Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de finalden sonra diziyi yeni baştan izlemeyi düşünüyorum belki o zaman daha iyi anlarım :bbo:

benim apartmandaki asansörün biri aynı karaduman gibi takır tukur ses çıkarıyor, tırsıyorum her bindiğimde yaweyvahedigeldismile

ölseydi bizi üzmek için açık açık gösterirlerdi bence tıpkı sun ve jinin ayrılan elleri gibi kahrolmamız içinmafoldumben
bak şimcik o videoyu izlemek için ona bi tıkla sonracıma açılan sayfada f6ya basıp adresi kopyala sonra da google a gel youtube giriş yaz ordan bi sürü sayfa çıkcak birine gir linki orda kutucuk var oraya yapıştır ve enterla
diyorsan ki senin anlattığından bi halt anlamadım, dids anlatsın sana da bana o anlatmıştı çok güzel anlatıyorolumunekankayizsmile

ben de finalden sonra diziyi yeni baştan izlemeyi düşünüyorum belki o zaman daha iyi anlarım :bbo:

ben sonucunu bile bile tekrar izleyemem sanırım ya benneyaptımki sinema olsa neyse de :1no2:

benim apartmandaki asansörün biri aynı karaduman gibi takır tukur ses çıkarıyor, tırsıyorum her bindiğimde yaweyvahedigeldismile

richard latince bişeyler dediydi karaduman ona elleşmemişti sende kelimeyi şaadet getir sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol: iyi, fısıltı falanda duyarsan kelime-i şaadet getir

ALES’te “LOST” Sorusu naniknanik

Büyük finaline kısa bir süre kala “LOST” fenomeni etkisini bu sefer alışık olmadığımız bir alanda gösterdi. Diziyle ilgili bir paragraf pazar günü yapılan ALES’te (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) adayların karşısına çıktı. Adaylara, diziden ve dizinin genel yapısından bahseden bir paragrafa ilişkin iki soruya yanıt vermeleri istendi. Okuduğunu anlamaya yönelik olarak değerlendirilen bu soruları yazının devamında görebilirsiniz.

Merak edenler varsa yazalım; 47. sorunun cevabı C, 48. sorunun cevabı ise B. :)

Kaynak

"yeni medya araçlarını sonuna kadar kullanmayı bilen" derken indirme araklama usulu dizi sitelerini ve dizi indirenleri kast ediyo herhaldekaydirigubbakcemile3
kendime taş atılmış gibi hissettimkaydirigubbakcemile3

aşkı memnu da kpps deneme sınavında çıkmıştı ya, ama o soru daha absürdtüaklinialirimsmile

"Kendi kültürünü yansıtan yapımları beğenip yabancı dizi izleme alışkınlığı olamayanlar" cümlesi ne anlama geliyor??:uhm:

videodan bişey anlayamadım ben,jin'i göremedim ama birisinin hayatta kalması gerekiyo kızlar.hani mağaradaki 'kwon'lardan birisinin üstü çiziliydi ya sadece..adaylarla ilgili konuşurken de bi yerde o kadın 'ikinizden birisi,hanginiz olduğunu bilmiyorum' gibi bişey demişti sun'a..

Son düzenleme:

ya iyide adam boğuldu. Gördük işte.mafoldumben

kıZLAr en son kaçıncı bölüm yayınlandı..ben bir iki bölüm geriden gidiyorum sanırım..hangi günler yayınlanıyor ?

selamm..

dün 14 ve 15. bölümleri izledim.. sun ve jin için ben de herkes gibi ağladım çok duygusal sahnelerdi senağlama

ama nedense jin'in öldüğüne inanamıyorum sanki onu biraz muallakta bıraktılar ... kwon'lardan biri yazılıydı ama bilinmez tabii ne de olsa Lost bu a.s

ya iyide adam boğuldu. Gördük işte.mafoldumben

artık bu dizide gördüğüme de inanmıyorum ki bensempatiksalakcinni
amaaan nasılsa çıkarlar bi ara ortaya siye sallamıyorumsempatiksalakcinni

kıZLAr en son kaçıncı bölüm yayınlandı..ben bir iki bölüm geriden gidiyorum sanırım..hangi günler yayınlanıyor ?

çarşamba günleri düşüyor diteye canım.
normalde salı günleri ama

izledim, sölümmi ha sölimmi neler oluyo-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

güzel bölümdü meltem, sen izlemedinmi daha:hulya:

bu jacob mal ya, insan yaptığı şeyi neden yaptığını sorgular
-bunları neden yapıyosun oğlum
-annem öyle söyledi-tatlicadiarzu-

kadında tam kötü kaynana olcak tipmiş ha
-neden gitmeme izin vermedin anne
-çünkü seni seviyorum-tatlicadiarzu-

karadumanın tepkileri daha normaldi bence, kim iyi kim kötü şimdi, kim karar veriyo buna, kim kim kim kim, hani kardeştiksempatiksalakcinni
o ışık hayat kaynağı olmalı ama o hayat kaynağıysa eğer neden karadumana dönüştü o adamın ruhu
kadının jacoba ölmekten beter olursun o ışığa gidersen dediği buydu herhalde

bu arada jacop, jacob biliyozda diğer herifin adı ne ya, hiç dikkat etmemişim, adı çıkmış karaya inmez aka
sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Kim itti yine beni bu topiğe, daha izlemedimki alsanaalsanasmile

walla herşey altüst oldu ya.jacob,hayal kırıklığına uğrattın beni.ben de bi halt biliyo sanıyorum.meğer ana kuzusunun tekiymiş bizimki,bi şey bildiği yok
fazla bişey söylemiyim izlemeyenler için ama yine herşey muallakta kaldı yani.o kadınla birlikte bütün bildikleri gitti.geriye safım jacob kaldı-tatlicadiarzu-

Kim itti yine beni bu topiğe, daha izlemedimki alsanaalsanasmile

ne diyon kuzu ya, şimdi yazık oldu kuzuma diye fedailerin çıkcakkaydirigubbakcemile3

canım daha ne söylicez yakaydirigubbakcemile3

çarşamba günü yeni bölüm olduğunu herkes biliyo ne olduğunu bilmek istemeyen topiğe girmez herhalde, onların sorumluluğunda bi durum yani:hulya:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…