Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende görmedim ama kuzum un emeğine saygıdan yorum yapmadım yada 1 nisandır dedim :roflol: :roflol:

Hizmette sınır yoktur sırnaşık şey Kuzum'dan sevgilerle :jeyyar:

Kuzum apla bi dondurma ısmarlarsın artıkın :icecream:

Hizmette sınır yoktur sırnaşık şey Kuzum'dan sevgilerle :jeyyar:

Kuzum apla bi dondurma ısmarlarsın artıkın :icecream:

sonunda göre bildik sen boşver kuzum teyzeyi yaşlı gadını yorma ben sana ısmarlarım:icecream::icecream::icecream:

sağolasın didsim benim çatleycektim yoksam meraktan

Rica ederim tatlışım Şeniz

sonunda göre bildik sen boşver kuzum teyzeyi yaşlı gadını yorma ben sana ısmarlarım:icecream::icecream::icecream:

Keser nan seni ikiyi şu mesajı okuyunca ben diyimde :roflol::roflol::roflol: kerata bilir kendüleri naniknanik gerçi bu bir şehir efsanesi emme bilemicem :smiley-cool:

Ben dondurmamı yiyim kenarda :icecream: :roflol::roflol:

bak yaaav bencaminin bozuk kanı girmiş bunların damarına iki dk da sattınız uleyyn :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:

bak yaaav bencaminin bozuk kanı girmiş bunların damarına iki dk da sattınız uleyyn :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:

Ben kimseye bişiy yapmadım valla varmı gören naniknanik:roflol::roflol:

Limanda, Ben ve diğer ekip buluştuğunda; Ben ile Sayid arasında bölümün sonu için spoiler olabilecek bir konuşma geçiyor:

Ben: Sayid nereye gidiyorsun?
Sayid: Bu işin bir parçası olmak istemiyorum.
Sayid: Seni bir daha görürsem...
Sayid: ...bu ikimiz için de son derece sevimsiz bir durum olur.

Yapımcılar süperseniz. Ayrıca yine bu limanda bizim ekibin bulunduğu yere yakın teknenin üzerinde "ILLUSION" yazıyor. Resim

Şu an için söylemek çok erken ama sanki 2007 tarihi ve Oceanic 6 ekibi bir hayal ürünü gibi duruyor.

Alıntıdır

Ben indirmeye başladım bile:lepi:

Bağalum çalışicekmi:uhm:

ındide azcık ucundan baktım sawyerin kateye helikopterde ne dediğini anlıyoruz.

Hoş zaten tahmin etmiştik onun doğru olduğunu görüyoruz o kadar baktım eve gidince izleyecem.

Abbooooov:1shok:

Bir mok anlamadım. Sessiz ve altyazısız anca işte Benjamin can ölmüyor dabi haliylen. En sonunda riçırta veriyorlar Ben'i.:ecrin_bebek:

ben tnt kanalında seyredıyorum haftada 1gun 1saat meraklarda kalıyorum.yetmıyor bu ne ya?daha 3.cu sezondayım mıllet 5.cı sezondan bahsedıyor.....((((

Muhahhahah:roflol::roflol::roflol::roflol:, anam altıma etsezsem iyidir hee:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…