Kizlar bunlarda "kuzum"un eklediklerinin devami.Ben biraz sansürleyip öyle ekliyorum.kaydirigubbakcemile3
http://img12.imageshack.us/img12/412/zwischenablage02.gif
http://img22.imageshack.us/img22/1967/zwischenablage01.gif
off herseferinde nasil eklendigini unutuyorum resimlerin :)
orayı göstermediler zaten gitti denildi o kadar
platonık mılatonık takılıyodum emme
hurleye askımı mı ılan etsem delikafadulden
:ecelı gelmıs üye:yarın acısıtatlısı topınde okursunuz
Senaristler kafa buldu bizle hala gülüşüyonuz nan:mymeka:
Hurley gibi zalak zalak anlamadan izliyosunuz dediler bir sokkata göreyim valla dövicem:dilcikar:
Senaristler kafa buldu bizle hala gülüşüyonuz nan:mymeka:
Hurley gibi zalak zalak anlamadan izliyosunuz dediler bir sokkata göreyim valla dövicem:dilcikar:
yaff orda gitti derkene mecazi manada söylenmedimiydi kii:uhm:hanii gitti vah vah gencecik çocuktu kafayı yedi gibilerinden hani bu fizikçe konuştu bunlar bişii anlamadı fln yaa
:uhm::uhm:
mecazimi :uhm: öyle yada böyle daha göstermediler belki sezon sonuna doru çıkar ortaya
ulen olayın içindekiler anlamıosa bizmi anlıcez yanikk kartı lostun şifresini çözermi acep nevim :uhm:
yaff orda gitti derkene mecazi manada söylenmedimiydi kii:uhm:hanii gitti vah vah gencecik çocuktu kafayı yedi gibilerinden hani bu fizikçe konuştu bunlar bişii anlamadı fln yaa
:uhm::uhm:
:roflol::roflol::roflol:sen et ben arkandayımdelikafaduldenne işine yarar bu bilmiyom amasırnaşık şeyen azından manevi destek:lepi:
gidince sayide olmadı richarda daha da olmadı o zamana dirilirse ekoma sevgilerime ilet oda gelicekti de sınavları varmış kızcaazın dersin bi daha ki denizaltı turunda o da gelcekmiş dersin 6 ay sonra dersin :jeyyar:
sofra bezınden bohcama ceyızımı doldurdum. adamı uyutup pencereden carsafı sallayıp kacıcam geceşakkıdı
adam uyanmadan bınmem lazım denızaltıyabenneyaptımki
yakalanırsam yarın gaztelen 3. sayfasıyla acısıtatlısı topı vefat haberımle dolcek namus davasındandelikafadulden
olar senın ıcınde bırını bulmaya calısırım.sositososito
ımza çöpçatan bedıa-tatlicadiarzu-
ya o kara duman da tapınagın yanında degılmıydı
hanı russounun yanındakılerı cektıydı aşaya. abavvvv
süpürgem btün bu aksiyon heecan hurley içinmi yaneee:roflol:
Günaydın babanne anca düştü jetonCADIARZU
Ben de o yüzden merak ediyorum ya tapınağı duman efendi koruyorCADIARZU
O dumanın üstüne biraz kızgın yağ biraz şiş at güzel mangal olur heaaCADIARZU
sofra bezınden bohcama ceyızımı doldurdum. adamı uyutup pencereden carsafı sallayıp kacıcam geceşakkıdı
adam uyanmadan bınmem lazım denızaltıyabenneyaptımki
yakalanırsam yarın gaztelen 3. sayfasıyla acısıtatlısı topı vefat haberımle dolcek namus davasındandelikafadulden
olar senın ıcınde bırını bulmaya calısırım.sositososito
ımza çöpçatan bedıa-tatlicadiarzu-
ya o kara duman da tapınagın yanında degılmıydı
hanı russounun yanındakılerı cektıydı aşaya. abavvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?