Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4.sezondayim kafayi yemek üzeriyim...
ben anlayamadim bu kate jack mi seviyor sawyer mi?
4.sezonun ilk bölümünde hurley jacke seninle gelmeliydim dedi,ama 2.bölümün basinda( izlemedim ilerisini geceye biraktim)gercekten helikopterle gelenler iyi kisiler degil...
aman hep soru isareti yahu..lost lost diye diye kafayi siyiracagim

Bacım Kate ikisini de seviyor! Ama reklamlardaki gibi ikisini fermuarla birleştirseler olmuyor tabii.kaydirigubbakcemile3

O helikopterden inenler mi iyi yoksa adadakiler mi iyi henüz ben de anlamadım. Sanıyorum benle beraber bir sürü kişi anlamadı.laelaelaelaelaeHatta bence senaristlerden başkası bilmiyor.kafamçokkarıştı

sagol canim..kate in yerinde olsa sawyeri severdim normal hayatta pek sans vermeyecegim bir kisilik ama özünde iyi cok seker...kalpten gitmem insallah rüyamda telefonum var ve ben adadan gitmemek icin ararsam gideriz diye aramiyorum..gercekten sinema tadinda bir dizi türkiyedeki aglak ve macera tarzindaki dizileri cok geride birakir..

8 bölüm ne zaman yayınlanıyor kızlar bu aksam değilmiydi

ben lostu eşimin binbir zoruyla izlemeye başladım ve 3 sezonu yaklaşık 1 haftada bitirdim delikafaduldendelikafadulden harika bi dizi yaa

saat 4 oldu ben kafayi yiyecem...
4.sezondayim sayid ben adina calisiyorben arkadaslarin icin dedi ama yinede anlamiyorum (ben in bakislari ne hos öyle yaramazlik yapan zeki cocuklar gibi)..sanirim clare öldü bebek kate de ama jack neden görmek istemiyor(kate in bebegi degildir hamile degilim dedi birde o isimi neden koysun clearle bebek ölmediyse??)sawyer nerede peki ufff siyirdim yine rüyamda bunlarla ugrasacam..daniel de siyirtik geldi ama kim iyi kim kötü belli degil sonu nasil olur yazamiyorum ya
nasil bir dizi yapmislar ya insani cildirtan cinsten cildirmamak elde degil daha ilerisini yazamiyorum..

8.bölümü indirdim birde güzel izledim arkadaşlar. Ama parça parça ve sessiz olarak. Alt yazı henüz piyasada yok.

Varyaaa Julyetlen sovyır sevgili oluyorlar. İnanmiyceksiniz ama sovyır julyet'e çiçek bile veriyor.Şu heykel vardıya hani 4 ayaklı onun tamamını görüyoruz. Devasal birşey.

Üffff ya sessiz de izlenmiyorki. hele ki altyazısız.:dilcikar:

nan öyle izlemesene ne zevk alıyosun anlatma bari bizebenneyaptımki

Alt yazı için daha çokkkk erken ağşama doğru anca iner yavkötükedihüso

anamm bugün 8. bölüm demi.off ya kuzum gerçektenmi ya sawyeri julietmi kapmış.eee ateşlen barut durmaz tabi yanyana zaten başka seçenekleride yokki.kate de bozulucak bu işe amma kendine baksın o.tam bi aşk dörtgeni oldu valla
bide bişi sorucam ben hani bi hafta ara veriyolardı kaçıncı bölümdeydi o

nan öyle izlemesene ne zevk alıyosun anlatma bari bizebenneyaptımki

Alt yazı için daha çokkkk erken ağşama doğru anca iner yavkötükedihüso

Kızııım ne demiş atalarımız. İnsanın başına ne gelirse ya meraktan, ya meraktan.şakkıdı Ben atalarıma bağlı biriyim taammı-tatlicadiarzu-

He ya tam bir dörtgen olcek valla.Sovyır keyt'ide gördüki culyet'i napar şimdi bilmem.Celyet'i de cek'in başına atar. Alan razı, veren razı misali.
Önümüzdeki hafta yeni bölüm yok.

ben de indirdim ... alt yazıyı bekliyorum ...
7. ve 8. bölümü arka arkaya izlicem ... her hafta bir önceki bölümü önce tekrar izliyorum...
daha uzun sürüyor keyfim :)))

doğru valla bi değiş tokuş yaparlar bi müddet tamamdır.kimi eli kimin cebinde offf.
thankssss kuzumm

Kızııım ne demiş atalarımız. İnsanın başına ne gelirse ya meraktan, ya meraktan.şakkıdı Ben atalarıma bağlı biriyim taammı-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol:Allah belanı kuzu :roflol::roflol:

Kuzum bakarda ben dururmuyum nan

Şöyle göz ucuyla baktım bu bölüm sawyerleri dharma kıyafetiyle görücez bide richardla sawyer konuşuyordu al bunların ikisi hüplet allam yarabbim

Kuzum bakarda ben dururmuyum nan

Şöyle göz ucuyla baktım bu bölüm sawyerleri dharma kıyafetiyle görücez bide richardla sawyer konuşuyordu al bunların ikisi hüplet allam yarabbim

Ne konuşuyorlardı acabafisfisfis, riçırt tanımıyor tabi sovyır'ı. Horısın karısı doğum yapıyor, faraday Çarlot'un küçüklüğünü görüyor. Kafasına çuval geçirilen kadın kim ya...

:1shok: Aman yarebbim, 9.bölüm promosu da çıkmış.

8'i izledik hazmettik de 9 kaldısırnaşık şey. Kanımca 9.bölüm 8'den daha güzel.:smiley-cool:

Türkçe alt yazı düştü izlemeye başladım bencokacimcoook

Yalnız anlamadığım şey lostta önceki bölümlerde diyorya izlemediğimiz kısımlarda vardı nan senaristlerde mi kafayı yedi nedir:1closedeyes:

Heykelide gördüm kocaman kadın heykeli o varya kesin afrodittir hatta önden görürsen kesin banu alkan çıkarsositososito

Lostta oynayan türk banu alkan:roflol:

Bunuda haber etmesinlerde sonra nan:mymeka:

Nannnnn dharmacıların başı mr.flortta kim şok oldum:1shok:

Ya bu horaceyi biz nerde nasıl görmüştük öncesini unuttum hatırlatın nan

Son düzenleme:
Laynnn Jacklerde 1974 yılında ama olcak işmi kardeşim:mymeka:

Saywerle Julyet 3 yıldır ne güzel aşk yaşarken pok mu vardı Kate görünce sawyerin salyaları aktı nan:mymeka:

İçine ettiler dizinin bi 3 yıl önce bi 3 yıl sonra:mymeka:

Ayrıca yazık bu julyeti önüne gelen kandırıyordelikafadulden

Önce Ben geri gönderecem deyip 3 yıl adada tuttu onu, sonra sawyer 2 hafta dayan söz dedi 3 yıl kaldılar gene:roflol:

Hay ben bu lostun:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…