Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol::roflol::roflol:
Rep veremedim borcum olsun Nevimsositosositosositosositosositososito

Geç bu klişe lafları Nefer, vereceksen ver adam gibi.şakkıdı

Ülen dedikya geçmişte olanlar farklı ama sonuç değişmiyor yani ben geçmişte vurulmadı ve yaşadı şimdi vuruldu ama ölemezdi ölmedi gene yaşıyacak. Olay farklı sonuç aynı kuzusazan sus nan sus bu topiki yasak ediyrum sağa:mymeka:

[dailymotion]video/x8urtj_lost-5x12-promo_creation[/dailymotion]

5x12 promosu arkadaşlar.sengözlerimebaksanab

yaa nasıl toparlanacak benim anlayacağım düzeye inecek ve açıklığa kavuşacak onca olay Allah'ım..(

Her hafta bu hafta bu diziyi çözeceğim umuduyla izliyorum lakinn sonuç gene hüsran:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook

Ahbeee canim ayni derten dizinin oyuncusu Hurleyde müzdaripki en sonki bölümde bunu dile getirdi.kaydirigubbakcemile3

Uyyyyyyyyyyyyhhh!
Benim kafam her zamanki gibi çok karıştı.-tatlicadiarzu- Ama yavaş yavaş ilgi kurmaya başladım sanki.:jeyyar:
Richard'ım her zamanki gibi çok yakışıklı çok karizmatikti.:asigim:Bence Richard adanın lideri, ama adadaki bu tip işlerden sorumlu kişiler bence Ellie2yle Charles...fisfisfisYoksa 10 yıl önce Riçırd'ın kafilesine bağlı bir kız 10 yıl sonra kafilenin başına mı geçiyor.?Ha eğer öyleyse çok demokratikmiş şu adırslar.sırnaşık şey
Yaşasın 12. bölümde Benjo'yu anlatıyorlar....:sm_cool:

aa promo da benjamin yargılanmak için geri geldim diyo locka niye yargılancak ki acaba

kuzu gene coşmuş teori yapiim dedim kuzunun teorileri gene kafamı bulandırdı ne dicemi unuttum ben anladım artık seni lost tr temsilcisi yaptılar zaten anlamadımız bi diziyi daha beter karıştıralım die acanlık ediin deme :mymeka:

Promodaki repliklerin ingilizcesi

VOICEOVER: From the moment he came into their lives…

(Shot of Ben holding up a torch, searching the inside of the Temple)

BEN (to Locke): I broke the rules, John.

(Shots of Sawyer, Kate, and Jack)

VO: Every survivor has prayed this time would come…

(Shots of Locke moving a large stone wall, Ben standing on a beach, holding a bottle of Ajira water)

BEN: I came back to the Island to be judged.

VO: Next Wednesday…

BEN (Walking on a pier, holding up a gun): Not another word.

(Shot of Locke and Ben walking through the Temple with torches, Ben crawling through a tunnel with a lantern, a group of people walking towards a submarine)

VO: For the most dangerous man on the Island…

(Shot of Young Danielle crying)

BEN (To Young Danielle): Be grateful you’re still alive.

(Shot of Ben and Locke falling through a hole in the Temple floor)

VO: Judgment day is here.

BEN: What’s about to come out of that jungle is something I can’t control.

Promodaki repliklerin türkçesi

VOICEOVER: O hayatlarına girdiği andan beri...

(Ben elinde bir meşaleyle Tapınak'ın içini araştırıyor.)

Ben: Ben kuralları çiğnedim John.

(Sawyer,Kate ve Jack'ten kareler..)

VO: Kurtulanların hepsi bu anın gelmesi için yalvardılar.

(Locke bir taş duvarı iktiriyor,Ben plajda bir Ajira su şisesini tutuyor.)

Ben: Ben adaya yargılanmak için döndüm.

VO: Gelecek Çarşamba

Ben (Elinde bir silahla iskelede yürürken): Tek kelime daha etme.

(Ben ve Locke Tapınak'ta,ellerinde meşalelerle yürüyorlar, Ben bir tünelin içinde elinde fenerle emekliyor, Bir grup insan denizaltıya doğru yürüyor.)

VO: Adadaki en tehlikeli adam için…

(Genç Danielle ağlıyor)

Ben (Genç Danielle'e): Hala daha yaşadığına şükret.

(Ben ve Locke Tapınak zemininde açılan bir deliğe düşüyorlar.)

VO: Yargı günü geldi.

Ben: Ormandan gelmek üzere olan şey, benim kontrol edebileceğim birşey değil.

Alıntıdır

kızlar merhaba ,bende bir lost zede olarak ,lütfen bana cevap verinnnn. 11. bölüm bu hafta oynadımı?

Adadaki en tehlikeli adamın yargılanma günü geldi demiyormu nan benmi yanlış anladım benneyaptımki

hiç kendine tehlikeli der mı o çakal:mymeka:
ne anasının gözü o ahhh ahhh
sende sonradan eklemişin çevirileri doğru annamışım

richard çağrılarımıza cvb verip nasıl sürme çekilir riçırddan seçmeler die topik açıp video eklicekmiş :roflol:v:roflol:

beş sezondur izliyom hiç bişey anlamadım şu diziden.yorumları okuyunca iyice kafam karıştı yaw.kafamçokkarıştı
hep bu Ben'in başının altından çıkıyor bişeler ama dur bakalım çözecem.yoksa adaya gelmeye okadar hevesli olmazdı.

Benjo'nun Con'u görünce şaşırmasının sebebi aslında Richard, Ellie, diriltme falan filan kavramlarıyla ilgili olabilir diye düşünüyorum. CADIARZU
Sanıyorum ki Con'la Benjo bu bölümde yine kanka olacaklar.:roflol: Ama onların her kanka oluşundan sonra mutlaka Ben'in bir kazığı oluyor ama...:jeyyar:
Neyse....
Bu arada Ben'i kim yargılayacak, eğer Ben kötüyse ki onu kötü yapan şey madem Richard'ın o tedavisiydi(hani artık masum olmayacak dediydi.) , o halde onu elinde olmayan bir sebepten ötürü sorgulamak mantıksız değil mi?benneyaptımki

kafam çok karısık çok
disi hurley oldum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…