Dünyayı kandıran Türk...
Dünyaca ünlü sinema sitesi 'imdb'de LOST dizisinde rol alacağını yazarak dünya basınını bile tufaya getiren 15 yaşındaki Türk öğrenci bir anda ünlü oldu
LOST dizisinin 5'inci sezonunda bir Türk oyuncunun rol alacağı haberi fos çıktı. Dizide oynayacağı söylenen 15 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Deniz Efe Açıkgöz'e Akşam Gazetesi ulaştı. Açıkgöz, ABD basınının kaynak gösterildiği haber nedeniyle günlerdir hem Türk hem dünya basınının peşinde olduğunu söyledi. Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde yaşayan Açıkgöz herkesi peşinden koşturan yanlış anlamayı ise şöyle anlattı: Sinemaya büyük ilgi duyduğum için 'imdb' adlı sinema sitesindeki blogumda hayallerimi yazıyordum. Ancak site yöneticileri çok titiz davrandığı için bunları yayına almıyordu. 10 gün önce, LOST'un 26 Mart'ta yayımlanacak bölümünde oynayacağımı, daha önce 'Hatırla Sevgili' ve ABD'de yayımlanan 'What I like about you' gibi dizilerde de rol aldığımı anlatan yazım gözden kaçmış olmalı ki yayına girdi. Siteye giren bir gazeteci de bunu gerçek sanıp haberleştirmiş...
LOST'ta oynayacağı haberlerinden sonra basının ilgi odağı haline geldiğini anlatan Açıkgöz, 'Google'a adım yazıldığında, artık 30 bini aşkın sonuç çıkıyor. Facebook'ta, sadece bir haftada 900 kişi kendisini arkadaş olarak onaylamamı bekliyor. Bu noktaya gelineceğini tahmin bile edemezdim. Kötü bir niyetim yoktu' dedi.
Ender TÜRKKAN / Akşam
vayy velet :mymeka:
lostun 2.sezonu kac bölüm ben simdi 24.bölümdeyim en son o var nette acaba bu kadar mi yoksa var mi devami ??
Ölmüş ya bu topik
Kimsecikler uğramaz olmuş. Bir dene bile teori üreten olmamış. Bir dene bile yorum yapan olmamış dünden beriÇok üzgünüm çoook
Sen istersin de yapmaz mıyık kuzum!!!
Sana Ben'le ilgili bir teori söyliim.Hani geçen hafta dayak yemişti ya! Teorilere göre o Penny'i öldürmeye gitmiş. Ya Desmond'dan ya da Widmor'un adamlarında dayak yemiş. :jeyyar:
Bir de benim düşündüğüme göre Richard'laFaraday kardeş, anaları da Elois. Peki bu çocukların babası kim çok merak ettim.CADIARZU
Tilki Benjaminin yüzünü gözünü dağıtan bence sayid ağam.(ohhh elleri dert görmesin)
Faradaynan Riçırt ne alaka Evrem şekerim.:uhm:
geçen sene 04x05 the constant bölümünün sonunda faraday defterini karıştırırken böyle bir sayfa gözükmüştü.
Bu bölümün başında ceaser'ın incelediği dosyada bunu görünce gözlerim faltaşı gibi açıldı. Buyrun bakın..
Eğer dikkatli incelerseniz herşey noktasına virgülüne kadar aynı.
Buradan çıkarılacak 2 önemli sonuç var.
1. Lost'taki zaman kavramını tek çizgi olarak düşünmek yanlış olur. şekilde 'alternatif gelecek'ler (boyutlar, evrenler vs..) arasındaki bağlar anlatılmaya çalışılmış gibi. Zaten olan olaylara bakarsak lost'un 5. Sezonundaki konuların zaman yolculuğu değil, zaman&boyut yolculuğu üzerine kurulu olduğu anlaşılıyor.
2. Şeklin orjinal nüshası faraday'ın defterinde bulunmakta. Bu da faraday'ın daha önceden adada bulunduğuna dair destekleyici bir kanıt sayılabilir.
CADIARZU
Alıntıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?