Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heee bu arada resimlerin hepisi çalıntıdır şey yani alıntıdır.

yeni bölümüde izledim amaan pek gözeldi :dance: fragmandada lock la böyük benci karşılaşıo beci gözünü bi açıo con karşısında :1shok: böle oli :1shok: :1shok: :jeyyar:

Blue cenaze neyin mi var kız finalde:uhm:

Muhahhahah:roflol::roflol::roflol::roflol:, anam altıma etsezsem iyidir hee:roflol::roflol:

:roflol:adada da mi secim varimis

fransiz kalanlara da vatandaslik veriliyosa, oyum ceke

yok vermiyolarsa con amcama

napalim cikar davasi:sm_confused::roflol:

oh be ızledım nıhayethihoyyyt
demek bene ne yaptısa adırslar yapmıs hmmmm
ule bunlar bı alem yaaaa.
ben babasını cık dısarı deyola cıkıyo bekle burda bekleyo.
culyet sanslı dr.
bızde cocugu kurtaramasaydı da yaşasaydı sıkıyosa. yedı mahalle doplanır hastaneyı basalardı satırlarıla...
emme culyetın suçu yok elınden gelenı yaptı. cakı dövmek lazım essek sudan gelesıye...

Hurley ile korelinin muhabbetine koptum yanlız, korelinin tripleri çok komikti :roflol::roflol::roflol:

Evet onu diyecektim bende aslında hurley ile milesin konuşmaları aynı lostzedelerin düşüncelerini anlattı.

Yani nasıl biz bi mok anlamıyoruz artık sonunda bu mantıksızlığa içlerinden biride soru sorarak dile getirdi helal olsun dombilim hurleyim:roflol:

he valla evt bende kendimi buldum o sahnede ahanda tamda öle düşünürken salak oluyom işte.hurleyin sonunda kuruluşuda pek güseldi demi

evt evt bu konuşmadan bende bişiler öğreirim diye ikikez izledim ama onlarda sonuçsuz kaldı yane aslına bakarsanız biz böle dedik ama bellide olmaz değişebilirde gelecek demeyemi getirdiler.
bide benin ilk katılımı nasıl oldu göstermiolardı richard hazır olduunda bize katılcan daha var dediydi tee ozamanlar sonrasınıda göstermedilerdi. yani zaman öncedende böyle işlediyse o işi bizimkilermi görmüş oluomuşmuş. vala kurduum cümleleri bilem anlamıom kafamçokkarıştı

evt daha vardı baya foto ama bikaçını aldım. cenaze var kimin anlıyamadım. sayidin gucandakide sevgilisi varduya öldü dedi sanırsam o

yok canım bu ölen o değilmirmirmirmir
o ölen onun karısıydı ıraktaydılar o zaman
6 aylık mı ne evlilerdi de piss widmore un adamı öldürdüydü yannış hatırlamıyorsam
hatta o karısı ölünce sayid benle çalışmaya başladıydı yaa hanii

-----------------------------------------------------------------------
evet şimdi bende başliyimmm:1closedeyes::1closedeyes:
şimdiiiii asıl küçük ben verildiğini öğrenen dharmacılar napcekk
ee ben gitti bu dharmacıları kim öldürcek
richardımın beni taşırken yüzüne vuran güneş ışığında bişiler varr elbet çıkcak bence ondan bişeyler tam kapı girişinde ben kucağında iken inanılmaz bi güneş ışığı vardı şimdi bunun RA olduğu söylentisi de vardı ama ne alaka bilemiciim

ve asıll en önemli sorum şudur kii kim bu ellibilmemne hani richard beni alırken ordan figuranın teki dedi yaa ellibilmemneye ve diğerbilmemneye sordun mu dedi
richard ta ikisine de bişey sormıcam dedi
yanii bunlar demek oluyor kii richardtan mevkice yüksek insanlar sorması gerektiğine göre
şimdi bu ellibilmem ne bizim yaşlı elliose tiizenin kısaltmış hali olmasın o oysa diğer adını hatırlayamadığım adam kim öyleyse

Son düzenleme:
Sayidin Benjamini vurduğunu Ben neden hatırlamadı açıklık getirilemedi ama
Bende mi Hurleyleşiyom ya -tatlicadiarzu-
Bu arada Lock u görebildik

eli dediği bizimkileri adaya gönderen yani faraday in anası evt dieride charles vidmor demişti ya lock a eskiden onların lideri bendim vs die şüpe etmiştim ama doğruymuş demekki

Bi de aylardır merak ettiğim kişi CLEıRE
Güya çocugunu başkasının büyütmemesi gerekiyordu
Faraday adadan gittmi arkadaşlar, ben kaçırdım herhalde dizinin o kısmını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…