Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız öyle deme bee günah:çok üzgünüm:
hem ben pek bi severim ayuları:jeyyar:özelikle de boz ayulara bayılırımkaydirigubbakcemile3
dirilcek o dirilcek biliyom ben yazın okuduydum :1rolleyes:
üstelik bu bi flashback olmucak dediydiler bende o gün bu gündür o ümitlen yaşıyom:1rolleyes:
bu haftada olmadı bakalım bi dahaki bölüme inşallah

Bir ölüp bi diriliyor bunlar da bee, cocuk oyuncagi sanki :mymeka: :mymeka:
Iyice cigirindan cikti bu dizi.. Kutup ayili günleri özledim benneyaptımki

Valla bende Wildmor'un iyi taraf olduğunu düşünmeye başladım, bu Ben şerefsizi seksen takla attı adaya geri gitmek için, şerefsiz John'u bile öldürmüş :mymeka: Wildmor'un dediği doğruysa onuda adadan Ben postalamış, kime inanıcağımı şaşırdım valla laelaelaelaelae

Tam yazma kuzum demeye geliyodum yazmışsın ya:1shok:

Geberitirm yazma nan:mymeka:

Az kaldı bitsin izleyip gelecem yazma allama parçalarım didsim kuzum:mymeka::mymeka:kötükedihüso

Tam yazma kuzum demeye geliyodum yazmışsın ya:1shok:

Geberitirm yazma nan:mymeka:

Az kaldı bitsin izleyip gelecem yazma allama parçalarım didsim kuzum:mymeka::mymeka:kötükedihüso

Karnım ağrıdı nan yeter :roflol::roflol::roflol: Hee ben size yetişmeye çalışırken sende bana böyle yapıyordun naberr naniknanik:roflol::roflol::roflol:

yaa bu muydu lost tarihine geçicek bölüm hhıh olmamış beğenmedim ..:dilcikar:
hani richardımın anası hep kandırıyolar yaa:çok üzgünüm:
kendimi çok saftirik hissetmeye başladım :çok üzgünüm:

abandon niye öldü şimdi garibim kavruk herüf
yaff valla bende şaşırdım ben mi iyi widmore mu:sm_confused:
yaff diyom şimdi bizim bu richard yaşlanıyo yaa ee faradayın da yaşlanmadığını charlotte ın dediği şeyden anladıydık
yani acep bu richardlan faraday kardeş oluvermesinCADIARZUanaları ikisine de bişi yapmıştır yavrularım yaşlanması deyipte:1rolleyes:
valla ben tarihlik bi bölüm göremedim hhıh olmamış siz beğendiniz mi

aa bide şey dicem..

dizide widmore ile lockun konuştuğu sahnede
widmore un bi cümlesi çevrilmemiş altyazıda yoktu
orda dedi ki widmore "seni 17 yaşımda iken tanımıştım""
bu çıkmadı altyazıda başka bi siteden baktım orda da çıkmadı alt yazıda söliyim dedim
çünkü başta bende pek kulak vermedim ne dediklerini alt yazıyı okuyodum sora dediği altyazıda çıkmayınca dinledimde öle demiş
yani insan insan diyo widmore hiç değişmemişsin diyince aa john da yaşlanmıyomuş demek gibi bi düşünceye kapılıyo orası yazmadığı için
ama zaman kaymasından hatırlıyo demek..john da zaten 4 gün önceydi o dedi

aa bide bişi daha :)))
bence abandonun rolü önemliydi gerçekte
ama adam aynı zamanda fringe te de oynuyo yaa belkide o yüzden bitirdiler rolünü
yani abandonun dediği gibi ""ben insanları bi yerden bi yere iletirim"" değildi onun görevi bence
yoksa öyle olsa niye hurleye gitti kii vakti zamanında

Şimdi doktorla konuştum; başta mltm87 olmak üzere tüm lostzedelerin kendi hallerine bırakılması ve tehlikeli olduklarından yanlarına yanaşılmaması gerekiyormuş naniknanik :roflol: :roflol: :roflol:

Bu psikopat Ben bence john bizim elenos teyzenin adını duyunca öldürdü onu o ana kadar onu öldürme fikri yoktu.

ayrıca widmore amca her ne kadar masumane gelsede Ben konuşunca o da masum geliyor.

Halbuki ikisinin de söylemedikleri şeyler dönüyor ikiside iyi değil zaar

Bizim karizma zenci demek ki ilk uçak düşüşünde bizimkilerin uçağa binmesini sağlayan kişi.

Ayrıca 17 yıl önce tanıştılar ama john onu 4 gün öncesine kadar tanımıyordu ki bu ne biçim iş ya:mymeka:

Zaman uzay kavramının içine ederim nan:mymeka:

Senaristler çıksın adam gibi açıklasın kafa basmıyo kardeşim:mymeka:

Ayrıca türk oyuncu haberi yalan olabilir ama:dilcikar:

Doktor şeyini yırta yırta Ayşaaaaaa diye bağırdıya " efendim canım" diyesim geldi:roflol:

Bir de en güzeli adada johnun verdiği cevaplardı:roflol:

Hani bizimkiler kazazedeyken Ben bunlara garip garip cevaplar veriyordu bişey anlamıyorduk ya şimdide john öyle cevaplar veriyor:roflol:

Gömeceklerdi beni bu kıyafetle, buraya nasıl geldim ne bileyim filan:roflol:

Ama şu gizemli konuşmaları bıraksınlar jonh diyorki neden özelim widmore amcam diyor ki çünkü öylesin.

Ne bu be herşeye çünkü çünkü ben senaristlere bir çünkü yollayacam o olcak:mymeka:

Yeni kafile çok enteresan çok durgun tiplerdi, daha bir çok bilmediğimiz var açıklayacaklar işallahÇok üzgünüm çoook

Doktor şeyini yırta yırta Ayşaaaaaa diye bağırdıya " efendim canım" diyesim geldi:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Yeni kafile çok enteresan çok durgun tiplerdi, daha bir çok bilmediğimiz var açıklayacaklar işallahÇok üzgünüm çoook

Senaristler bizi gömüp öyle açıklıcaklar naniknanik Bizimde içimizde patliciikkk :roflol::roflol:

bu kadar cok soru varken,
20 sezon yapsalar gene de cevaplanmaz be
bencamin nasıl da kös kös yatıyodu eli yüzü haşat olmuş:roflol:
insan geçiri geçiriverir nasıl öldürürsün benı dıye.:mymeka:
john da öle trene bakar gıbı baktı ya

Yoruldum ben ya istifa etcem :dilcikar:

Yoruldum ben ya istifa etcem :dilcikar:

İlk fotoda ki gözü bir an nasılda Ben'e benzettim hedelikafadulden

Yav valla bu jack allah bilir kaç kez böyle pörtlek bakmıştır bunlar yılda 3 kez tok karnına adaya geri düşüyolar belli:roflol:

İlk fotoda ki gözü bir an nasılda Ben'e benzettim hedelikafadulden

Yav valla bu jack allah bilir kaç kez böyle pörtlek bakmıştır bunlar yılda 3 kez tok karnına adaya geri düşüyolar belli:roflol:

Sandalyeden düşüyodum nan:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…