Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:1shok: aha böyle izledim Lostu.

İyice çorba etmişler. Suyuna da pilav pişirmişler. Bize de servis ediyorlar işte:sm_confused:

ne bu ya,asabım bozuldu, dalga geçiyorlar resmen. İzlemiycem lost most:dilcikar:

Ama bu arada şunu da söylemeden geçemiycem, tekrar adaya dönüyorlar ama sadece Kate, Hurley ve Jack var görünürde. Diğerleri ne cehennemdeyse. 4.bölümde izlediğimiz Ajira havayollarına ait kalıntılar acep bizimkilerin adaya dönmek için kullandıkları uçaktanmı.:uhm:, öfff be öfff. Akşama şöyle bir sindiriyimde yorum yarına artık.

Psikopata bağladığım dizidir

5. sezona daha başlamadım,biraz biriksin öyle izleyeceğim Böyle 1 hafta beklemek sinir bozucu oluyo Oturdun mu 4-5 saat izlemelisin (; 4.sezon -hönk- diye bitmişti benim açımdan. Son sahnede -yok artık lan şaka mı bu be- olmutum ahaa

Kalitesi ve oyuncuları mükemmel bir yapım. Ama Türkiye'de çekmesinler lütfen. Bazı güzellikler orijinalliğiyle kalsın, içine etmeyelim mümkünse

Yav Turkiyede niye bu kadar yavas iniyo acaba kizlar

Ben indirmeye basladigim an ve bitmesi toplam 3 dakka var yada yok :s niye orda oyle acaba

İnternet bağlatısının Türkiye'de hala en fazla 1 megabit olmasından kaynaklanmasın sakın.

Valla nevbahar senin kadar anlamam bu isten ama oyledir o zaman

Bu adam kim benneyaptımki

Locke'ın notunu okuyamayanlar için caps aldım sanki bir biipppppppp e yarıcak :mymeka: Bana inanmış olmanı isterdim yazıyor

Ay kuzum ben daha izlemedim niye ekran görüntüsü koydun :mymeka:

lost hakkında konuşmak ikinci bir emre kadar tarafımdan yasaklanmıştır-tatlicadiarzu-:jeyyar:

lockun jacke bıraktığı ""ı wish you had believed me"" notunun adaya düştükten sonra jackin elinde kalan kısmında ""ı wish"" kalıp gerisinin yırtılmış olması manidar olmuş bayaa..

7. bölümün promosunu izledim, haftaya felaket!!
bölümün adı the life and death of jeremy bentham
lock u görcez bol bol annaşılan
lock ve widmore görüşmüş fln
en çok görmek istediğim sahne ise sun ve jinin karşılaşması
yaff bide aarona noldu yaff kate jacke sakın bida sorma dedi ama ??

Lost S05E07 "The Life and Death Of Jeremy Bentham" Promo

[dailymotion]video/x8f7fh_losts05e07promo_shortfilms[/dailymotion]

Varya çok fena bölüm olcak ha :roflol::roflol:

hani ben lock intahar ettiğini bilmiyordu bence 7. bölüm frgmanında eğilmiş yalvaran bence ben gibi geldi bu ben çok uyanık:jeyyar: klisedeki sarışın hatun bile ben hayır dediğinde jacka ona inanma demişti çok kafam karıştı ya bu dizinin diğer bölümünde olaylar nasıl olacak acaba:bbo:

Bu Jack te de bağımlılık olmuş uçak düşünce illa ormanda 2.80 yatacak öyle uyanacak haspam:dilcikar::roflol:

Burdan şunu da anladık ki ajira ile gelenler bizimkiler demek ki uçak adada.

Bir de ilk uçak kazasında da demek ki Ben2in parmağı vardı adaya düşecek tek uçak oydu ve bir şekilde ayarlamışlardı.

Aman iyice saçmaladılar ha:1closedeyes:

Yemişim lostunu beee, naadar uyduruktan teyyare bir dizi :lepi:

Cek çok çirkin dimi yav, bu bölümde bi çikinleşmiş, bi çikinleşmiş, o ne öyle allasen. Adadaki Cek gitmiş, bambaşka biri gelmiş sanki. Dış dünya yaramadı Cek'e.:dilcikar:

Sinir oluyorum Lost senaristlerinin şu "herşeyi karman çorman edeyimde kimse bir mok anlamasın" triplerinden:mymeka:. 2 bölüm önce Ajira'nın kalıntılarını gösteriyon şimdi uçağın düşüşünü, olayı direk anlatsana kardeşim, dalgamı geçiyorsunuz bizle:mymeka: 2 bölüm sonrada hörliylen, sayidin, keytin başına gelenler, nasıl ikna olduklarını filan gösterirler uyuzlar.

Son düzenleme:
Lost bölümleri arasında en vasat en zevksiz bölümdü diyebilirim.

7.bölüm promoda John niye intihar ediyor. Ölmesi gerektiği için mi. Ben tilkisi ne işler çeviriyor. Sayid emminin elleri niye kelepçeli. Ne halt yedi geçen bölümden beri.:mymeka:Keyt uyuzu Aerona naptı, kime emanet etti. Claire aldımı yoksa oğlunu Keytten:1shok: (saçmaladım biliyorum) Keyt sanki isteyerek değilde adaya gitmeye mecburmuş gibi davranıyor yaCADIARZU, birileri bence Keyt'i tehdit ediyor.

Gelecek bölüm yine adadakilere nolduğunu öğrenemiycez galiba.

ajira..jack ,kate,jin ve sun ayyyyyyyyy ne olcaka bakalım artık yorum bile yazamıyorum ben dizi hakkında...:bbo:

sayidin yanındaki kız kimm looooooooooooo
ben mi çıkaramadımdelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…