sayidin yanındaki kız kimm looooooooooooo
ben mi çıkaramadımdelikafaduldendelikafadulden
Kim olacak polisin biri işte. Gerçi onunda adayla bir bağlantısı olabilir, kokusu çıkar yakında:ecrin_bebek:, hayır anlayamadığım 36 saatte ne çok olay omuş Allah aşkına, biz çok vasat yaşıyoz yav onlara göre. Adamlar habire ekşın içinde:icecream: 36 saatte Sayid ne halt ettiyse artık tutuklanmış, Hurley kodesten çıkmış, Kate uyuzunun başına hiç de istemediği şeyler gelmiş. Biz olsak, işe git çalış eve dön, ortalığı topla, çocuklarla ilgilen vs vs işte. İmrendim lan yeminlesositososito-tatlicadiarzu-
Ben'in suratını kim dağıtmış öyle. Widmor amcamın adamlarımı, eski bir dostu görmeye gittiya hani.Sanırım bütün bunların cevabını 8.yada 9.bölümde alırız.
Öff be, KPSS'de bu kadar fikir yürütseydim yeminle şimdiye üst düzey memur olmuştum. benneyaptımki
Sayid Kate'nin yerini aldı acaba Jack Sayid'e aşık olur mu?xDNeyse iğrenç espriydi!
sırnaşık şey :roflol: delikafadulden
bu türk oyuncunun heç resmi yokmu acaba merak ettim
Hakkaten yaaa!
Google'da bile aradım resmini bulamadım. Hiç mi resim koymazlar!:uhm:
Yoksa normal zaman çizgisinde daha doğmadı mı?:jeyyar:Neyse saçmaladım!
Gerçekten o kadar dizi çekiyoruz ama bir tane oyuncumuz oraya gidemiyor. Gerçi Lost'un birçok oyuncusu da çok kaliteli değil ama bir İngilizce bilip oraya kadar giden oyuncu yetiştiremiyorsak daha çok yolumuz var demektir. Gerçi bizde de çok kaliteli oyuncular var da.(Daha her alanda çok yolumuz var da neyse fazla açılmayım.)
Bu arada Richard'ın annesi kim bütün gece onu düşündüm yaaa!:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?