güzel bölümdü meltem, sen izlemedinmi daha:hulya:
bu jacob mal ya, insan yaptığı şeyi neden yaptığını sorgular
-bunları neden yapıyosun oğlum
-annem öyle söyledi-tatlicadiarzu-
kadında tam kötü kaynana olcak tipmiş ha
-neden gitmeme izin vermedin anne
-çünkü seni seviyorum-tatlicadiarzu-
karadumanın tepkileri daha normaldi bence, kim iyi kim kötü şimdi, kim karar veriyo buna, kim kim kim kim, hani kardeştiksempatiksalakcinni
o ışık hayat kaynağı olmalı ama o hayat kaynağıysa eğer neden karadumana dönüştü o adamın ruhu
kadının jacoba ölmekten beter olursun o ışığa gidersen dediği buydu herhalde
bu arada jacop, jacob biliyozda diğer herifin adı ne ya, hiç dikkat etmemişim, adı çıkmış karaya inmez akasempatiksalakcinni
harbi ceykıp ceykıpta dgr adamın adı ne yaaa..
baştan sona tikat ettim bi kerede adını sölemedi..
ne anası olucak o karı nede kardeşi olucak o ceykıp...
harbi ceykıp ceykıpta dgr adamın adı ne yaaa..
baştan sona tikat ettim bi kerede adını sölemedi..
ne anası olucak o karı nede kardeşi olucak o ceykıp...
sorma chess 10da bi başladım izlemeye şimdi bittialsanaalsanasmile bi rahatlan dizi izlettirmiyolar adama yaa:mymeka: bi yoğunluklu bi şey
bi halt anlamadım haliyle
çok üzüldüm sadece jacop ve kara çucuuğa bi adı bilem yok
adı adem onunsempatiksalakcinni
karıya uyuz oldum ya bıraksana enikleri rahat etsinler yetmedi mi analarını öldürdüğün daha ne esir ediyosun :gitme:
jacop saf bildiğimiz süzme saf ona gıdım acımam ama kara dumana çok yazık olmuş
ya bide kadın neden en çok onu seviyodu zaten analarını da kara çocuk doğdu onu görünce öldürdü yoksa jacopla kalsaydı doğurması öldürmücekti sankibenneyaptımki kara çocuğa sen özelsin fln diyodu
ortadaki ateşi görünce ahaa dedim heykelin gölgesinde analarının cesedi var heralde çünkü jacopta ona benzer bi ateşe atıldıydı ya ama yok sonrada dedim orası orası değil orası ademle havvanın mağarası biri adanın bi ucu diğeri diğer ucugamyoncuiremsu
öyle ana olmaz olsunmafoldumben
valla dumanın adı yoksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ya kadın büyücümüdür nedir anlamadım ki, o jacoba okuyup üflediği bişey içirdi, şimdi senle ben aynı olduk dedi
sen özelsin derken bs ye karaduman olmak yada ölülerle iletişim kurmak gibi yetenekleri olduğunu biliyodu herhalde
çocuklarda ne güzel çocuklardı yanlız
jacop, neden onu benden çok seviyosun derken üzüldüm yanlız
işte kalan değil giden kıymetli oluyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bu arada kate le jacki gösterdi ya ilk bölümlerden bi sahne, kate ne kadar yaşnamış değil mi, benlen yaşıtmış ama ben ondan daha gözelimaklinialirimsmile -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
evet kara çocuk güzeldi gerçekten konuşması da çok güzeldi mother mother diyişigamyoncuiremsu
o dediğin sahnede jackin vücudu nası dı amaaklinialirimsmiledelikafadulden kıymetini bilememeişiz o vakitler
şşşşt alo, benim olmaz: :roflol::roflol:
yok kız ben onun kıymetini ilk gördüğümden beri biliyorumaklinialirimsmileaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
ayy kızlar çocuklar nekadar güzeldi hakkaaatenn...
o kara çucuk hele..
saçlar gözler vallaaaa çok fenaydı haaa
güzel bölümdü meltem, sen izlemedinmi daha:hulya:
bu jacob mal ya, insan yaptığı şeyi neden yaptığını sorgular
-bunları neden yapıyosun oğlum
-annem öyle söyledi-tatlicadiarzu-
kadında tam kötü kaynana olcak tipmiş ha
-neden gitmeme izin vermedin anne
-çünkü seni seviyorum-tatlicadiarzu-
karadumanın tepkileri daha normaldi bence, kim iyi kim kötü şimdi, kim karar veriyo buna, kim kim kim kim, hani kardeştiksempatiksalakcinni
o ışık hayat kaynağı olmalı ama o hayat kaynağıysa eğer neden karadumana dönüştü o adamın ruhu
kadının jacoba ölmekten beter olursun o ışığa gidersen dediği buydu herhalde
bu arada jacop, jacob biliyozda diğer herifin adı ne ya, hiç dikkat etmemişim, adı çıkmış karaya inmez akasempatiksalakcinni
amaan ben üzüldüm şimdi smoke amcaya bırakın da gidiversin adadan adamcağız
bin yıl olmuş hırs yapmış bi kere daha gidemiyo bilmiyorumkismile
kadın da ne cadalozmuş yaa bi adını da diyivermedi oğlancığın
valla hep böyle psikopatlar aile yüzünden bu hallere düşüyo al bi örneği daha kaydirigubbakcemile3
eğitim şart!
kim kim kim e bayıldım:lepi: :roflol:
güzelim ışığı söndürdu ceykıp da..
bir de ışık gittiğine göre, neyi korumuş bu ceykıp yıllardır?
şimdi 2 gün kaldı kızlar demi, bir dahaki çarşamba bir bölüm, pazar günü 2 bölümlük finalmafoldumbenmafoldumben
Kızlar; finalin temeli "ışık", "su" ve "şelale" üzerine olacakmış benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?