Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biri bana aciklayabilir mi ?
bizimkiler yani ilk ocean havayollariyla düsen elemanlar 1977 gitti ya,facebookta filan onlar gecmistede ordaydi diyorlar..ama ben anlamadim onlar bi zaman kaymasiyla gittiler diye düsünüyorum..ne nerde okusam daha önceden de adada olduklari yaziliyor ya dogrusu nedir bi yazan olursa cok sevinecem

ahhh bi bilsek diicezde bizde bilmiyozkii :çok üzgünüm:

Şincik geçmişte olabilirler deeeeeee, olamayabilirler de.
Önemli olan bizim burada olmamız. :jeyyar:
-tatlicadiarzu-(Ne diyorum ben yaaa)

bazi teorileri okuyunca sanki hic izlememisim gibi geliyorda neyseki benm gibi olanlarda varmis:)))

akşama düşer belki ama altyazı vvs ancak yarın demi :sm_confused:

akşama düşer belki ama altyazı vvs ancak yarın demi :sm_confused:

Ne akşamı be aaa iyice sıyırmış bu sabah 5-6 gibi düşüyor seni cahil lostun yüzkarası depol:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

Bugün olması lazım çarşamba günü diye biliyorum..
Normalde abc de bugün oynuyor ama malum intermete sabaha karşı düşüyor. Dolayısıynan yarın oluyor şekercim.

Ay kızlar benden duymuş olmayın ama bir sinek pik izledim Allah sizi inandırsın, karman çorman. Şimdi şu bizim Benjo varya, meğer adaya cezalandırılmaya gelmiş. Cezalandıracak olanda kim bilin bakalım. Bizim kara dumanlaelaelaelaelae, valla ben Benjo'nun yalancısıyım.

Ben'le Con yine kanka oluyorlar. Bu Con akıllanmaz yeminle.:mymeka: Diğer ana adaya gidiyorlar ve bir eve giriyor Ben. Birşey görüyor ve orda bitiyor sinek pik.

Nasıl:jeyyar:, uyuzum dimi.naniknanik

Valla dailymotiona düşmemiş sinek pik, olsa tükkan sizin biliyonuz yani-tatlicadiarzu-

Bunlar conlan benjoı adaya gidip kendi barakalarındaki evlere gitseler düşünsene aynı evde iki taraf yaşıyor aynı zamanda biz görüyoruz anlatabildim mi anladınız dimi:roflol:

Şey gibi silent hill de aynı okulda karı koca farklı zamanda olduğu için biri okulun yıkık dökük halinde diğeri şimdiki halindeydi birbirlerini görmüyolar anladınız dimi şimdi demek istiyorum kafamçokkarıştı

Ya bi git Kadir abi yaaa, delimisin nesinbenneyaptımki

salak cooon melil şaşı bencoooo ikisinede kıl oliim zatii kendini bişi sanan sovyııır ,saftirik ve karizma yek ile yeksaan ceeek, kızları saymıom bilem ooof heç biri gözümde deel artık bişi oldu bu salaklara yaa

Demek Benjom yargılanacak...
Bence çooook heyecanlı bir bölüm olacak!yaşasınnn!Çok üzgünüm çoook:lepi:

bu john beni öldürecek elime gecirmek istiyorm ya hemen kaniyor uydum akilli ah john ah bitirdin ya beni

İndirmeye başladım. Allahtan birşey gelmezse 3 saat 45 dk sonra inmiş olicek Lostum.Netloadın azizliği işte naparsın.

Her hafta böyle oluyor ya sinir., tam indirmeye başlıyorum %80-85 oluyor hooop bilg. kitleniyor. Sonra baştan indir. Neyse ikinci indiriliyor o da çalışmıyor. Geçen hafta tam 4 kez indirdim lan:mymeka:. Ama vazgeçmek yok. İnatçı kuzuyu tanımamış bu lostçular:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…