydınlatsın piliz, beynim döndü yazdıklarınızdan hiç bişe anlamadım.
ben en son Juliet in kuyuya düşüp patladığını izlemiştim..
sonra ne oldu yaa?
siz yeni bölümlerden mi bahsediyosunuz?
başladı mı _ başladıysa alt yazılı mı ve nerden izleyebilirim?
ay çok heyecan yaptımeyvahedigeldismile
ohooo cınım sen naptın ya, köprünün altından ne sular aktı, hatta köprü yıkıldısempatiksalakcinni
bence aç diziportu otur, izle tüm yeni sezonu, görüntüde güzel alt yazıda var, ohhh sefan olsun:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?