Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzucum Ben olayını düşündüm düşündüm!:
Farkındaysanız Ben Jin'in yaşadığını duyunca bir tuhaf oldu. Sonra Eloisteyzeyi duyunca iyice dellendi laelaelaelaelae saldırdı John'a.Aslında Widmor John'un ölmesini istiyor diye Ben Widmor'un planlarını bozma çabalarına girişti. En sonunda odasına girdi. Jin', Elois'i duyunca da planından vazgeçip farklı bir plan yaptı ve adamcağızı öldürdü. :çok üzgünüm: Ama o sahne çok süperdi, çok psikopatça!hehe:jeyyar: öhömm Neyse!

Bence Richardla Faraday kardeş. Elois de anaları.

Benim merak ettiklerim John'u böyle özel yapan ne?CADIARZU
Bir de hangi taraf iyi? Ben mi iyiyim?:roflol:Neyse bu da iğrenç espriydi. Ben mi iyi Widmor mu??
Of yaaaaa!!
Dizi sayesinde zaman üzerinde çok düşündüm. Einstein kadar oldum yaaa1!!:1shok:

yazık şimdide yeni uçak kazası kurbanları ,gariplerim debelenip duruyorlar orda.....herkesi topladılar adaya yaa ..hepside adaya dönmek zorunda olacak çünkü "it's their destiny" :))...ben daha oceanic kurbanları için kara kara düşünürken, yenileri geldi...

40:44 te görüntüyü durdurup bakarsanız sanki bir Jacob silüeti görmüş gibi oluyorsunuz (Yada bana öyle gelmiştir; bilmiyorum.).

Ahada bahsi geçen sahne, siz ne dersiniz CADIARZU

Kara duman adada yav tapınağı koruyor elleşmeyin şu bulup yıyığına kendini bi halt sanıyo sayenizde:1closedeyes:

Tapınak john değilse eğer orda da yoktur. Hem o ışık filandır ipi sallarken karşıdan yansımasıdır yoksa kedi şeyini görmüş kara duman sanmış diyecez ha artık:mymeka::roflol:

Adam orda canıyla cebelleşiyor ne görecek azraili görüyor sizde jacop diyosunuz ya:roflol:

Korkulu bakış o yani aklından geçiyor "ülen Ben efendi nettin sen, john olm poku yedin nan sen artık iflah olmazsın " diyordur:roflol:

Son düzenleme:
Dedik ya bu hafta yok diye okumuyomusun yazdıklarımı :mymeka:

tatlışım okumaz olurmuyum:çok üzgünüm:tabiki okuyorum
ama promo da next wednesday diyo yani bende dedim ki 2 hafta sonra değil demek ki haftaya var demek istedim

8. bölüm 4 martta, 9. bölüm 18 martta. Nefet ediyorum dizilerde ara olmasından :mymeka:

ehh işte bende bunu diyodum haftaya var yani
nan var yaa unuttular 24-25 bölüm yaptıkları sezonları şimdi bi burunları büyüdü beyfendilerin

ee bak hele uçaktayken jack ben e dedi haa nası okuyabiliyosun diye o da dedi yaa annem öğretti diye ağzına ağzına çakasım geldi deyyusun heegamyoncuiremsu

ee bende dediydim onu
zatıı bunların anaları pek menem bişey
demiştir bişey yapayım bi zaman mekan uzay yapayımda kuzucuklarım genç kalsın demiştir
ee ikiside yaşlanmıyo yaa
şimdiii bu faraday charlotte ın küçüklüğünde de aynıysa yani bayaa yaşlı hee bu tiize kaç yaşında acep baya genç doğurdu heral

Lost S05E08 LaFleur Podcast

[dailymotion]video/x8iaj2_lost-5x08-lafleur-podcast_shortfilms[/dailymotion]

nan bölüm öncesi verme şunalrı nan:mymeka:

Dizi 40 dakika zaten sen diziye kadar 10 vidyo veriyosun gitti 20 dakika izlemiyorum ben:mymeka:

Verme nan video, profiline git takipteyim kırmim bacanı kuzum:mymeka::1ninca::1closedeyes:

İzleme kuzum :roflol::roflol: Kafana silahmı dayadım :roflol::roflol:

Annecim sen beni yersin şimdi yokoldum ben :roflol::roflol:

promo değildi zaten jack konuşup bişiler annatıp duruu ama pcnin sesi kapalı olduğuna o konuştu ben baktım valla

promo değildi zaten jack konuşup bişiler annatıp duruu ama pcnin sesi kapalı olduğuna o konuştu ben baktım valla

Jack adaya neden geri döndüğünü ve John'la en son ne yaşadıklarını anlatıyor ama çoğu bildiğimiz şeyler :1closedeyes:

Jack adaya neden geri döndüğünü ve John'la en son ne yaşadıklarını anlatıyor ama çoğu bildiğimiz şeyler :1closedeyes:

Ben izlemiyorum dedikçe daha anlatan mı senÇok üzgünüm çoook

Uykum geldi yatacam ben sen de yat kaçta yatıcan aktif saatine bakarım bak perişan ederim pak

Ben izlemiyorum dedikçe daha anlatan mı senÇok üzgünüm çoook

Uykum geldi yatacam ben sen de yat kaçta yatıcan aktif saatine bakarım bak perişan ederim pak

Tamam nan sustum :roflol::roflol: Gidiyorum patron valla bak :roflol:

kızlar lost ta türk oyuncu falan oynamayacakmış. yanlış anşılmadan çıkan bir habermiş sadece.

lostun 2. sezonundaydim cok heycanli yorumlari okudum ama anlayamadim sezon farki sanirim..gercekten cok sürükleyici bir dizi neyse yorumlari okumayiyim john öldü yaziyor sasirdim

lostun 2. sezonundaydim cok heycanli yorumlari okudum ama anlayamadim sezon farki sanirim..gercekten cok sürükleyici bir dizi neyse yorumlari okumayiyim john öldü yaziyor sasirdim

Ah canim, Lost´un en güzel zamanlarini izliyorsun kiymetini bil :teselli:

Kafanı Lost'la bozmana daha çok var kardeş!!! Sezonlar ilerlediğinde benim gibi rüyanda uçak kazası geçirebilirsih. Hatta bu kaza sonucu bir adaya düşebilirsin. Ve hatta bu adada yol arkadaşlarınla birlikte aynı yol arkadaşlarının çocukluklarını yan yana görebilirsin.:1shok: Yani olaylar arap saçına dönmeden keyfini sür.

Bu arada bir şey düşündüm. Kuzucum sanıyorsam ki sen sormuştun adaya nasıl ulaşılır diye. Düşündüm düşündüm, şimdi Tunus çölleri buranın çıkış noktası ya. Her çıkıştan mutlaka girilebildiğne göre mantıken(tabi bu bizim ada için geçerli mi bilmiyorum) bu çölü bulursak sanki oraya gidebiliriz gibi geliyor. :F laelaelaelaelae

dün elimi bicakla kestim salata yaparken solagim ve sag bas parmagimi kestim.aksam birden baktim yarayi bulamadim deli gibi ellerimi kontrol ediyorum bir anneme kosuyorum bir babama anne sanada dedim elimi kestim simdi izi bile yok oysa cok kanadi bak diyorum bütün parmaklarima bakiyorum ama birsey yok ve ben johnun bir bölümde bacagina sarampnel girdiginde hissetmemisti ayagina ates basti hissetmedi ve ben ordan oraya kosarak elimi göstermeye calisrken hep aklimda bu vardi,sonra anneme yine gittim ve anne sana gösterdim bak ben göremiyorum dedim ve ben deli gibi isaret parmagimi elimle sikiyorum kontrol ediyorum aci var mi diye bakiyorum ben aslinda bas parmagimi kesmistim kendimi john gibi olmaya kosulladim sanirim ... kendimi bir anda ermis özel biri gibi hissettim
gercekten manyak bir dizi ya bide bu dizilerde hani kimse kimseye birsey demez ya ben catliyorum burda ya desene neden demiyorsun diye ah ah nasil kurtulacam ben bu lostan...bu arada sawyer a bayiliyorum onun oldugu sahnelerde yüzümde aptalsi bir gülümseme...:asigim::asigim:

Son düzenleme:
Dünyayı kandıran Türk...

Dünyaca ünlü sinema sitesi 'imdb'de LOST dizisinde rol alacağını yazarak dünya basınını bile tufaya getiren 15 yaşındaki Türk öğrenci bir anda ünlü oldu
LOST dizisinin 5'inci sezonunda bir Türk oyuncunun rol alacağı haberi fos çıktı. Dizide oynayacağı söylenen 15 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Deniz Efe Açıkgöz'e Akşam Gazetesi ulaştı. Açıkgöz, ABD basınının kaynak gösterildiği haber nedeniyle günlerdir hem Türk hem dünya basınının peşinde olduğunu söyledi. Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde yaşayan Açıkgöz herkesi peşinden koşturan yanlış anlamayı ise şöyle anlattı: Sinemaya büyük ilgi duyduğum için 'imdb' adlı sinema sitesindeki blogumda hayallerimi yazıyordum. Ancak site yöneticileri çok titiz davrandığı için bunları yayına almıyordu. 10 gün önce, LOST'un 26 Mart'ta yayımlanacak bölümünde oynayacağımı, daha önce 'Hatırla Sevgili' ve ABD'de yayımlanan 'What I like about you' gibi dizilerde de rol aldığımı anlatan yazım gözden kaçmış olmalı ki yayına girdi. Siteye giren bir gazeteci de bunu gerçek sanıp haberleştirmiş...
LOST'ta oynayacağı haberlerinden sonra basının ilgi odağı haline geldiğini anlatan Açıkgöz, 'Google'a adım yazıldığında, artık 30 bini aşkın sonuç çıkıyor. Facebook'ta, sadece bir haftada 900 kişi kendisini arkadaş olarak onaylamamı bekliyor. Bu noktaya gelineceğini tahmin bile edemezdim. Kötü bir niyetim yoktu' dedi.
Ender TÜRKKAN / Akşam

vayy velet :mymeka:

sonu gelsin diyip izlerken hiç bitmese dediğim 3 diziden biri. Ama 5. sezondan beklediğim türde şeyler çıkmadı hele jack acınası hallere düştükten sonra eski hevesim kalmadı. 7. bölüm çıkmış bakmadım bile sen uğraş didin adadan kurtulcam diye sonra tekrar dön olcak işmi :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…