yaşasuuuun, bu bölüm adadakileri görücez kanımca:lepi:
Walt ne halt edicek yine bu bölüm, hiç sevemedim o bebeyi ya:dilcikar:
Ule bu Walt, Jacop olmasın-tatlicadiarzu-
yada John veya Jack . Ne tahmin amasositososito Bu gidişle tüm kadroyu sayıcam:roflol:
yaa oyuncular arasında jin niye yok ??
kavuşma olmucak mı bu bölüm 2 hafta mı beklicez o kavuşmayı görmek için
off bu arada mr. eko hala yok hala yok(
Flaş, flaş, flaş.
Evet sevgili Lost kafalar edindiğimiz son dakika haberine göre, 11.bölümde oynayacak Türk oyuncu (adı herne karın ağrısıysa) meğer kocaman bir yalanmış. Utanmıyorlar asparagas haberle milleti oyalamaya :mymeka:
:1shok::1shok:
Yuh yani artık. :mymeka: Allah bilir o isimde biride yoktur. Resim mesim göremedik hiç biryerde.
Kuzum sen mi yüklücen yeni bölümü. Şeniz
Hadi bekliyoz gözlerimizi ondört açmış. delikafadulden
Bende Lostu buraya yükleyecek yetenek ne gezeeer, Nevbahar halleder onu ağşama kadar.
Alt yazısız ve sessiz birkaç dakika izledim bu bölümü (malum işyerindeyim) Aha:1shok: böyle olduğum bir sahne. benjamin tilkisi John'u öldürüyor.:mymeka: John intihar etmemiş, Ben öldürmüş onu, hemide boğazını iple sıkarak. Sonrada intihar süsü vermiş.Ayrıca 316 Ajiraya binen esmer sayid kılıklı bir herif vardıya onu bolca görüyoruz bu bölüm. Sessiz ve alt yazısız anca bu kadar. İdare edin artık.
nan anlatmasana kuzum:roflol:
İzleme alt yazısız izleme:mymeka:
Bende indiriyorum şimdi alt yazıda düşmek üzere %99 da hadi bakalımsositososito
nan anlatmasana kuzum:roflol:
İzleme alt yazısız izleme:mymeka:
Bende indiriyorum şimdi alt yazıda düşmek üzere %99 da hadi bakalımsositososito
Babane olarakdan pek bi gururlandim torunumlasırnaşık şey
ge bi öpemŞeniz
sen olmasan lost post yok bize yav:1ninca:
Anlatmazsam çatlarım lan
vay şerefsiz Benjamin yaaa, ne kadar üçkağıtçı pislik bir adammış.Tek ayak üstünde 40 tane yalan söylemiş, kandırmış herkesleri. Kanımca Widmore mağdur olan taraf.:teselli: Çünkü aynı John gibi onuda adan sürmüş adi herif:mymeka:
e ama şimdi John'un amacı adadakileri geri getirmekti, Benjaminin de öyle. eeee ikisininde amacı aynı. offf basmıyor bugün kafam benim yaa benneyaptımki
Bende Lostu buraya yükleyecek yetenek ne gezeeer, Nevbahar halleder onu ağşama kadar.
Alt yazısız ve sessiz birkaç dakika izledim bu bölümü (malum işyerindeyim) Aha:1shok: böyle olduğum bir sahne. benjamin tilkisi John'u öldürüyor.:mymeka: John intihar etmemiş, Ben öldürmüş onu, hemide boğazını iple sıkarak. Sonrada intihar süsü vermiş.Ayrıca 316 Ajiraya binen esmer sayid kılıklı bir herif vardıya onu bolca görüyoruz bu bölüm. Sessiz ve alt yazısız anca bu kadar. İdare edin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?