Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senağlamasenağlama ula 2 dk da naadar değişken oluyor bu netload. şimdide 4 saat 47 dk diyor yaaa, ağzını kırdığım:mymeka:

Bakalım biz ne zaman izleyebileceğiz.
Nevbahaaarrrrrrrr gülüm nassın iyimisin :jeyyar:

senağlamasenağlama ula 2 dk da naadar değişken oluyor bu netload. şimdide 4 saat 47 dk diyor yaaa, ağzını kırdığım:mymeka:

kuzum rapidden indirsene netload hem çok yavaş indiriyor hemde dediğin gibi %80 hatta %95 e gelip kapanıyor:mymeka da benim başıma geldiydi:çok üzgünüm:bilg. kilitlenmesinden değil ayrıca sanırsam ücretsiz kullanıcı süresi doluyo ondan kapanıyor :1rolleyes:
ben bi rapidden bi de limewire dan indiriyorum işimi sağlama alıyom yanii:jeyyar:
rapidden daha hızlı indiriyor aralarda 15 dk. beklemeye rağmen netloadtan daha hızlı oluyor limewire da indirme tamalanmasa bile %50 de bile olsa tamamı izleniyorsüprizzzzz

aha bakın benim dediğim başıma geliyor yaasenağlama, yine uçtu gitti bilg. kapandı.
Perşembenin uğursuzluğumu desem, Lost'un mu bilmem.

Ama durmak yok yola devam:lepi: (ne dedim ben yaaa:mymeka:)

ya ben indirdim kuzum yaa... 1. part 20 dk ; 2. part 25 dk ...
şimdi kontrol edicem...

istersen rapid link vereyim sana ?

izliceeem 15 dk kaldı :dance: :sm_cool:

Son düzenleme:
Ben yine dört ayağının üstüne düştükaydirigubbakcemile3
Ne dalavereci bir adam yawkaydirigubbakcemile3

ooooofff ne bölmdü yaa bi ara nefes almadığımı farkettim :roflol: valla neymiş kimmiş nedenmiş demediğim tek bölüm ilan ediyorum kendilerini :lepi: senaristler haykırışlarımızı duymuş olsa gerek akşama birde eşimle serederim tam oluur :teytey:

5.sezonun en iyi bölümlerinden biriydi diyebilirim...su benjo hasta yahuu

bana bak bencoo evinin adamııııı
conun essiri olacassıııııın
tamam mı uleeeeen kaydirigubbakcemile

Nihayet izleyebildim son 3 bölümü bitirdim derken yenisi geldi
Bakalım ne zamana izleyeceğim 12. bölümü (

Benjamini o kadar sinir olmama rağmen 11. bölümde çok acıdım ya :çok üzgünüm:

Adam durup dururken böyle sadist olmamış -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…