Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi doktorla konuştum; başta mltm87 olmak üzere tüm lostzedelerin kendi hallerine bırakılması ve tehlikeli olduklarından yanlarına yanaşılmaması gerekiyormuş naniknanik :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:ayy ilahi:roflolerşembe günleri zaten bi haller oluyoı bişey oluyom aptallaşıyomkaydirigubbakcemile3

Yoruldum ben ya istifa etcem :dilcikar:

hee valla ben o tek farkı annamadım ama 7 fark sayarım valla
kaşı kirpii koyulmuş bişi olmuş
yıllar aleyhine işlemiş kaz ayakları çıkmış
valla yaşlandı bu herif bunu atsınlar yerine daha çıtır daha yahşi koysunlar
ve ya bunuda yaşlanmayan yapsınlar bu nedir yaff bi betleşti :mymeka:
sayidciiminde ak düştü saçlarına
walt desen koca herüf oldu valla kızan lostta büyüdü
uyuz kate yaşlanmadı yaa hep aynı:mymeka:

LOST S05E08 "La Fleur" ABC Promo 1 :smiley-cool:

[dailymotion]video/x8i4kf_lost-5x08-hd-1280x720-promo_creation[/dailymotion]

anaa suprising shocking heart stopping diyo promoda daha önceleri böyle yazmıyodu dimi??
bide next wednesday diyo haftaya çıkcak heralde
sawyer tekrar başlamış gözlük takmaya kate i daha iyi görebilmek için heralde
ayy garibim nasıl oluyo yüzü kate i görünce off üzüldüm bak

sen gideli ayşamm karardı dünyammm lülülülülülü

neyse conem mart ayı röpartajı hangi grupla olucak bak buraya pek bakan yok sölemem sözz bi çikolata alırırm söylersen :jeyyar:

Ule Türk oyuncu dedikleri bu Ayse olmasin :1shok:-tatlicadiarzu-

Ayrica bu dizideki erkeklerin hepsinin tipine kaymis vaziyette.. delikafadulden
Ayol hic biri gözüme hitap etmez oldu :dilcikar:

Lost tarihinde hiçbir poh anlamadığım bir bölümdü.

Ağşam oturdum güya kendimi vere vere izledim bir güzel, demekki iyi verememişim -tatlicadiarzu-, yeminle mevcut soru işaretlerine onlarcası eklendi. Saymaya başlıyorum, edepli edepli okuyup cevap verin lan:mymeka:

1.İyi taraf hangisi, Widmor emmim mi, Ben tilkisimi.

Yıllar önce Ben, Widmor emmimi adadan sürmüş, sırf iktidar savaşımı, demekki bu koltuk sevdası deeee o zamanlardan beri var. Widmorla benjaminin istekleri aynı aslında. İkiside adayı dış dünyadan tehlikeden uzak tutmak istiyorlar. İyide neyi paylaşamıyorlar. Sen lider olacaksın, hayır ben olacağım, ne bu ya mahalle kavgası gibi.:mymeka:

2.Ben ayusu niye John'u öldürdü.
John'un cesedinin adaya gitmesi için elinden geleni yaptı. John'un adada dirileceğini biz bile biliyorken, Ben'in aklına gelmedimi böyle birşey. John onu adada gebertmezmi. Yada bir şekilde Ben yine John'u kandıracak. Ölmen gerekiyordu, sen özelsin tırıvırı tırıvırı işte.
Ben John'u öldürmeyle neyi amaçlıyordu. kendini Eloise'ye farklımı tanıttı. John'un yerinemi geçti. Noldu ya.John'un amacı 6'lıyı adada götürmekti. E bende aynısını istiyor, Widmor'da. :sm_confused:

3. Widmor'un John'a bahsettiği savaş ne savaşı. Ada yerlileriyle, Dharmacılar mı. Yanlış taraf kazanacak dediği Ben'in tarafımı. Widmor emicem demekki Dharmacı filan değil.

4- Ajiradaki bizim tayfadan kimisi farklı zamana düşmüş, kimisi de başka bir zamana. Jack, Hurley ve Kate başka zamandalar kanımca. John, Ben ve diğer tayfa başka zamanda. Yada aynı adada değiller.:bbo: Hani iki ada yanyanaydıya.

5. Pilotla kaçan kadın kim. Sun'mı. Başka kadın yoktu çünkü uçakta. İyide Sun niye pilotla kaçsın. Hem Lapidus niye adadan kaçıyor, nereye gideceğini umuyor. Dört bir tarafı deniz yav. Bizim adalılar (John henüz gerçek zamanı ışınlanmamışken) kanoyla diğer adaya gidiyorlardıya hani, bizimkilere denizde ateş eden, kanoyla onları takip eden kimlerdi.

6. John adada dirildiğine göre, demekki Christiyan Şepırt (jackin babası) da aynı John gibi oldu. Da cırıistian şepırt'ın adada ne gibi bir özelliği var. John gibi çok önemli bir insanmı.

7. Şu bizim yaşlı teyze Eloise ikilimi oynuyor. hem Widmor'a hemde Benjamine mi oynuyor yani. Widmor emmi, Eloise'yi tanıyor nerde olduğunu biliyor da neden adaya gitmek için onu kullanmıyor.

8.Benjamin şu an bize kötü bir insanmış gibi lanse edildi ama sanki içinden başka şeyler çıkacak bu işin. Amacı John'u yok edip tekrar adalıların başına geçmek olsaydı, John'un cesedini adaya götürmek için bir taraflarını yırtmazdı. hemde büyük itina ile götürdü adaya. Bundan şunu anlayabilirizki, Ben'in amacı gerçekten John'u öldürmek değil.Ama öldürdü o başka. Muhakkak mantıklı bir açıklaması olmalı.

Uyyyyy tıkandım.kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Hem bu bölüm oyuncu kadrosunda Savyır, julyet, miles filan vardı, niye yoktular bu bölüm:mymeka:, ne güzel sevinmiştim onları izliycez diye. "Previously on Lost" orda iki saniye gördündüler onun içinmiydi yani senağlama. Başlarım lan previously on Lost'unuza:mymeka:

Ayrıcana Lost tarihine geçecek bir bölüm filanda değildi:dilcikar:

Sorularıma kaldığım yerden devam ediyorum. 8. de kalmıştım dimi.

9. Şu Ceaser ne iş. Bu adam tehlikeli biri gibi duruyor. Acep Widmor'un adamımıkiCADIARZU, dikkat ettiyseniz yolculardan hiçbiri şu ışınlanma olayına şaşırmamış. Polis kadın ve Ceaser başta olmak üzere. Olacakları biliyorlardı. Ve gayet normal hayatlarına devam ediyorlar. Sayid ağam nerelerde.fisfisfis

10. Bende Lost adasına gitmek istiyom. ne tarafa düşüyor acaba-tatlicadiarzu-

bende bütün gece oturdum bu benjamin johnu neden öldürdü diye düsündüm

ve şuna karar verdim

benjamin johnu birdaha adadan cıkamaması icin öldürdü
ve adadan onlarla beraber çıkmadıgı icin ancak bu şekilde geri götülebilcegini biliyordu bence
neden okdr kendini asmamasi icin ugrasti sonra öldürdü
ondan gerekli bilgileri alması gerektigi icin

bana en mantıklı bu fikir geldi, tabi altindan başka şeyler çıkma olasılıgı yüksek

eloise hem benjamin hem widmore icin çalışıyo olsaydı ben onun yerini bilirdi
widmore icin çalışıyo olsa neden benjamini gördüügünde ona yardım etsinki

ooofoofff düşün düşün durrr :roflol:
sun adada bu arada 8.bölümün fragmanında var

didoshum olabilir valla herşey mümkün bu dizide.sengözlerimebaksanab bizimde senaristlerden kalır yanımız yok hani teorilerimizlen.gelsindelerde bizim senaryoları teorileri bi dinlensinler.esinlenirler belkimmm.çözemdikçe bağlandım be ya bu diziye sıyırdım iice.Allah bize acil şifa versin sevgülü lostzede arkadaşlarımm

7. Şu bizim yaşlı teyze Eloise ikilimi oynuyor. hem Widmor'a hemde Benjamine mi oynuyor yani. Widmor emmi, Eloise'yi tanıyor nerde olduğunu biliyor da neden adaya gitmek için onu kullanmıyor.

eloise tapınakta anlatıyor ya herkesin adaya gitme zamanı var,sizinkide 72 saat sonra açılıyor die anlatmıştı,Widmoren kapısı kapandı heralde gidemiyor,ayy nebiliyim bence ölee

Son düzenleme:
sen gideli ayşamm karardı dünyammm lülülülülülü

neyse conem mart ayı röpartajı hangi grupla olucak bak buraya pek bakan yok sölemem sözz bi çikolata alırırm söylersen :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol:Sabır bak 2 gün kaldı:mymeka::jeyyar:

Uyyyhh kuzum beni de tıkadın ha:roflol:

Bence bu bölümün en gizemli olayı ayşaydı:roflol:

Ayşa ayşa diye şeyleri yırttılar ama ayşa gelemedi bir türlü:roflol:Acaba widmorenin diğer adı ayşa mı:1ninca:delikafadulden

10. Bende Lost adasına gitmek istiyom. ne tarafa düşüyor acaba-tatlicadiarzu-

Önce bu forumdan çık, bir derdim var bölümünden sağa sap, hamileler bölümünde idrarlara sor gösterirler:roflol:

Ordan oft ile uçup Tunus'a git orda seni adaya yollarlar

:
Ayşa ayşa diye şeyleri yırttılar ama ayşa gelemedi bir türlü:roflol:Acaba widmorenin diğer adı ayşa mı:1ninca:delikafadulden

olur mu canım ayşe geldi ama,onu buğulu gördük biz
john verilen ilacın etkisiyle,uyuya kaldı o sırada bizde göremedik haliyle..

Ula bir taneniz bile sorduğum sorulara cevap vermemişsiniz be, nasıl iş bu benneyaptımki

Sorulara kaldığım yerden devam ediyorum., eyi dinleyin

11. Riçırt yağuşuhlusu Widmor'dan taraf mı yoğusam Ben'in tarafındamı. Ben'den herkesin nefret ettiği ortada. (ama ben çok sevimli buluyorum onu yaaa:asigim:)

12. Adaya düşen uçağın öyle sapasağlam ortada kalması hangi fizik kuralına uyuyor acaba, Bu lostta fizik mizik hak getire. Uçağın adaya düşeceği önceden bilinen birşey. 3.Sezonda hatırlarsanız bizim lostzedeler savyır ve keyt, adırsların elindeyken kazma kürek çalıştırılıyorlardı. Uçak için havaalanı yapıyorlarmış meğerkaydirigubbakcemile3, eee nede olsa uçak şu an diğer adada.

13.Sovyır, keyt, Cek, ve culyet dörtlüsü mü olacak acaba bundan sonra. Keyt sovyırı görünce eski aşkı depreşir kesin. Cek'i bir kenara atar ve gerçek aşkı Sovyır'da bulur. Cek'de Culyet'e aşık olur. Zati vardı aralarında bişeyler Cek adayı terketmeden önce. Cek oğlum al Culyeti paşa paşa, ne işin olur senin kıçı kırık Keyt'le:dilcikar:

Lost tarihinde hiçbir poh anlamadığım bir bölümdü.:delphin

Bugüne kadarkileri anladın yane :roflol::roflol::roflol: Senin soruların cevabını biliyor olsam lostu çözmüş olurum ki o zaman burda ne işim var nan gider karayiplerde ense yaparım şöyle gerine gerine :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…