Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın dids bence de çok mantıklı bir yorum olmuş..şaşırdım vallla akannehir

Vay anasını, hakkaten çok mantıklı şeyler söylemiş bu vatandaş Dids,

Ama şu duman olayı benim için hala muallakta

6. sezonu bende dün izlemey başladım hanımlar baya bi geç kaldım ama böyle beklemeden izlemekte iyi oluyo neyse anladığım kadarıyla bombanın işe yaradığı ve yaramadığı haliyle çekim yapmışlar böylede güzel olmuş tabi yeni sorularıda kendiyle beraber getirmiş

bende yeni başladım 6 . sezona okumadım heç yorumlarınızı bakalım neler beklio beni yine karakarışıkmı herşey

this is the end
beautiful friend
this the end
my only friend
the end...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

yorum mantikli geldi bana..
Jin ile Sun icin cok uzuldum:umursamaz:
sayid noldu acaba

akşam lost adasını gösterdi, ya bi tarafında gökdelenler falan var, üstelik mr. eko ve kardeşinin yer aldığı güya nijerya olan yer bile lost adasıymış, gandırıldıksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Lost 6.17 / 6.18 "The End" ABC Promo #1

[dailymotion]video/xdcwus_lost-6-17-6-18-the-end-trailer-1-ab_shortfilms[/dailymotion]

Lost 6.17 / 6.18 "The End" Sneak Peek #1

[dailymotion]video/xdd2co_lost-6x17-18-sneak-peek-1-subtitula_shortfilms[/dailymotion]

Bu arada finale 3 farklı son çekilmiş, birini finalde göstericeklermiş, kalan ikisini finalin ardından yayınlanıcak olan Jimmy Kimmel Live'da göstericeklermiş, ayrıca finalden önce sanırım 2 saatlik özel bölüm varmış..

final öncesi bölüm ama yine de pek bi sıkıcıydı noldu widmore öldü jack jacop oldu ee bunların olucağını zaten biliyoduk ki jacki sayid söylemişti widmore u da spoilerlardan okumuştuk mirmirmirmir hiç güzel değildi bence final umarım daha güzel olucak

Sneak peekin sonunda Sawyer Jack'e "ee doktor, dağın zirvesinden inip, yanan çalıların arasından çıkanın neler söylediğini anlatmayacakmısın?" diyormuş. Bu cümlesi ıncil’den bir alıntıymış. ıncil’e göre yanan çalılar Musa’nın(Jack) Tanrı(Jacob) ile konuştuğu yermiş.

Kaynak

Evet finalden önceki 2 saatlik özeti doğru hatırlamışım sempatiksalakcinni İlk bölümden son bölüme kadar olanları anlatacaklarmış, sonra 2.5 saat final yayınlanacak, daha sonrada 1 saatlik Jimmy Kimmel Live programında olacakmış tüm ekip. Orada alternatif finalleri göstericeklermiş :smiley-cool:

zaten tüm diziyi İncil'den hikayelerle donattılar.

lock, yine zalak benjoyu kandırdı, buralaaa hep senin olcak dedi kullandı benjoyu ama sonra adayı yok etcem dedisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

LOST 6x17 6x18 Series Finale ABC Promo #2

[dailymotion]video/xdd6kn_lost-6x17-6x18-series-finale-abc-pr_creation[/dailymotion]

LOST "Aloha To LOST" ABC Promo

[dailymotion]video/xdd6jx_lost-aloha-to-lost-abc-promo_creation[/dailymotion]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…