http://www.kadinlarkulubu.com/online-diziler/248019-dizi-lost-5sezon-3.html#post5486217
Buyrun lostzedeler 5.sezon 7.bölüm izleyebülürüsünüz
Netcen len Mr Eko'yu. Adamı ilk gördüğümde ikinci sezonda yeminle ayu zanmıştım kendilerini.-tatlicadiarzu-
Adam öldü meltemcim, öldü. Gerçi adada ölen diriliyor, sonra bi daha ölüyor, sonra yine diriliyor, dokuz canlı mübarek bunlar.benneyaptımki neyin nolacağı belli olmaz. Mr. Ekko yerine Benjamin versek olu mu gamyoncuiremsu, herif zeki, kurnaz, üçkağıtçı, düzenbaz vede çooook sevimli :asigim:
Ben indirmeye başladım 7.bölümü. %30 dayım.:lepi:
Anlatmazsam çatlarım lan
vay şerefsiz Benjamin yaaa, ne kadar üçkağıtçı pislik bir adammış.Tek ayak üstünde 40 tane yalan söylemiş, kandırmış herkesleri. Kanımca Widmore mağdur olan taraf.:teselli: Çünkü aynı John gibi onuda adan sürmüş adi herif:mymeka:
e ama şimdi John'un amacı adadakileri geri getirmekti, Benjaminin de öyle. eeee ikisininde amacı aynı. offf basmıyor bugün kafam benim yaa benneyaptımki
Tam yazma kuzum demeye geliyodum yazmışsın ya:1shok:
Geberitirm yazma nan:mymeka:
Az kaldı bitsin izleyip gelecem yazma allama parçalarım didsim kuzum:mymeka::mymeka:kötükedihüso
Doktor şeyini yırta yırta Ayşaaaaaa diye bağırdıya " efendim canım" diyesim geldi:roflol:
Yeni kafile çok enteresan çok durgun tiplerdi, daha bir çok bilmediğimiz var açıklayacaklar işallahÇok üzgünüm çoook
ayşaaaa !!!!!!!
efendım desene nevbahar :roflol:
Yukarıda gördüğünüz sağdaki resim 1. sezonun 1. bölümünün ilk sahnesine ait. Jack'in gözü. Soldaki ise 5. sezonun 6. bölümüne ait.
İki göz arasında 7 fark yok ama tek fark var. Şu teoriye rastlayanınız oldu mu bilmiyorum ama yazayım yine de:
"Jack'in ilk sahnesinde gözbebeğinde küçülme yok. Aslında bu black smoke'un yansıması."
Bu teoriyi destekler olarak iki resimi karşılaştırabiliriz. 316'da Jack'in gözbebeğinde bir değişim olmazken, pilot bölümünde ise malumunuz...
Yoruldum ben ya istifa etcem :dilcikar:
İlk fotoda ki gözü bir an nasılda Ben'e benzettim hedelikafadulden
Yav valla bu jack allah bilir kaç kez böyle pörtlek bakmıştır bunlar yılda 3 kez tok karnına adaya geri düşüyolar belli:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?