- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
4.sezondayim kafayi yemek üzeriyim...
ben anlayamadim bu kate jack mi seviyor sawyer mi?
4.sezonun ilk bölümünde hurley jacke seninle gelmeliydim dedi,ama 2.bölümün basinda( izlemedim ilerisini geceye biraktim)gercekten helikopterle gelenler iyi kisiler degil...
aman hep soru isareti yahu..lost lost diye diye kafayi siyiracagim
Bacım Kate ikisini de seviyor! Ama reklamlardaki gibi ikisini fermuarla birleştirseler olmuyor tabii.kaydirigubbakcemile3
O helikopterden inenler mi iyi yoksa adadakiler mi iyi henüz ben de anlamadım. Sanıyorum benle beraber bir sürü kişi anlamadı.laelaelaelaelaeHatta bence senaristlerden başkası bilmiyor.kafamçokkarıştı
8 bölüm ne zaman yayınlanıyor kızlar bu aksam değilmiydi
8.bölümü indirdim birde güzel izledim arkadaşlar. Ama parça parça ve sessiz olarak. Alt yazı henüz piyasada yok.
Varyaaa Julyetlen sovyır sevgili oluyorlar. İnanmiyceksiniz ama sovyır julyet'e çiçek bile veriyor.Şu heykel vardıya hani 4 ayaklı onun tamamını görüyoruz. Devasal birşey.
Üffff ya sessiz de izlenmiyorki. hele ki altyazısız.:dilcikar:
nan öyle izlemesene ne zevk alıyosun anlatma bari bizebenneyaptımki
Alt yazı için daha çokkkk erken ağşama doğru anca iner yavkötükedihüso
He ya tam bir dörtgen olcek valla.Sovyır keyt'ide gördüki culyet'i napar şimdi bilmem.Celyet'i de cek'in başına atar. Alan razı, veren razı misali.anamm bugün 8. bölüm demi.off ya kuzum gerçektenmi ya sawyeri julietmi kapmış.eee ateşlen barut durmaz tabi yanyana zaten başka seçenekleride yokki.kate de bozulucak bu işe amma kendine baksın o.tam bi aşk dörtgeni oldu valla
bide bişi sorucam ben hani bi hafta ara veriyolardı kaçıncı bölümdeydi o
Kızııım ne demiş atalarımız. İnsanın başına ne gelirse ya meraktan, ya meraktan.şakkıdı Ben atalarıma bağlı biriyim taammı-tatlicadiarzu-
He ya tam bir dörtgen olcek valla.Sovyır keyt'ide gördüki culyet'i napar şimdi bilmem.Celyet'i de cek'in başına atar. Alan razı, veren razı misali.
Önümüzdeki hafta yeni bölüm yok.
Kızııım ne demiş atalarımız. İnsanın başına ne gelirse ya meraktan, ya meraktan.şakkıdı Ben atalarıma bağlı biriyim taammı-tatlicadiarzu-
Kuzum bakarda ben dururmuyum nan
Şöyle göz ucuyla baktım bu bölüm sawyerleri dharma kıyafetiyle görücez bide richardla sawyer konuşuyordu al bunların ikisi hüplet allam yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?