Kuzum allahını seviyosan sus nan teori üretilir, saçmalanmaz-tatlicadiarzu-
Tapınağa girerken ki ışık sanıyorum bir anlık güneş vurdu ondandı çok önemli değeldir.
Masumiyetini kaybetmesi kelimesi önemliydi ama şöyle olabilir bu adırslar acımasızlar yane demek istedi ki bak bu ben cücükü gelip sizleri zehirler bizde sizi gebertiriz sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyodum demeyin demeye getirdi riçırt efendi ayrıca o sürmasi max faktörmü onu sorcam diğer bölümde-tatlicadiarzu-
Asıl aklımı karıştıran (hangi birinden bahsetsem bilmem) Dharmacıların geçmişiyle bizimkilerin geleceği kesiştimi. Bizimkiler 1977 yi şimdi yaşıyorlar ama dharmacıların için geçmiş çoktan yaşanmış ve bitmiş. Dharmanın geçmişinde bizimkiler varmıydı. yani Ben vurulduğunda cek yine benjamini ameliyat etmemişmiydi. Yine keytle sovyırmı kurtarmıştı. Beni 1977 de yine Sayidmi vurmuştu. Ya ne diyorum ben yaa, Allah aşkına biri bana anlatsın.kafamçokkarıştı
Birkaç yorum önce Ben sayid'in onu vurduğunu bir anı olarak hatırlayacak dedim ama(aynı desmınt gibi) riçırt tapınağa girerken olanları hatırlamayacak dedi Ben için. Belkide Benjamin şimdiki zamanda uyandığında hakkaten sayid'in onu geçmişte vurduğunu hatırlamayacak.
Mayls ile hörli evde konuşurken mayls bu konuşma zaten oldu dedi. Hörlide ama ikimiz yapmadık bu konuşmayı dedi. Evet doğru. İkisi şu andaki geçmişte yaptılar zaten.peki ama önceki geçmişte bu konuşmayı kim yaptı, nerdeler onlar şimdi, ne yapıyorlar. Yoksa bizim tayfa önceki geçmişte hakkaten adadaydılarda hatırlamıyorlarmı. Çünkü Mayls öyle birşey de söylemişti.
İmdaaaaaaaaattttttkafamçokkarıştı
yaa nasıl toparlanacak benim anlayacağım düzeye inecek ve açıklığa kavuşacak onca olay Allah'ım..(
Her hafta bu hafta bu diziyi çözeceğim umuduyla izliyorum lakinn sonuç gene hüsran:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook
aa promo da benjamin yargılanmak için geri geldim diyo locka niye yargılancak ki acaba
kızlar merhaba ,bende bir lost zede olarak ,lütfen bana cevap verinnnn. 11. bölüm bu hafta oynadımı?
Adadaki en tehlikeli adamın yargılanma günü geldi demiyormu nan benmi yanlış anladım benneyaptımki
sende sonradan eklemişin çevirileri doğru annamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?