Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
didsssssss, özel bölüm ne zamanmış sen bilirsin:1rolleyes:

didsssssss, özel bölüm ne zamanmış sen bilirsin:1rolleyes:

Tvcountdown'da aşağıdaki gibi görünüyor, bakınıyım genede biraz ama dediğim gibi finalden önce 2 saatlik 6 sezonu içeren özel bölüm, arkasından 2.5 saatlik final, arkasından bütün oyuncular,senaristler ve alternatif sonlar kaydirigubbakcemile3 Jimmy Kimmel'da olacaklar. Birde Dizimax finali vs. Amerika'yla bir (23 Mayıs'ı 24 Mayıs'a bağlayan gecenin sabahı saat 05:00 ve 09:00 arasında) dolayısıyla altyazısız vericek..

Lost S06E17 "The End (1)" Mon 2010-05-24 04:00
Lost S06E18 "The End (2)" Mon 2010-05-24 04:00
Lost Sal S6 "The Final Journey" Mon 2010-05-24 04:00

ya böyle incile bagladilar pek bir anlamsiz geliyor..zaten bu amerikalar böyle matrix filminde deayni sekildeymis tabi bize aksiyon oluyor ama anlamlari farkli bu tür yapimlarin

Lost - 6x17 6x18 - The End - Sneak Peek #1 Türkçe Altyazılı

[dailymotion]video/xddbb8_lost-6x17-18-the-end-sneak-peek-1_shortfilms?start=7[/dailymotion]

Lost - 6x17 6x18 - The End - Sneak Peek #2 Türkçe Altyazılı

[dailymotion]video/xddfvt_lost-6x17-6x18-the-end-sneak-peek-2_shortfilms[/dailymotion]

Lost - 6x17/6x18 - The End - 2 Promo + 2 Sneak Peek

[dailymotion]video/xddarb_lost-serie-final-bande-annonce-snea_shortfilms[/dailymotion]

şekerler o zaman dizimax te alt yazılı ne zaman oyanayacak final bölümü

Digiturk'te sabah 5te yayınlanacak olan bölümler Amerika ile aynı anda olacağından altyazı yokmuş, Amerika'daki yayının aynısı verilecekmiş. Aynı gün akşam saat 20:00 - 24:00 arası tekrarı varmış. Tekrarında türkçe altyazı olacakmış..

ammmaaaan lost bitio aşkı memnu bitio..
hayatımın dadı duzu galmadı haaaa

lock, yine zalak benjoyu kandırdı, buralaaa hep senin olcak dedi kullandı benjoyu ama sonra adayı yok etcem dedisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni ben'in vardır bi planı hain hain gülümsüyodu
kaydirigubbakcemile ben en çok dumansın madem ne yürüyosun dediğinde mib'in böyle insan olduğumu hatırlıyorum demesini sevdim , desmond yapar bişiyler gerekirse be'i de öldürür delikafadulden
hem benjamin miles'a telsiz'i verdiya bence mib'i öldürcek bakiciz bakaılm az kaldı aman sabahlar olsun'da izlesek kaydirigubbakcemile5

LOST 6x17 6x18 Series Finale ABC Promo #3

[dailymotion]video/xdeagw_lost-6x17-6x18-series-finale-abc-pr_creation[/dailymotion]

jack, akşam zeytinyağlı sarmayı çok kaçırmıştır, sabaha karşı kan ter içinde hönkürerek uyanır, herşey bi rüyadırsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ilk yazan ben olayim dedim.ama simdi ne yazsam ki burayada daha izlemedinizki.iki bebek ve son dakika gelen misafir arasinda izlemeye calistim.hic birsey anlamadim.bide kocadan firca yedim diziye daldin unuttun bizi diye.sanki ben cagirdim misafiri.

evet cnm bende gördüm dün akşam bu gece izleyeceğiz inşallah

yaaa dizihd'de lost kuzu gibi duruyo altyazı sorunsalından izleyemiyorum
Jacob melül melül bakınıyodu herzamanki gibi açmamla kapamam bir oldu .kaydirigubbakcemile hadi altyazı yaa

ya kızlar alt yazı yüzde kaçtaymış bilen var mı, ağaç oldum valla, kök saldımeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…