Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 3. sezon 13, bölümü izledim buğün tnt de
ayy çok merak ediyorum orada ne işler dönüyor yaaaaaa
sun ın çocuğuda jin denmi onuda anlamadım çünkü sun başka bir erkekler olmuş ama kazadan ne kadar süre önce olmuış bilmiyorum

Son düzenleme:
Özellikle beyazla yazdım ve fotoğrafı açıktan vermedim, seçip okuyunuz meraklılar naniknanik

Çok deli bir yerde bitti yine Lost.Sayyid, küçük Benjamin‘i vurdu.Öldürmek istedi ama elbette ölmeyecek Benjamin.

http://i40.tinypic.com/34nfdis.jpg

Kesin konuşuyorum çünkü abc‘nin sitesinde yayınlanan 5×10 Untangled videosunda küçük Benjamin‘i sargılı bir şekilde yatarken görüyoruz.

Faraday söylemişti “Whatever Happened, Happened” diye.Ne yaparsanız yapın gelecekte olanlar olacaktır, değiştiremezsiniz.

Alıntıdır

claire 6. sezonda gelcek cicim az daha bekle 1 sene kadar:icecream:
o şeyde belli siyah duman iskeledeykende çıktı yaa namıssızz lupidus şaşırdı ne bilcek garibim sunda hayvan o dedi yaa:1ninca:
şu surat mevzuna gelincede hafiften bi silüet vara.skii zaten bu siyah duman insan suratları gösteriyodu yaa
hatırlarsanız ekocuumun da ölüm sahnesini bi sürü insan suratı vardı dumanda
pek hayra alamet değil bu kara şeyin surat göstermesi ama bakalım

Yaw Clair 6. sezonda dönecek de ben 1 yıl bekleyemem ki onun neden ortadan kaybolduğunu öğrenmek için!Yer yarıldı içine girdi. Lost içinde lost....:bbo:
Benjo'nun ölmediğine çok sevindim. Büyük Ben ne kadar iticiyse:jeyyar: küçüğü o kadar sevimli.gamyoncuiremsu

Sen, benjamine itici dedin heÇok üzgünüm çoook
Bu anam için:mymeka:
Bu bacım için:mymeka:
Bu tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı için:mymeka:
Buda karım için:mymeka: (ne dedim ben yaa-tatlicadiarzu-)

Sen, benjamine itici dedin heÇok üzgünüm çoook
Bu anam için:mymeka:
Bu bacım için:mymeka:
Bu tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı için:mymeka:
Buda karım için:mymeka: (ne dedim ben yaa-tatlicadiarzu-)

Kuzum be çok klişe laflar ediyosun-tatlicadiarzu-

Kalişelerde fazla takıldın lostu unuttun nevrin döndü:roflol:

anacım ya ne uğraşıyorsunuz izleyin gitsin... ben bıraktım artık... sadece laptop kucağımda ekrana yapışık bi şekilde izliyorum da gene anlamıyorum... ondan bıraktım... bu aralar herşeye son veriyorum zaten...

bir son daha lost için ; yargılamayı ; soru sormayı anlamaya çalışmayı bırakıyorum...

gamsız hayat oohhh :)

Olabilir eski bölümlerin birinde beraber görmüştük zaten bu baba kızı.Kulübedeydi galiba

Yeni bölümde jack gözüme tekrar giricek acayip cool takılıyorsengözlerimebaksanab

Sawyer: Doktor benimle gelmen gerek.
Jack: Seninle mi nereye?
Sawyer: Juliet, çocuğun kan kaybettiğini söyledi ve bizde bunu durdurucaz ama senin göstermen gerek.
Jack: Hayır
Sawyer:Ne?
Jack: Hayır seninle gelmiyorum.
Sawyer: Eğer gelmezsen bu çocuk ölecek
Jack: Ölsün o zamannaniknanik

Jack velet Ben'i gözden çıkarmış bile çoook heyecanlı çoook

[dailymotion]video/x8tyyb_lost-5x11-whatever-happened-happene_shortfilms[/dailymotion]

Alın size sinek pik.

[dailymotion]video/x8u3uc_lost-5x11-promo2_creation[/dailymotion]

5x11 Promo[/QUOTE]

[dailymotion]video/x8u2oi_lost-5x11-whatever-happened-happene_creation[/dailymotion]

Aha bi sinek pik daha

[dailymotion]video/x8u2oy_lost-5x11-whatever-happened-happene_creation[/dailymotion]

Nasıl :jeyyar:sinek pik manyağı oldunuz mu lasengözlerimebaksanab

DıKKAT.... DıKKAT!!!! ÖNEMLıDıR. ACCAYıP TÜYO ıÇERıR
Bende Dids gibi beyaz yaziyim bari, sonra başıma üşüşmeyin niye dedin diye.:dilcikar:

- Dharma ıstasyonu‘nun yapımında büyük bir sorun olacak.

- Marvin Candle‘in kolunu nasıl kaybettiği aydınlatılacak.

- Finalden önce bir ölüm olacak. Finalde de bir ölüm gerçekleşebilir.

- Sun ve Jin‘in düğününü göreceğiz.

- Sahildeki kampa Rose ve Bernard‘la birlikte dönülecek.

- (!!!!) Genç Sawyer anne babasının cenazesinde Jacob ile karşılacak.

Aha da tüyo bu kadar

haa bide alıntıdır he, haberiniz olsun.

aboo juliete bak sen bizim kurtarılmaya ihtiyacımız yok deye bağırınıpdurur.ee tabi kaptı cillop gibi çocuğu mutlu mesut yaşamak istio.e bide junyır sawyer olur oh ohh

mersü kuzuum eline sağlık hurley e çok güldüm yaa :roflol:

Şiii toplaşın Riçırt çılarsengözlerimebaksanab

Evren buna çok üzülecek biliyom, evli zaar adam:a015:

Resimlerde minnacık cücük gibi oldu heekaydirigubbakcemile3

offf kim uğraşcak şimdi imagesle neyinmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…