Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol::roflol: Olaya bak yaa

Velede bak ya:mymeka:

Ben hayaleri yazsam demek peşime kimler düşer allah bilir:roflol:

lostun 2.sezonu kac bölüm ben simdi 24.bölümdeyim en son o var nette acaba bu kadar mi yoksa var mi devami ??

Bundan sonra sakal bırakıcam, lafımız dinlenir belki.

Ben kaç gün öncesinden dedim Deniz Efe Açıkgöz filan oynamıycak diye. Hatta flaş haber olarak geçmiştim:mymeka:

Son düzenleme:
Ölmüş ya bu topik

Kimsecikler uğramaz olmuş. Bir dene bile teori üreten olmamış. Bir dene bile yorum yapan olmamış dünden beriÇok üzgünüm çoook

Ölmüş ya bu topik

Kimsecikler uğramaz olmuş. Bir dene bile teori üreten olmamış. Bir dene bile yorum yapan olmamış dünden beriÇok üzgünüm çoook

Sen istersin de yapmaz mıyık kuzum!!!

Sana Ben'le ilgili bir teori söyliim.Hani geçen hafta dayak yemişti ya! Teorilere göre o Penny'i öldürmeye gitmiş. Ya Desmond'dan ya da Widmor'un adamlarında dayak yemiş. :jeyyar:

Bir de benim düşündüğüme göre Richard'laFaraday kardeş, anaları da Elois. Peki bu çocukların babası kim çok merak ettim.CADIARZU

[dailymotion]video/x8jpb7_lost-5x08-lafleur-sneak-peek-1_shortfilms[/dailymotion]

8.bölümden alın size bir sinek pik..

John'un çarkı çevirmesiynen ölen Çarlot'un bedeni kaybolmuş arkadaşlar. :1shok: e tabi Allah bilir John bizimkileri hangi zamana ışınladı.sengözlerimebaksanab.
Aslında biliyoz hangi zaman olduğunu(benden duymuş olmayın ama Darmacıların zamanı:icecream:) bilmeyenler için şeyettim yane-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
[dailymotion]video/x8jpbn_lost-5x08-lafleur-sneak-peek-2flvat_shortfilms[/dailymotion]
sizi sinek pik manyağı yapıcam lenkötükedihüso

Tilki Benjaminin yüzünü gözünü dağıtan bence sayid ağam.(ohhh elleri dert görmesin)
Faradaynan Riçırt ne alaka Evrem şekerim.:uhm:

Ben anlamadım yaaa!Sinek pik te Juliet kimi vurdu?Sawyer'i vurmamıştır inşallah!

Peki ya çarlot nereye gitti?Offff yaaa!!!

Nesini anlamadın sevgili Lostzede arkadaşım:teselli: Julyet herifin birini vuruyor. Bu herifte John'un bizimkileri adada sabitlediği zamandan birileri. Kim olduğunu bende bilmiyorum. Kızın birinin kafasına çuval geçiriyorlarya asıl o kimCADIARZU Keyt olmasın

Çarlot'un bedeni de John'un çarkı çevirmeden önceki zamanda kaldı, bizimkiler darma zamanına gitti ya.:smiley-cool:

geçen sene 04x05 the constant bölümünün sonunda faraday defterini karıştırırken böyle bir sayfa gözükmüştü.

Bu bölümün başında ceaser'ın incelediği dosyada bunu görünce gözlerim faltaşı gibi açıldı. Buyrun bakın..

Eğer dikkatli incelerseniz herşey noktasına virgülüne kadar aynı.

Buradan çıkarılacak 2 önemli sonuç var.

1. Lost'taki zaman kavramını tek çizgi olarak düşünmek yanlış olur. şekilde 'alternatif gelecek'ler (boyutlar, evrenler vs..) arasındaki bağlar anlatılmaya çalışılmış gibi. Zaten olan olaylara bakarsak lost'un 5. Sezonundaki konuların zaman yolculuğu değil, zaman&boyut yolculuğu üzerine kurulu olduğu anlaşılıyor.

2. Şeklin orjinal nüshası faraday'ın defterinde bulunmakta. Bu da faraday'ın daha önceden adada bulunduğuna dair destekleyici bir kanıt sayılabilir.

CADIARZU

Alıntıdır

Son düzenleme:
Ben ondan pek anlamam bunları bende okudum ve fotokopi olduğu için, çok eski yıllardaysa fotokopi nasıl olur dediler.

ama fotokopi olsaydı defterin çizgileride çıkardı

amannn sinek pek koymayın kardeşin izlemiyorum:mymeka:

Tilki Benjaminin yüzünü gözünü dağıtan bence sayid ağam.(ohhh elleri dert görmesin)
Faradaynan Riçırt ne alaka Evrem şekerim.:uhm:

kuzumcum bende richard ilen faradayın kardeş olduğunu düşündüydüm vakti zamanında
şöle ki bu richardım yaşlanmıyo malumun
ee faradayın yaşlanmadığını da charlotte ın ""küçükken bi deli vardı o da sendin daniel"" ve ya öyle bişey demesinden annadık
yani bende diyom anaları bişey yaptı bunlara kuzucuklarım yaşlanmasın diyerek dediydim
ve ya genetiktir orasını bilemicem valla kim bilmişki ben bileyim
yani öyle iştegamyoncuiremsu

:1shok: hakkaten en küçük çizgisi bıle aynı

yav ne dikkatlisiniz ne araştırmacı kişiliklersiniz. Dizi hayranı dediğin böle olur tebrik ediyorum valla kızlar sizia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…