Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oceanic 815 - Ajira 316 benzerlikler

Jack John'un yerini aldı. (Hayattan beklentisi kalmamış,mucizeye muhtaç durumda)

Sayid Kate'in yerini aldı. (Tutuklanmış)

Kate Jack'in yerini aldı. (Birini kaybetmiş.Mucizelere inanmayan tipte)

Hugo Charlie'nin yerini aldı. (Gitar)

Hugo'nun yerini alan konusunda ikilem yaşıyorum. (Benjamin mi Hugo gibi geç bindi uçağa yoksa Sun mı Hugo gibi arayış içinde Jin=4815162342)

Lapidus (Bence eski pilotun yerini aldı.Eski bölümlerde demişti o uçağı ogün ben kullancaktım diye.)

Alıntıdır

Zaten kırk dakikacık onu da yine detayla boğmuşlar, Jack'in büyükbaba detayı çok uzun ve gereksizdi kanımca.

Yabancı bir sitede şöyle yazıyor: önümüzdeki bölüm, lost fanlarının çok şaşıracağı bir bölüm olarak dizi tarihine geçecek.
Hadi bakalım bekliyoruz, benim favorim hala 3.sezon 1.bölüm

sayidin yanındaki kız kimm looooooooooooo
ben mi çıkaramadımdelikafaduldendelikafadulden

Kim olacak polisin biri işte. Gerçi onunda adayla bir bağlantısı olabilir, kokusu çıkar yakında:ecrin_bebek:, hayır anlayamadığım 36 saatte ne çok olay omuş Allah aşkına, biz çok vasat yaşıyoz yav onlara göre. Adamlar habire ekşın içinde:icecream: 36 saatte Sayid ne halt ettiyse artık tutuklanmış, Hurley kodesten çıkmış, Kate uyuzunun başına hiç de istemediği şeyler gelmiş. Biz olsak, işe git çalış eve dön, ortalığı topla, çocuklarla ilgilen vs vs işte. İmrendim lan yeminlesositososito-tatlicadiarzu-

Ben'in suratını kim dağıtmış öyle. Widmor amcamın adamlarımı, eski bir dostu görmeye gittiya hani.Sanırım bütün bunların cevabını 8.yada 9.bölümde alırız.

Öff be, KPSS'de bu kadar fikir yürütseydim yeminle şimdiye üst düzey memur olmuştum. benneyaptımki

Sayid Kate'nin yerini aldı acaba Jack Sayid'e aşık olur mu?xDNeyse iğrenç espriydi!

Çok sıkıcı bir bölümdü yaaa!Kate neyle karşılaştı ki Aaron'dan vazgeçti. Bence Sayid o öldürdüğü adamlar yüzünden polise yakalandı. (Hatta kesin işin içinde Ben vardır.)Ve en önemlisi Benjamin'i kim dövdü, niye dövdü? Ayrıca Ben'in anlattığı o havari hikayesiyle kendi durumlarının çok yakından ilgisi var!Ha bir de Jin ne diye Dharma adına çalışıyor? John kendini niye astı?Lost'ta neler oluyor!

Benjamin feci dayak yemiş belli..Çok üzgünüm çoook
Kate de perperişan halde olmasına rağmen Jack'in dudaklarına yapışmayı ihmal etmedi tabii.:1shok:
Ben neden bu ayrıntılara takılıyorum ki Yarabbim..:tomato:

Kuzum gece gece ne güldürdün beni yaaaa!Valla benimde aklıma gelmedi değil.Adamlar 36 saat içinde neler neler yaşadı,benim 365 günüme değer yaaaa...
Ama espri bir tarafa bu bölüm benim aklımı karıştırmaktan başka bir işe yaramadı.Sinir oldum .Soru üstüne soru.Sanki yeterince soru yoktu kafamızda.delikafaduldenHepimiz böyle olcaz sonunda, koruyun kendinizi.delikafadulden

Şimdi bu resmi yorumlayın bakim.CADIARZU, 7.bölümden bir kare.

Bu bölüm birçok şeyin açığa çıkacağı bir bölüm olacakmış arkadaşlar. 8.bölüm ise iki hafta aradan sonra yayınlanacakmış.

:1shok::1shok: Bakın size ne buldum.

-7.Bölüm’den sonra ABC bir haftalık ara vermeye karar verdi. Yani 8.Bölüm olan LaFleur adlı bölümü 4.Mart’ta değil, 11.Mart’ta izleyeceğiz. YENİ
-Melissa Farman, genç Rousseau’yu oynayan oyuncunun verdiği röportaja göre, Alex’in nasıl Diğerleri’nin eline geçtiğini ve Benjamin’in onu nasıl kızı gibi büyüttüğünü göreceğiz.
-Jin ve Sun yeniden bir araya gelecekler ve bu olduğunda gerçekten çok şaşıracağız.
-Şimdiye kadar gördüğümüz karakterlerden birisini Ethan’ın annesi olarak göreceğiz.
-Benjamin vurulacak ve Jin buna şahit olacak. Daha sonra Benjamin, Richard’ın yanına götürülecek.
-Oceanic 6′lısının geri dönmesine iki yeni kişi yardım edecek.
-Dizide başka bir kaza göreceğiz.
-Sawyer yalan söylemek zorunda kalacak ama hangi konuda yalan söylemek zorunda kalacağını bilmiyoruz. Bu yalan herkesin güvenliği için, özellikle de kendi güvenliği.
-İlk üç bölümde gördüğümüz bir karakter, Richard’ın annesi.
-Jack-Kate-Sawyer aşk üçlüsüne Juliette’de dahil olacak.
-Eğer ilk anda Oceanic 6′lısını görüyorsanız bu demektir ki, Ada sahneleri “flashback”. Eğer ilk anda Ada sahnelerini görüyorsanız bu da demektir ki, Oceanic 6′lısı sahneleri “flashforward”.
-Sawyer’ın helikopterde Kate’e ne dediğini ve Kate’in bununla ilgili neler yaptığını göreceğiz.
-Oceanic 6′lısından birinin ölme ihtimali çok yüksek.
Alıntıdır.

vay anasını be Lostkafalar

1 - Bu bölüm, Lost fanlarının çok şaşıracağı bir bölüm olarak dizi tarihine geçecek.
2 - John Locke’un ada dışına çıktığında neler yaptığı, kimlerle görüştüğünü göreceğiz. Ayrıca adaya geri geldiğinde tekrar hayata dönüp dönmeyeceği de bu bölümde ortaya çıkacak.
3 - Locke ve Widmore karşılaşmasında, Widmore’dan çok şaşırtıcı şeyler duyacağız.
4 - Mr.Abaddon ve Locke’un 2.Sezon’daki karşılaşmasından sonra neler olduğunu göreceğiz ve bu sahnede Abaddon’ın vurulduğunu göreceğiz.
5 - Hajer(yeni karakter): 40′larında bir Arap. Doktor.
6 - Hal(yeni karakter): 70 yaşlarında, beyaz tenli. Yakışıklı ve etkileyici bir hilekàr. Uğruna savaştığı şeyleri genelde kazanan bir karakter.
7 - Mike(yeni karakter): 30 ya da 40’larında Çek aksanıyla konuşan bir bilim adamı. Son derece zeki ve yaratıcı. Patronuna yeni icadını göstermek için heyecanlı bir karakter. İcadı için çok fazla çalışmış ve büyük bir eşiğin kenarında biliyor.
8 - Vicki(yeni karakter): 30 ya da 40’larında. Girişken ve etkileyici bir adam. Hayatının büyük bir kısmını barlarda geçirmiş ve gördüğü birinin kendisini tanıdığından bile daha iyi tanıyabiliyor.

Alıntıdır.

Yeni tüyolar geldi, taze taze, gel vatandaş gel.cokacimcoook Burada bahsedilen Mr. Abaddon kim. Ben hatılayamadım:uhm:

Neeeeeeeee Benjamin'im mi vuruluyor!Bunu bana yapamazlar inşallah ölmez.
Bu arada Richard'ın anası kim yaaa!Ethan'ın annesi kim. Hele o ilk anda 6lıyı görürsek bu olur yok diğerlerini görürsek bu olur kısmını anlamadım. neyse sağol kuzu!

Lost S05E07 Promo 2

[dailymotion]video/x8g7im_losts05e07promo02_shortfilms[/dailymotion]

Lost’ a Türk Oyuncu

Aylardır konuşuldu durdu Lost’taki Türk, Lost’taki Türk diye… Sonunda IMDB tarafından açıklanan Lost 5. sezon 11. bölüm oyuncu listesinde kendini gösterdi bu Türk. Deniz Efe Açıkgöz isimli oyuncu, Lost dizisinde Danny Addams karakterini canlandıracak.

Tamam; oyuncu bir Türk’ü canlandırmıyor ancak böyle bir durum zaten başarı değil senaristlerin uygun gördüğü birşey olurdu. Ortadaki başarı, bir Türk oyuncunun böyle bir yapıma seçilebilmesi.

Tekrarlıyorum, yanlış anlaşılma olmasın; olay milliyetçilik değil. Yani “İnanamıyorum! Lost’ta bir Türk!” diye sevinç çığlıkları atmıyorum. Sadece “Bu kadar oyuncumuz var, sinema filmi çekiyoruz, dizi çekiyoruz. Demek ki o kadar başarısız oyuncularımız var ki bir tanesi bile dev yapımlarda 5 dakika da olsa oynayamıyor, seçilemiyor” diyerek duyduğum üzüntü biraz azalıyor..

Lost hayranlarına şimdiden haber verelim dedik. 26 Mart’ta izleyecekleri “Whatever Happened, Happened” isimli Lost S05E11 bölümünündeki Danny Addams’ı daha dikkatli gözlerle izlesinler.

Alıntıdır

Sezon başında Lost‘ta yeni karakterler olacağını yazmıştık, bunlardan ikisiyle de bu bölümde karşılaştık. Uçakta bizimkilerin dışındaki 2 yolcudan biriydiler. Biri Sayid’i uçağa bindiren polis memuruydu, diğeri ise Jack’e ‘başın sağolsun’ diyerek aslında olayın hiç de dışında olmadığını, o uçağa bilinçli bindiğini gösterdi bize. Uçaktaki Sayid’i gören Benjamin şaşırmış görünüyordu, belli ki Sayid’in uçağa bindirilmesinde onun parmağı yok gibiydi. Siz Nedersiniz?

ILANNA:
20’li yaşlarının sonunda 30’lu yaşlarının başında olan Avrupalı bir kadın. Büyük bir zekaya sahip, fakat bir o kadar da tehlikeli. Cazibeli.

CEASEAR:
Tehlikeli, son derece zeki olan 35-45 yaşlarında bir erkek. Amacı belirsiz olmasına rağmen kesin olan bir şey var: İnsanları öldürmekte olduğu kadar büyülemekte de çok yetenekli. Karanlık bir geçmişi var.

Alıntıdır

Yaaaa bu Lost'a temiz adamlar gelmiyor mu yaaa!
Kim gelse tehlikeli.
Ama Sayid'in bindirilmesinde Ben'in parmağı vardır. Belki kızı bulma konusunda onun parmağı vardır desem daha doğru olur sanki.

Hakkaten yaaa!
Google'da bile aradım resmini bulamadım. Hiç mi resim koymazlar!:uhm:
Yoksa normal zaman çizgisinde daha doğmadı mı?:jeyyar:Neyse saçmaladım!
Gerçekten o kadar dizi çekiyoruz ama bir tane oyuncumuz oraya gidemiyor. Gerçi Lost'un birçok oyuncusu da çok kaliteli değil ama bir İngilizce bilip oraya kadar giden oyuncu yetiştiremiyorsak daha çok yolumuz var demektir. Gerçi bizde de çok kaliteli oyuncular var da.(Daha her alanda çok yolumuz var da neyse fazla açılmayım.)

Bu arada Richard'ın annesi kim bütün gece onu düşündüm yaaa!:bbo:

bu türk oyuncunun heç resmi yokmu acaba merak ettim

Ortadaki Deniz Efe Açıkgöz ama biraz eski fotoğraf sanursam :smiley-cool:

Richard'ın annesine dair bişey bulamadım, araştırmalarım devam edicek sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…