- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
biri bana aciklayabilir mi ?
bizimkiler yani ilk ocean havayollariyla düsen elemanlar 1977 gitti ya,facebookta filan onlar gecmistede ordaydi diyorlar..ama ben anlamadim onlar bi zaman kaymasiyla gittiler diye düsünüyorum..ne nerde okusam daha önceden de adada olduklari yaziliyor ya dogrusu nedir bi yazan olursa cok sevinecem
Ula yarın Lost günü değilmi:lepi:
akşama düşer belki ama altyazı vvs ancak yarın demi :sm_confused:
Normalde abc de bugün oynuyor ama malum intermete sabaha karşı düşüyor. Dolayısıynan yarın oluyor şekercim.Bugün olması lazım çarşamba günü diye biliyorum..
Bunlar conlan benjoı adaya gidip kendi barakalarındaki evlere gitseler düşünsene aynı evde iki taraf yaşıyor aynı zamanda biz görüyoruz anlatabildim mi anladınız dimi:roflol:
Şey gibi silent hill de aynı okulda karı koca farklı zamanda olduğu için biri okulun yıkık dökük halinde diğeri şimdiki halindeydi birbirlerini görmüyolar anladınız dimi şimdi demek istiyorum kafamçokkarıştı
Ne akşamı be aaa iyice sıyırmış bu sabah 5-6 gibi düşüyor seni cahil lostun yüzkarası depol:1closedeyes:-tatlicadiarzu-
Normalde abc de bugün oynuyor ama malum intermete sabaha karşı düşüyor. Dolayısıynan yarın oluyor şekercim.
Ay kızlar benden duymuş olmayın ama bir sinek pik izledim Allah sizi inandırsın, karman çorman. Şimdi şu bizim Benjo varya, meğer adaya cezalandırılmaya gelmiş. Cezalandıracak olanda kim bilin bakalım. Bizim kara dumanlaelaelaelaelae, valla ben Benjo'nun yalancısıyım.
Ben'le Con yine kanka oluyorlar. Bu Con akıllanmaz yeminle.:mymeka: Diğer ana adaya gidiyorlar ve bir eve giriyor Ben. Birşey görüyor ve orda bitiyor sinek pik.
Nasıl:jeyyar:, uyuzum dimi.naniknanik
Valla dailymotiona düşmemiş sinek pik, olsa tükkan sizin biliyonuz yani-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?