Meltem dellenme allasen, nasıl ölmedi Lapidus, sulara gömüldü hemide:a015:
Ben sizin o gördüğünüz fidyoyu göremedim ki ben
eee şimdi Cek, Jeykıp'ın yerine geçecek, doğa üstü varlığa dönüşecek, sonra o adaya birilerini çağıracak, bu döngü de böyle sürüp gidecek. Peeeehşakkıdı
ben de finalden sonra diziyi yeni baştan izlemeyi düşünüyorum belki o zaman daha iyi anlarım :bbo:
benim apartmandaki asansörün biri aynı karaduman gibi takır tukur ses çıkarıyor, tırsıyorum her bindiğimde yaweyvahedigeldismile
richard latince bişeyler dediydi karaduman ona elleşmemişti sende kelimeyi şaadet getir sempatiksalakcinni
benim apartmandaki asansörün biri aynı karaduman gibi takır tukur ses çıkarıyor, tırsıyorum her bindiğimde yaweyvahedigeldismile
Bu video daha Dailymotion'a eklenmemiş, videodakini yanlış görmüyorsam Jin ölmedi sempatiksalakcinni
[youtube]Kl0nTkXzykg&feature=related[/youtube]
Göremeyenler için link; http://www.youtube.com/watch?v=Kl0nTkXzykg&feature=related
videodan bişey anlayamadım ben,jin'i göremedim ama birisinin hayatta kalması gerekiyo kızlar.hani mağaradaki 'kwon'lardan birisisin üstü çiziliydi ya sadece..adaylarla ilgili konuşurken de bi yerde o kadın 'ikinizden birisi,hanginiz olduğunu bilmiyorum' gibi bişey demişti sun'a..
ya iyide adam boğuldu. Gördük işte.mafoldumben
kıZLAr en son kaçıncı bölüm yayınlandı..ben bir iki bölüm geriden gidiyorum sanırım..hangi günler yayınlanıyor ?
güzel bölümdü meltem, sen izlemedinmi daha:hulya:
bu jacob mal ya, insan yaptığı şeyi neden yaptığını sorgular
-bunları neden yapıyosun oğlum
-annem öyle söyledi-tatlicadiarzu-
kadında tam kötü kaynana olcak tipmiş ha
-neden gitmeme izin vermedin anne
-çünkü seni seviyorum-tatlicadiarzu-
karadumanın tepkileri daha normaldi bence, kim iyi kim kötü şimdi, kim karar veriyo buna, kim kim kim kim, hani kardeştiksempatiksalakcinni
o ışık hayat kaynağı olmalı ama o hayat kaynağıysa eğer neden karadumana dönüştü o adamın ruhu
kadının jacoba ölmekten beter olursun o ışığa gidersen dediği buydu herhalde
bu arada jacop, jacob biliyozda diğer herifin adı ne ya, hiç dikkat etmemişim, adı çıkmış karaya inmez akasempatiksalakcinni
Kim itti yine beni bu topiğe, daha izlemedimki alsanaalsanasmile
walla herşey altüst oldu ya.jacob,hayal kırıklığına uğrattın beni.ben de bi halt biliyo sanıyorum.meğer ana kuzusunun tekiymiş bizimki,bi şey bildiği yok
fazla bişey söylemiyim izlemeyenler için ama yine herşey muallakta kaldı yani.o kadınla birlikte bütün bildikleri gitti.geriye safım jacob kaldı-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?