Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gördükya elzeymirli kuzum:mymeka:

onun öbür tarafından duman efendi bırtlıyo:mymeka:

benım gıbı senın jeton da köşeliymısdelikafadulden
nevbahar bıze gülüyodur sincik:mymeka:

Sensin o :mymeka:

İçinde ne var CADIARZU

Dumanın içinde mi ne var-tatlicadiarzu-

Valla kendisini tanıdığım kadarıynan içi dışı bir iyi bir varlık-tatlicadiarzu-

Kalbinde ne varsa dilinde o şeffaf yane adamcuğaz-tatlicadiarzu-

Tapınağı sorarsan içinde ne var diye e dedik ya duman efendi var-tatlicadiarzu-

ay boğucam seni öfff :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

harbiden bende tapınağı net görmediydim nereyki bura kulübemi vs didiydim fekat anladım şimdi resimler için mersü. riçirdida özlediydim ii oldu gördüüm.benim kocaya sürmemi çeksem netsem

Bu losta sinir olup bırakıyorum ve bir süre sonra bir merak tekrar başlıyorum izlemeye bu kadar kendi içinde tekrar eden bir dizi daha yok ama nedense izletiyor kendini..

hadın hadın yarın kocalarımız derdım topıne konu acıcek
karılarımız bızı aldatıyo deyedelikafadulden

Biz burayı daha önce gördükmü kızlar, beynim bulandı artık laelaelaelaelae

hahanda tee bu güneş ışığını dedimdelikafaduldendelikafaduldenniyee o kadar çok parlıyo o:1shok:niye richard öyle duruyor bakıyorkafamçokkarıştı
o sahneyi gözümüze soka soka gösterdiler bişii çıkacak benceşakkıdı

Sensin o :mymeka:

İçinde ne var CADIARZU

:roflol::roflol::roflol:içinde ne var yazmışın yaa:roflol::roflol:
ayy öliciim şimdii :roflol:
nasıl yanii dedim yaa:1shok:
ayy allaam yaa:roflol::roflol:içim mi fesattır nedir annamadım kii:roflol:

benım gıbı senın jeton da köşeliymısdelikafadulden
nevbahar bıze gülüyodur sincik:mymeka:

yok sen benden önce çakmışın benimki ekstra köşeli kelimelerle anlatılcak türden değil kaydirigubbakcemile3

Hay maşallah, maşallah gece iyi kaynatmışsınız lan benim biyerlerimde pireler uçuşurkene

Her zamanki gibi hiçbirşey anlamadığım bir bölümdü.:sm_confused:
Tek açıklığa kavuşan konu Benjo'nun nasıl kötü adam olduğu idi(ki asla öyle olduğunu düşünmüyorum:smiley-cool:)
O tapınakta ne var. Niye eski masumiyeti kalmaz dedi riçırtbenneyaptımki
O tapınağa giren kötü adam mı oluyor. Bundan yola çıkarsak riçırtdamı kötü adam (vay erol taş kılıklı vaay:mymeka:)

Ben riçırtın adırszların lideri olduğunu düşünüyordum. Demekki değilmiş. O dönemlerde Çarls widmor lidermiş. Peki daha önce 1952 demiydi bizim con lok riçırtla görüşmüştüya hani daha doğmamışken (ne demek oluyorsa bukaydirigubbakcemile3) o zaman kıçı kırık bir eleman olan Ellie ne olduda bu kadar önemli bir konuma gldi. Baksanıza Riçırt Benjoyu alınca diğer eleman Ellie ve Çarls'a sormalıydın dedi. Çarls lider olduğuna göre Ellie de onunla evlenmiş ve bir först leydi sıfatımı kazanmıştır acaba:uhm:

Ayrıca riçırtın tapınağa girerken ki yüzüne ışık yansımasında, aha dedim yine bir parlama olicek, hazır olun. Yok olmadı ama kesin var bu işte bişe. Tapınağa giren o ışıkla birlikte kötü adam olup çıkıyor.

Şimdi efenim büyük Benjo'nun niye Sayid'i hatırlamadığı hususunda ise Hurley'ime katılıyorum. Niye la niye.:mymeka: Biri şu soruyu cevaplasın Allah rızası için.
Şöyle birşeymi var acaba: Şimdi, önceki geçmiş zaten yaşanmış, dolayısıyla Benjo sayid'i ve bizimkileri ilk gördüğünde zaten bütün bu olanlar (yani şimdiki 1977 de olanlar) zaten yaşanmamıştı. Dolayısıyla hatırlamadı. Ama bölüm sonunda Benjo uyanınca bütün bu olanları aynı Dezmınt gibi bir anı olarakmı hatırlayacak acaba. Bence öyle. Asıl şimdi Sayid'in Benjo'nun elinden çekeceği var. Nasıl da dumur oldu ama Con lok'u karşısında görünce:roflol:

Con lok yaşadığın yere hoş geldinmi ne öyle birşey dediya sonda, ne demek ulan bu. Ben zaten biliyordu oraya gittiğini San onu bayıltmadan önce.:sm_confused:

Ayrıca Şu dharmacıları zehirleyen Riçırtmıydı yoksa Benjo mu:uhm:, Benjoydu dimi.

Önceki geçmişte yine benjo yaralanmışmıydı o yaşlarda. peki onu kim adırzlara götürmüştü. Yine o tapınak yüzünden mi sinsi bişe oldu çıktı bu adam.:uhm:

benjo adırzlarla birlikteyken dharmacılara geri gönecek bence. Çünkü daha babasını öldürmedi. Öldürmesi lazım hani hatırlarsak, minibüsün içinde zehirlemiştiya Racır'ı. Ben aslında adırzım ama size dharmacı görünüyorum diyecek kesin Horısa filan.şakkıdı

Niye bu kadar kin duyuyor acaba dharmacılara. babasına duyduğu öfkedenmi acaba. Sonuçta babasıda bir dharmacı nede olsa.benneyaptımki

Çocukluğuna inmek lazım dedik, anacım ona da indik ama yine bişe bulamadıkşakkıdı

aha bakın buraya yazıyorum, racır bizim yelloz keyt'e aşık olacakkaydirigubbakcemile, nasıl baktı öyle o aptal kıza yaa, yiyecekti neredeyse.kaydirigubbakcemile3 düşünsenize Benjo'nun cici annesi Keyt:roflol::roflol:

Kalıbımı basarım Julyet hala Cek'i seviyor.Keyt nişanlıydık dediğinde çaktırmasada çok bozuldu Culyet. Sovyır'da keyt'i seviyor. Bakmayın siz ona benjo'yu adırzlara götürürkene öyle konuşmasına.olmazdı filan demesine. İlerleyen bölümlerde yine bunlar birlikte olacak gibi geliyor banaCADIARZU

Şimdi asıl önemli olan konu, Benjo daha mercimek kadar. çarls ise dana kadar. nasıl oluyorda mercimek kadar Benjo, çarls widmoru adadan sürüyor. Çarls 30 yıl önce Benjo tarafından adadan gönderildiğine göre aşağı yukarı bu tarihlere denk geliyor. Hiiiç inanasım gelmedi benim bu işe yeminle. hani şimdiki Benjo olsa tamamda, o zaman çocuk daha 12-13 yaşlarında bişey yaabenneyaptımki

Kuzum allahını seviyosan sus nan teori üretilir, saçmalanmaz-tatlicadiarzu-

Tapınağa girerken ki ışık sanıyorum bir anlık güneş vurdu ondandı çok önemli değeldir.

Masumiyetini kaybetmesi kelimesi önemliydi ama şöyle olabilir bu adırslar acımasızlar yane demek istedi ki bak bu ben cücükü gelip sizleri zehirler bizde sizi gebertiriz sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyodum demeyin demeye getirdi riçırt efendi ayrıca o sürmasi max faktörmü onu sorcam diğer bölümde-tatlicadiarzu-

Asıl aklımı karıştıran (hangi birinden bahsetsem bilmem) Dharmacıların geçmişiyle bizimkilerin geleceği kesiştimi. Bizimkiler 1977 yi şimdi yaşıyorlar ama dharmacıların için geçmiş çoktan yaşanmış ve bitmiş. Dharmanın geçmişinde bizimkiler varmıydı. yani Ben vurulduğunda cek yine benjamini ameliyat etmemişmiydi. Yine keytle sovyırmı kurtarmıştı. Beni 1977 de yine Sayidmi vurmuştu. Ya ne diyorum ben yaa, Allah aşkına biri bana anlatsın.kafamçokkarıştı

Birkaç yorum önce Ben sayid'in onu vurduğunu bir anı olarak hatırlayacak dedim ama(aynı desmınt gibi) riçırt tapınağa girerken olanları hatırlamayacak dedi Ben için. Belkide Benjamin şimdiki zamanda uyandığında hakkaten sayid'in onu geçmişte vurduğunu hatırlamayacak.

Mayls ile hörli evde konuşurken mayls bu konuşma zaten oldu dedi. Hörlide ama ikimiz yapmadık bu konuşmayı dedi. Evet doğru. İkisi şu andaki geçmişte yaptılar zaten.peki ama önceki geçmişte bu konuşmayı kim yaptı, nerdeler onlar şimdi, ne yapıyorlar. Yoksa bizim tayfa önceki geçmişte hakkaten adadaydılarda hatırlamıyorlarmı. Çünkü Mayls öyle birşey de söylemişti.

İmdaaaaaaaaattttttkafamçokkarıştı

yaa ben şimdi düşündüm de benin vurulmasıylan ilgili
ee sayidi others biliyorlar zaten others dharmacıyı vurdu bi bu var
ee bir de othersın bi dharmacıyı (benjamini) alması ve bi daha vermicek olması var
bu ikisi bi arada düşünülünce kesin savaş çıkacak diyor insan ee malum ateşkes bozuldu
ve de widmore locke hasanedeyken ne demişti yakında savaş çıkacak doğru tarafın kazanması için senin orda olman gerek sen özelsin dedi kii widmore şuan adada olduğu için savaşta yakın tarihte çıkarsa dediği doğru olabilir yanii biliyor geçmişinden hatırlıyor

yanii widmore un bahsettiği savaş bu olabilir yanii demek ki küçük ben eskiden de vurulmuştu ama tabii richardın dediği gibi hatırlamıyordu kii hatırlarsanız benjamin dharmacıları öldürdüğünde büyüktü zaten yanlış hatırlamıyorsam
neyse bi savaş çıkacak ve bu savaşı sona erdirecek kişi locke demek ki özel olması da ordan kaynaklanıyor
bide bu şimdi hortlak yaa yanii bu geçmiş gelecek karmaşasını açıklayabilcek bişeyler bulacaktır belkide benim bbildiğim hayaletlerin olağanüstü güçleri olur kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…