Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:1shok: Benjo onlarla değilmiydi, anaaaam çiğ çiğ yedimi yoksa Karaduman onueyvahedigeldismile

aman bişey olmaz ona 9 canlı nankör kedi:mymeka:

yoksa doğan dirilcek bencoyla işbirliğimi mi yapcakbilmiyorumkismile

ölende ölmüyo ki kardeşim bilelim
:hulya:

Kıleyir niye hiç dokunmadı Keyt'e.bilmiyorumkismile İsteseydi onu pekala o çukura indirebiir onu öldürebilirdi. Öyle bir bakış attıki Keyt'e, aeronun onla olduğunu duyunca dedim yedi bitirdi Keyti, eyvah eyvah.eyvahedigeldismile

valla bu kara dumanla yavrularının ortak noktası bu fark ettiysen, masum masum gülüyolar, gayet dostane görünüyolar, hiç beklenmedik bi anda indiriyolar giyotini, kate yandı valla, meltem bayram etcek:roflol::roflol:

Son düzenleme:
valla bu kara dumanla yavrularının ortak noktası bu fark ettiysen, masum masum gülüyolar, gayet dostane görünüyolar, hiç beklenmedik bi anda indiriyolar giyotini, kate yandı valla, meltem bayram etcek:roflol::roflol:

Elleri dert görmesin Kıleyır'ın eğerki öldürürse keyt'i. Nasılda açıklıyor aeron bende ben büyüttüm onu diye. Salak, ecelinle konuşuyorsun haberin yoksempatiksalakcinni

clair locka mı inancak kate mi
eğer kate inancaksa lockun ona yalan söylediğini anlamıcakmı, çocuğun tapınakta diye yalan söylemedimi lock hep claireye, eeee tapınağa gidince hiç oğlum nerde demedi bu kadın, delü bozuk ya, milesın bu durumda bile aklı şeyinde ha, clair taş gibi hala diyo, gösterir o sana taşı:roflol::roflol:
bide benim anlamdığım bu bs niye ölmüyo ya, diyelim ki öldü, o zaman üfürdüklerininde ölmesi gerek çünkü o sadece ölülerin içine giriyo, sayid ölü, demekki clair de ölü
ya bu ölmüş olan doğanın da içine kaçıp bencoyu kandırırsa
sawyerle jini neden ikna etmeye çalışıyo ki öldürsün onlarında içine kaçsın
öfff bari dikkatli izleyip locktan ikna taktikleri öğreneyim

Cek yandıeyvahedigeldismile

O kadar insanla nasıl başeder, elinde sadece Hugo var.

hem Ceykıpa hala inanmış değil.

Kızlar adaya gitsek de Ceke yardım etsek heaklinialirimsmile

Elleri dert görmesin Kıleyır'ın eğerki öldürürse keyt'i. Nasılda açıklıyor aeron bende ben büyüttüm onu diye. Salak, ecelinle konuşuyorsun haberin yoksempatiksalakcinni

zaten ölü salak ya, zombi, acaba kendisi nasıl büyütcekti aeronusempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Cidden niye sormadı bu salak kıleyır bebem nerde diye. Karı hiçbirşey olmamış gibi çıktı gitti tapınaktan iyimi.bilmiyorumkismile

Kıleyır ölmedi tabiki, sayidde. sadece kaka insanlar oldular

zaten ölü salak ya, zombi, acaba kendisi nasıl büyütcekti aeronusempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Yav kıleyır ölü filan değil. Çakma Con onu kendi tarafına çekmek için kandırdı onu bence oğlu tapınakta diye.Böylelikle kıleyırda çakma Conla birli olup onunla tapınağa gidecekti. Sayidide aynı şekilde ikna etti zaten. Nadyayı diriltecekmiş, peeeeh, salak Sayidde inandı buna:dilcikar:

ya bu claire neden locktan şüphelenmedi ona taktım, keyte inandı bence ona pis baktığına göre, lockun onu kandırdığını anlaması gerekirdi, iyice tımarhane tribine girmiş ya,
dizinin sonunda söylediği şarkı yankılandı ya, korku filmi gibi olmuş
eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni

ya bu herüf ölmedimi, jack başında ağıt yakmadımı, 2 saat ölüydü, neye ikna etti con onu, lütfen dirilelim işimize bakalım mı dedi, hani içinde karanlık büyüyodu bunun ondan canlandıydısempatiksalakcinni
ama yakupun diriltme gücü varsa bs ninde vardır, heçte zombi görünmüyolar, özellikli sayid gayet canlı:jeyyar::jeyyar: sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Sayid canlı tabi şekerim, edelelerinden belliboshayallersmile

Aslında Ceykıpın diriltme gücü varsa ki bunu Dogenin oğlundan anlıyoruz, çakma Conunda vardır dimibilmiyorumkismile

kung fu mu öğrencektin kız senseyden niye üzüldünsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yok öyle deme bende üzüldüm bak
kader kurbanı olmuş garibim halbuki ne de iyi bi adamcaazdı
ama kanımca dirilcek

evet sayid çok pis sexüydü, o pat buna çart, ona küt, buna baaamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

valla herifin seksapalitesi gün geçtikçe büyüyo vücuduylan değil işiylen bi yerlere gelsin olmuyo böyle bebelerde izliyo:hulya:

ee benjonun sayide bakarak tırsıp kaçması nasıldıkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
koskoca benjo şimdinin tırtı olcek iş değil vallaohaoldumsmile
ama sayid onu öldürse oracıkta öldürürdü zaten kini vardı ona küçükken öldürdüğü gibi öldürürdü üstelikte sayidi öldürende benjonun babasıydı yani öldürmek için fazla sebep varken sayide hiç sebep gerekmezken yani dicem şu ki benjo karadumana lazım demek ki hem vefa borcu var karadumanın benjoya o öldürmeseydi locku karaduman esirliğe devam edicekti

yavv o mafyayı hatırlamadınmı ayol keamy o
hani kolunda be zama zingo vardı onu öldürünce gemi havaya uçtuydu da jin öldü sandıydık ya beaaeyvahedigeldismile

:roflol::roflol:, çok pis öldürüyor hakkaten heboshayallersmile

Adam hakkaten gözünü kırpmadan kesti garibim adırzın boğazınıkafamçokkarıştı

olsun her haliyle kabulum o benim 40 hamam gezdirip 40 tas su döktürcem kafasından hem belki ıraklı ya onun oralarda da vardır bu adet yadırgamazsempatiksalakcinni

ya bide claire de çıkmadı çukurdan karaduman yaklaştığında yani claire çıkmış olsa onu da mı öldürcekti önüne kattığını götürüyo valla

tüm dünya kate e gıcık olurken ne demeye yaşatıyolar onu anlamıyorum ki:mymeka:

öyle deme ana yüree napsın:a015:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
süperdi ya tırsması, yanlız akıllı çıktı ha, babacan gülüşüne aldanmadı
:roflol::roflol:
nereye saklandı o ya, tapınağın hakimi mi olcek nolcek orda, şu claire i attıkları deliğe mi saklandı acepbilmiyorumkismile

yok sayid vucuduynan bi yere gelsin istiyom, hatta benim eve gelsin vucuduynansempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kuzuuu kızarınca saklanmaya başladın bakıyom çıksana ortaya aaaa:mymeka:

sen evlisin reca edecem bekarlara yol versempatiksalakcinni

biri beni aydınlatsın piliz, beynim döndü yazdıklarınızdan hiç bişe anlamadım.

ben en son Juliet in kuyuya düşüp patladığını izlemiştim..
sonra ne oldu yaa?
siz yeni bölümlerden mi bahsediyosunuz?

başladı mı _ başladıysa alt yazılı mı ve nerden izleyebilirim?

ay çok heyecan yaptımeyvahedigeldismile

sen evlisin reca edecem bekarlara yol versempatiksalakcinni

fazla edele göz çıkarmaz, iyi olan kazansın
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni :roflol::roflol:

ohooo cınım sen naptın ya, köprünün altından ne sular aktı, hatta köprü yıkıldısempatiksalakcinni
bence aç diziportu otur, izle tüm yeni sezonu, görüntüde güzel alt yazıda var, ohhh sefan olsun:hulya:

anaam ben de daha başlayacak diye bekliyom:tomato:
şimdi ben yeni sezondan başlicam değil mi?
son sezon ilk bölümden başliyim deel mi?

hemen izleyim de daha fazla fransız kalmiiiim bilmiyorumkismile

LOST 6x07 "Dr Linus" ABC Promo #1

[dailymotion]video/xcfp54_lost-6x07-dr-linus-abc-promo-1_creation[/dailymotion]

LOST 6x07 "Dr Linus" CTV Promo #1

[dailymotion]video/xcfp2a_lost-6x07-dr-linus-ctv-promo-1_creation[/dailymotion]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…