İyice çorba etmişler. Suyuna da pilav pişirmişler. Bize de servis ediyorlar işte:sm_confused:
ne bu ya,asabım bozuldu, dalga geçiyorlar resmen. İzlemiycem lost most:dilcikar:
Ama bu arada şunu da söylemeden geçemiycem, tekrar adaya dönüyorlar ama sadece Kate, Hurley ve Jack var görünürde. Diğerleri ne cehennemdeyse. 4.bölümde izlediğimiz Ajira havayollarına ait kalıntılar acep bizimkilerin adaya dönmek için kullandıkları uçaktanmı.:uhm:, öfff be öfff. Akşama şöyle bir sindiriyimde yorum yarına artık.
5. sezona daha başlamadım,biraz biriksin öyle izleyeceğim Böyle 1 hafta beklemek sinir bozucu oluyo Oturdun mu 4-5 saat izlemelisin (; 4.sezon -hönk- diye bitmişti benim açımdan. Son sahnede -yok artık lan şaka mı bu be- olmutum ahaa
Kalitesi ve oyuncuları mükemmel bir yapım. Ama Türkiye'de çekmesinler lütfen. Bazı güzellikler orijinalliğiyle kalsın, içine etmeyelim mümkünse
lockun jacke bıraktığı ""ı wish you had believed me"" notunun adaya düştükten sonra jackin elinde kalan kısmında ""ı wish"" kalıp gerisinin yırtılmış olması manidar olmuş bayaa..
7. bölümün promosunu izledim, haftaya felaket!!
bölümün adı the life and death of jeremy bentham
lock u görcez bol bol annaşılan
lock ve widmore görüşmüş fln
en çok görmek istediğim sahne ise sun ve jinin karşılaşması
yaff bide aarona noldu yaff kate jacke sakın bida sorma dedi ama ??
hani ben lock intahar ettiğini bilmiyordu bence 7. bölüm frgmanında eğilmiş yalvaran bence ben gibi geldi bu ben çok uyanık:jeyyar: klisedeki sarışın hatun bile ben hayır dediğinde jacka ona inanma demişti çok kafam karıştı ya bu dizinin diğer bölümünde olaylar nasıl olacak acaba:bbo:
Yemişim lostunu beee, naadar uyduruktan teyyare bir dizi :lepi:
Cek çok çirkin dimi yav, bu bölümde bi çikinleşmiş, bi çikinleşmiş, o ne öyle allasen. Adadaki Cek gitmiş, bambaşka biri gelmiş sanki. Dış dünya yaramadı Cek'e.:dilcikar:
Sinir oluyorum Lost senaristlerinin şu "herşeyi karman çorman edeyimde kimse bir mok anlamasın" triplerinden:mymeka:. 2 bölüm önce Ajira'nın kalıntılarını gösteriyon şimdi uçağın düşüşünü, olayı direk anlatsana kardeşim, dalgamı geçiyorsunuz bizle:mymeka: 2 bölüm sonrada hörliylen, sayidin, keytin başına gelenler, nasıl ikna olduklarını filan gösterirler uyuzlar.
Lost bölümleri arasında en vasat en zevksiz bölümdü diyebilirim.
7.bölüm promoda John niye intihar ediyor. Ölmesi gerektiği için mi. Ben tilkisi ne işler çeviriyor. Sayid emminin elleri niye kelepçeli. Ne halt yedi geçen bölümden beri.:mymeka:Keyt uyuzu Aerona naptı, kime emanet etti. Claire aldımı yoksa oğlunu Keytten:1shok: (saçmaladım biliyorum) Keyt sanki isteyerek değilde adaya gitmeye mecburmuş gibi davranıyor yaCADIARZU, birileri bence Keyt'i tehdit ediyor.
Gelecek bölüm yine adadakilere nolduğunu öğrenemiycez galiba.