Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en iyisi bis altın günü gibi lostzadeler günü yapak.toplanıp dizi isleyip arkasından teori üretiriz.hoş olmasmıydıkaydirigubbakcemile3

harbiden süper olurdu haa kuzum rulo rulo teoriyle nevbahar cd lerle gelirdi dids de yok o öle deil bölee derdi :roflol:

platonık mılatonık takılıyodum emme
hurleye askımı mı ılan etsem delikafadulden

:ecelı gelmıs üye:yarın acısıtatlısı topınde okursunuz

orayı göstermediler zaten gitti denildi o kadar

yaff orda gitti derkene mecazi manada söylenmedimiydi kii:uhm:hanii gitti vah vah gencecik çocuktu kafayı yedi gibilerinden hani bu fizikçe konuştu bunlar bişii anlamadı fln yaa
:uhm::uhm:

platonık mılatonık takılıyodum emme
hurleye askımı mı ılan etsem delikafadulden

:ecelı gelmıs üye:yarın acısıtatlısı topınde okursunuz

:roflol::roflol::roflol:sen et ben arkandayımdelikafaduldenne işine yarar bu bilmiyom amasırnaşık şeyen azından manevi destek:lepi:
gidince sayide olmadı richarda daha da olmadı o zamana dirilirse ekoma sevgilerime ilet oda gelicekti de sınavları varmış kızcaazın dersin bi daha ki denizaltı turunda o da gelcekmiş dersin 6 ay sonra dersin :jeyyar:

Senaristler kafa buldu bizle hala gülüşüyonuz nan:mymeka:

Hurley gibi zalak zalak anlamadan izliyosunuz dediler bir sokkata göreyim valla dövicem:dilcikar:

Senaristler kafa buldu bizle hala gülüşüyonuz nan:mymeka:

Hurley gibi zalak zalak anlamadan izliyosunuz dediler bir sokkata göreyim valla dövicem:dilcikar:

ulen olayın içindekiler anlamıosa bizmi anlıcez yani kk kartı lostun şifresini çözermi acep nevim :uhm:

benim oyum belliiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden
ama bedava vermem oyumu haa
şimdi yarısı iş bitince tamamı:jeyyar::jeyyar:elimde viski kadehiylen canlandım kendi gözümde:jeyyar:

ulen olayın içindekiler anlamıosa bizmi anlıcez yani kk kartı lostun şifresini çözermi acep nevim :uhm:

Ay hiç güleceğim yoktu:roflol::roflol::roflol:

Şimdi asıl merak ettim o tapınağa soktu onu direk orda ne ile iyileşecek bakalım.

Bir de teeee fi tarihinde demiştim ben belkide kaç kez yaşadılar o adaya düştüler diye uzun uzun herkez kafa bulduydu teeee şimdi bakın nasıl doğru çıktı hepsi:1closedeyes:

Evet kaderi değiştiremiyolar aslında milesin anlattığı şuydu onlarsız 77 yılında ben zaten vurulmayacaktı yaşayacaktı, onların olduğu 77 de vuruldu belki jack ölmesine izin verdi ama kader izin vermedi sawyer ve kate onu kurtardı.

Mesela cücük beni riçırd nasıl almıştı herkezi öldürdüler veledi aldılar.

Şimdi zaten riçırd iyileştiririm ama çocuk bende kalır dedi bi şekilde farklı olayda olsa sonuç aynı oldu anatabildim mi nan

sofra bezınden bohcama ceyızımı doldurdum. adamı uyutup pencereden carsafı sallayıp kacıcam geceşakkıdı
adam uyanmadan bınmem lazım denızaltıyabenneyaptımki
yakalanırsam yarın gaztelen 3. sayfasıyla acısıtatlısı topı vefat haberımle dolcek namus davasındandelikafadulden

olar senın ıcınde bırını bulmaya calısırım.sositososito
ımza çöpçatan bedıa-tatlicadiarzu-

süpürgem btün bu aksiyon heecan hurley içinmi yaneee:roflol:

ya o kara duman da tapınagın yanında degılmıydı
hanı russounun yanındakılerı cektıydı aşaya. abavvvv

Günaydın babanne anca düştü jetonCADIARZU

Ben de o yüzden merak ediyorum ya tapınağı duman efendi koruyorCADIARZU

O dumanın üstüne biraz kızgın yağ biraz şiş at güzel mangal olur heaaCADIARZU

ee acık yaşlıyız dımı:1closedeyes:
belıkı bende adadeydım de onlar gıbı bende hatırlamıyom bazı seylerı-tatlicadiarzu-

deme nan
şişin yanına patlıcan bıber de közlerız dımı :lepi:-tatlicadiarzu-

kız koşş allah seni neetmeye belediye otobüsü değil bu 5 dakkada bir değil anaam lost denizaltısı 6 ayda bir sefer yapıyor
juliete bakta bi pislik yapmasın haa son anda yetiştirir olmadı torna tesfiyeye yazar vallaha kodoşlarım horace a:dilcikar:

ayy aklına bin yaşaaa:1shok:dimi ordan çıktıydı o kara şey :1shok:

Biz burayı daha önce gördükmü kızlar, beynim bulandı artık laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…