40:44 te görüntüyü durdurup bakarsanız sanki bir Jacob silüeti görmüş gibi oluyorsunuz (Yada bana öyle gelmiştir; bilmiyorum.).
Güzel bir nokta yakalamışsın. Hemen Jacob olarak bilememde orda Locke'un bir şey görmüş olabilir . Bir şeyin gölgesinin vurduğu ve ve gölge yanılması olmadığı gerçek. Birincisi Locke ve Ben ikiside hareketsizler buda demek ki karşısında bir şey var. İkincisi Ben görmemiş olması normal gözleri sımsıkı kapamış olduğundan. Üçüncüsü Locke bir şey görmüş gibi hareket etmeyi kesiyordu.Bakalım altından bir şey çıkacakmı?
Dedik ya bu hafta yok diye okumuyomusun yazdıklarımı :mymeka:
8. bölüm 4 martta, 9. bölüm 18 martta. Nefet ediyorum dizilerde ara olmasından :mymeka:
Ula bir taneniz bile sorduğum sorulara cevap vermemişsiniz be, nasıl iş bu benneyaptımki
Sorulara kaldığım yerden devam ediyorum., eyi dinleyin
11. Riçırt yağuşuhlusu Widmor'dan taraf mı yoğusam Ben'in tarafındamı. Ben'den herkesin nefret ettiği ortada. (ama ben çok sevimli buluyorum onu yaaa:asigim:)12. Adaya düşen uçağın öyle sapasağlam ortada kalması hangi fizik kuralına uyuyor acaba, Bu lostta fizik mizik hak getire. Uçağın adaya düşeceği önceden bilinen birşey. 3.Sezonda hatırlarsanız bizim lostzedeler savyır ve keyt, adırsların elindeyken kazma kürek çalıştırılıyorlardı. Uçak için havaalanı yapıyorlarmış meğerkaydirigubbakcemile3, eee nede olsa uçak şu an diğer adada.
[:
Kuzucum Ben olayını düşündüm düşündüm!:
Farkındaysanız Ben Jin'in yaşadığını duyunca bir tuhaf oldu. Sonra Eloisteyzeyi duyunca iyice dellendi laelaelaelaelae saldırdı John'a.Aslında Widmor John'un ölmesini istiyor diye Ben Widmor'un planlarını bozma çabalarına girişti. En sonunda odasına girdi. Jin', Elois'i duyunca da planından vazgeçip farklı bir plan yaptı ve adamcağızı öldürdü. :çok üzgünüm: Ama o sahne çok süperdi, çok psikopatça!hehe:jeyyar: öhömm Neyse!
Bence Richardla Faraday kardeş. Elois de anaları.
Benim merak ettiklerim John'u böyle özel yapan ne?CADIARZU
Bir de hangi taraf iyi? Ben mi iyiyim?:roflol:Neyse bu da iğrenç espriydi. Ben mi iyi Widmor mu??
Of yaaaaa!!
Dizi sayesinde zaman üzerinde çok düşündüm. Einstein kadar oldum yaaa1!!:1shok:
nan bölüm öncesi verme şunalrı nan:mymeka:
Dizi 40 dakika zaten sen diziye kadar 10 vidyo veriyosun gitti 20 dakika izlemiyorum ben:mymeka:
Verme nan video, profiline git takipteyim kırmim bacanı kuzum:mymeka::1ninca::1closedeyes:
promo değildi zaten jack konuşup bişiler annatıp duruu ama pcnin sesi kapalı olduğuna o konuştu ben baktım valla
Jack adaya neden geri döndüğünü ve John'la en son ne yaşadıklarını anlatıyor ama çoğu bildiğimiz şeyler :1closedeyes:
Ben izlemiyorum dedikçe daha anlatan mı senÇok üzgünüm çoook
Uykum geldi yatacam ben sen de yat kaçta yatıcan aktif saatine bakarım bak perişan ederim pak
lostun 2. sezonundaydim cok heycanli yorumlari okudum ama anlayamadim sezon farki sanirim..gercekten cok sürükleyici bir dizi neyse yorumlari okumayiyim john öldü yaziyor sasirdim
lostun 2. sezonundaydim cok heycanli yorumlari okudum ama anlayamadim sezon farki sanirim..gercekten cok sürükleyici bir dizi neyse yorumlari okumayiyim john öldü yaziyor sasirdim
Kafanı Lost'la bozmana daha çok var kardeş!!!Sezonlar ilerlediğinde benim gibi rüyanda uçak kazası geçirebilirsih. Hatta bu kaza sonucu bir adaya düşebilirsin. Ve hatta bu adada yol arkadaşlarınla birlikte aynı yol arkadaşlarının çocukluklarını yan yana görebilirsin.:1shok: Yani olaylar arap saçına dönmeden keyfini sür.
Bu arada bir şey düşündüm. Kuzucum sanıyorsam ki sen sormuştun adaya nasıl ulaşılır diye. Düşündüm düşündüm, şimdi Tunus çölleri buranın çıkış noktası ya. Her çıkıştan mutlaka girilebildiğne göre mantıken(tabi bu bizim ada için geçerli mi bilmiyorum) bu çölü bulursak sanki oraya gidebiliriz gibi geliyor. :F laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?