Ben 5. bölümü seyrettim..İpin ucunu kaçırdım..Şimdi kaç bölüm oynadı kızlar..Devam edeyim..bayanssulusmile
Catch a falling star and put it in your pocket.
Never let it fade away.
Catch a falling star and put it in your pocket.
Save it for a rainy day.
For love may come and tap you on your shoulder.
Some starless night
Just in case you wanna hold her.
You'll have a pocketful of starlight
aklinialirimsmileaklinialirimsmile :claire simili: aklinialirimsmileaklinialirimsmile
claire in şarkısı çok hoştu, ninni mi acep, gerçi dizinin sonunda şarkı, korku filmi havası estirdi ama sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
6. bölümü izledik bugün tatlım..
6. bölümü izledik bugün tatlım..
Hofff ya, Losta kadar arada Filaşforvart izliycem artık. O da güzel bir diziymiş kanımcabilmiyorumkismile
Olmuyor ya böyle, 40 dk için 1 hafta bekle bekle nereye kadar.
Lost yapımcılarını burdan tehdit ediyorum, haftada en az 3 gün Lost koymazsanız valla başka diziye kayarımalsanaalsanasmile
o hangi diziymiş kuzu?bilmiyorumkismile
lost vakti gelene kadar o diziyi de haklayalımolumunekankayizsmile
Hofff ya, Losta kadar arada Filaşforvart izliycem artık. O da güzel bir diziymiş kanımcabilmiyorumkismile
Lost yapımcılarını burdan tehdit ediyorum, haftada en az 3 gün Lost koymazsanız valla başka diziye kayarımalsanaalsanasmile
Kız yeni duydum bende. Bir bölümün 15-20 dksını izledim, fena değildi la sanki.sempatiksalakcinni
kuzu flashforwardı bende başladım izlemeye toplam 10 bölüm şuan 5 bölümü izledimbayanssulusmile geri kalan duruyo toptan tüketmeyim dedim
sen onu bırakta asıl fringe izle losttan sonra anca o paklar zaten yapımcı aynı jj abrams o da
bunu da izliyim şunu da izliyim derkene kaç gece uykusuz kaldım da işe uykusuz gittim onun yüzündenkafamçokkarıştı çok nefis amasositososito onunda yeni sezonu nisanda başlıcak sabırsızlıklan bekliyom çok pis bi yerde bittiydieyvahedigeldismile
---dogen neden sayidi kendisi öldürmedi de kara dumana gönderdi ? acaba onun insan öldürmesi yasak mı ? acaba tapınaktakiler ii tarafı temsil ettiği için kötülük yapamıyorlar mı ya da tapınak kötünün eline geçmesin diye kötülük yapmak istemiyorlar da bunu başkalarına mı yaptırıyorlar ?
...
................Tapınaktakilerin iyi tarafı temsil ettiğini ve kötülük yapamadıklarını sanmıyorum. Yada en azından kötülük yapabilirler, etten kemikten insan hepsi sonuçta.
öyle olsaydı sayidi öldürürdü adam elindeydi ,dikkat edersen öldürmedi ,yakalatıp öldürebilirdi ama öldürmüyor ,onu bağladıklarında da test etmek için bağladılar öldürmek için değil ...bence öldürmüyorlar ya da öldüremiyorlar ..bu tezimi hala savunuyorum ..kendisi öldüremediği için johna gönderdi işte ...
Karadumana gönderdi böylelikle dizi uzayacaktı işte-tatlicadiarzu-, yoksa o beyzbol topunun düşmesi ve öldürmekten vazgeçmesi filan hikaye, Senaristlerin derdi Sayidi karaduman tarafına çekmek ve netekim öylede oldu. Allahım dün gece tekrar izledimde ne pis güldü Sayid öyle son saniyelerdeeyvahedigeldismile, yusuf yusuf ilk defa Sayidden tırstım vallaohaoldumsmile
Şimdiii, ılana, Sun, Lapidus Cek ve Hörli, Mayls bir tarafta, Con, sayid Kıleyir, Sovyır, Jin (Jine ne olduğunu bilmiyoruz ama tahminimce çakma Con onuda çekmiştir kendi safına) bir tarafta. Görünüşe göre Keyt'in hangi tarafta olduğunu bilmiyoruz.(Her ne kadar şimdilik mecburen Cola birlikte olsada) heee bide Benjamin hangi cehennemde onuda bilmiyoruz. Karaduman neden onu almadı.CADIARZU
bunlara ben de katılıyorum ..yalnız jin mi sun mı o belli değil çünkü sadece known yazıyordu ..
Konusunu anlat bana çabık. Nasıl bişe, Lost gibimibilmiyorumkismile ............
e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?