Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yanlız bu kate in kırmızı başlıklı kız gibi ormanda gezerken habire birilerine rastlamasına uyuz oluyorum he, bu adanın yüz ölçümü ne ya, habire birileriyle rastlaşıyosempatiksalakcinni

nadyada ne uyuz dimi, doğal bi gıcıklığı var sankiboshayallersmile

ay bi de jin, "nakronallargormarora narakro mikara", diye bişeyler hönkürüp (sanki karşısındaki anlıyomuş gibi) sonra "no english" diyo ya o da çok komik ya, no english deyip durcağına öğrensene be adam, no english, bari don't speak english de:hulya:

Son düzenleme:
Sneak peekler şimdilik sadece youtubeda var, diğerlerine eklenirse bende buraya eklerim :hulya:

Lost Season 6 Episode 7 Sneak Peek #1

[youtube]9c0QRwnWWEE[/youtube]

Lost Season 6 Episode 7 Sneak Peek #2

[youtube]JoIioCsDDJU[/youtube]

Catch a falling star and put it in your pocket.
Never let it fade away.
Catch a falling star and put it in your pocket.
Save it for a rainy day.
For love may come and tap you on your shoulder.
Some starless night
Just in case you wanna hold her.
You'll have a pocketful of starlight

aklinialirimsmileaklinialirimsmile :claire simili: aklinialirimsmileaklinialirimsmile

claire in şarkısı çok hoştu, ninni mi acep, gerçi dizinin sonunda şarkı, korku filmi havası estirdi ama sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Ben 5. bölümü seyrettim..ıpin ucunu kaçırdım..Şimdi kaç bölüm oynadı kızlar..Devam edeyim..bayanssulusmile

ay ben de şimdi bitirdim tüm bölümleri..
hakkaten neler olmuş neler

bende çok beğendim şarkıyı yaa çok hoş olmuş olmuş finalde de dediğin gibi korku müziği gibiydi
claire i sahnelerde görürüz artık :lepi: ama yok o türk sanatçılara has bişey sempatiksalakcinni

6. bölümü izledik bugün tatlım..

didscim sağol videolar için
ben şu youtube tüneli nedir ne değildir nası girilir hala bilemiyom o ayrıbilmiyorumkismile aslında google da yazar dns ayarları ama pek elleşmekte istemiyorum netim emaneten duruyo zaten en ufak bi müdahalede gidiyo bida günlerce ttneti araki bulasınkafamçokkarıştı

sovyırın atletli donlu hali bile çok seksüydü yaaboshayallersmile

6. bölümü izledik bugün tatlım..

Teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Sanki bana çok kaçırmışım gibi geldi 1 bölüm kalmış meğersem izlemediğim kaydirigubbakcemile5

Hofff ya, Losta kadar arada Filaşforvart izliycem artık. O da güzel bir diziymiş kanımcabilmiyorumkismile

Olmuyor ya böyle, 40 dk için 1 hafta bekle bekle nereye kadar.

Lost yapımcılarını burdan tehdit ediyorum, haftada en az 3 gün Lost koymazsanız valla başka diziye kayarımalsanaalsanasmile

o hangi diziymiş kuzu?bilmiyorumkismile
lost vakti gelene kadar o diziyi de haklayalımolumunekankayizsmile

o hangi diziymiş kuzu?bilmiyorumkismile
lost vakti gelene kadar o diziyi de haklayalımolumunekankayizsmile

Kız yeni duydum bende. Bir bölümün 15-20 dksını izledim, fena değildi la sanki.sempatiksalakcinni

Flashforward süperrr

yeni sezonu 19 martta başlıyor iple çekiyorum.Lost sevenlere ben de tavsiye ederim!
:lepi:

kuzu flashforwardı bende başladım izlemeye toplam 10 bölüm şuan 5 bölümü izledimbayanssulusmile geri kalan duruyo toptan tüketmeyim dedim

sen onu bırakta asıl fringe izle losttan sonra anca o paklar zaten yapımcı aynı jj abrams o da
bunu da izliyim şunu da izliyim derkene kaç gece uykusuz kaldım da işe uykusuz gittim onun yüzündenkafamçokkarıştı çok nefis amasositososito onunda yeni sezonu nisanda başlıcak sabırsızlıklan bekliyom çok pis bi yerde bittiydieyvahedigeldismile

6.sezonda dikkatimi çekenler ...

deniz fenerinde 108 numarada wallace diye biri vardı adı mıydı soyadı mı bilmiyorum ama nette wallace i araştırdım ve diziye en uygun wallace şu çıktı ..

Wallace, “şartları yerine getirmemek” anlamına gelen ıskoç bir soyadı.

- Charles Wallace, “A Wrinkle In Time” isimli çocuk kitapları serisinde bir karakterdi. Wallace, zaman yolculuğu yapılan, geçmişin değiştirebildiği, iyi ve kötü güç sahipleri arasındaki bir savaşın dönüm noktasında olan olayların içinde bulunan psişik bir çocuğun ismi. Hikayede büyük şeytani bulut; “The Black Thing” yani siyah yaratık olarak, insanların zihnini kontrol edebilen zeki şeytan ise “IT” şeklinde adlandırılıyor.

bu wallace ileriki bölümlerde kaşımıza çıkabilir hazır olun ..

---dogen neden sayidi kendisi öldürmedi de kara dumana gönderdi ? acaba onun insan öldürmesi yasak mı ? acaba tapınaktakiler ii tarafı temsil ettiği için kötülük yapamıyorlar mı ya da tapınak kötünün eline geçmesin diye kötülük yapmak istemiyorlar da bunu başkalarına mı yaptırıyorlar ?

---kara dumanı adaya kim hapsetti ..sanırım jacob onun adadan çıkmasını engelliyordu ..seçtiği adaylar da aynı görevi üstlenecekti ...peki kara dumanın adadan çıkmak için ne yapması gerek herkesi öldürmesi mi ?
--- en son sahte john taraftarlarıyla tapınaktaydı ..claire ve sayid onun tarafındaydı ..kate de arakdan geliyordu ..kate acaba johnla mı gidecek jackin yanında mı yeralacak.bence jack in yanında yeralacak ...bu arada sawyer da kara dumanın yanında yer alacak gibi ...

flashforwardı ben de merak ediyordum... siz beğendiyseniz ben de izleyeyim... ama kimbiliiiir ne zaman...

hala lost 6.sezona giriş yapamadım da... -tatlicadiarzu-
geçen pazar tam izlicektim... laptopum açılmadı... :sm_confused:

Konusunu anlat bana çabık. Nasıl bişe, Lost gibimibilmiyorumkismile

Tapınaktakilerin iyi tarafı temsil ettiğini ve kötülük yapamadıklarını sanmıyorum. Yada en azından kötülük yapabilirler, etten kemikten insan hepsi sonuçta.

Karadumana gönderdi böylelikle dizi uzayacaktı işte-tatlicadiarzu-, yoksa o beyzbol topunun düşmesi ve öldürmekten vazgeçmesi filan hikaye, Senaristlerin derdi Sayidi karaduman tarafına çekmek ve netekim öylede oldu. Allahım dün gece tekrar izledimde ne pis güldü Sayid öyle son saniyelerdeeyvahedigeldismile, yusuf yusuf ilk defa Sayidden tırstım vallaohaoldumsmile

Şimdiii, İlana, Sun, Lapidus Cek ve Hörli, Mayls bir tarafta, Con, sayid Kıleyir, Sovyır, Jin (Jine ne olduğunu bilmiyoruz ama tahminimce çakma Con onuda çekmiştir kendi safına) bir tarafta. Görünüşe göre Keyt'in hangi tarafta olduğunu bilmiyoruz.(Her ne kadar şimdilik mecburen Cola birlikte olsada) heee bide Benjamin hangi cehennemde onuda bilmiyoruz. Karaduman neden onu almadı.CADIARZU
Ahh Sayid ahh, güzelim edeleli ficuduna yazık ediyorsun:gitme:boshayallersmile

................

Konusunu anlat bana çabık. Nasıl bişe, Lost gibimibilmiyorumkismile ............

e

Dizi Hakkında:
FlashForward, Lost'tan aşina olduğumuz "FlashForward"lere son derece ilgi çekici bir konu ve senaryo ile karşımıza geliyor.
FlashForward'in başrollerini Lost'tan "Penelope Wilmore" olarak tanıdığımız Sonya Walger ile Shakespeare in Love, Enemy at the Gates, The Great Raid, Goodbye Bafana, Venedik Taciri ve son olarak Kızıl Baron'dan tanıdığımız Joseph Fiennes'in paylaşıyor.

Dizi aslen Robert J. Sawyer'ın 1999 yılında yayınladığı ödüllü FlashForward aynı adlı Bilim-Kurgu romanınından uyarlanmış. Bunlara ek olarak kadroda E.R. dizisinden yakınen tanıdığımız Courtney B. Vance ve son Star Trek'in Teğmen Hikaru Sulu'su John Cho da olunca ABC'nin bu diziye ne kadar değer verdiğini ve beklentilerini tahmin etmek zor olmuyor.

Konuya gelecek olursak;
2009 yılında CERN(Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi)'de Higgs Bozonu denilen parçacığı bulmak için LHC - Large Hadron Collider(Büyük Hadron Çarpıştırıcısı) çalıştırılır. Bu çalışmanın ardından 7 milyar'a yakın insan 2 dakika 17 saniyeliğine bayılıp bilinçlerini yitirirler. Bu bilinç yitirme sırasında tüm insanlar yaklaşık olarak 6 ay sonra ki 29 Nisan tarihinde ki geleceklerini görürler. Oluşan kaos'un işleneceği dizi bizce çok tutacak. Konusu itibariyle Kuantum Fiziği meraklılarının müptelası olacakları dizi bu sabaha karşı başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…