Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benjamin bi sorunun cevabını vermiş oldu bu bölümde aslında pek çok sorunun cevabı verildi belkide ama asıl dikkatimi çeken benjaminin tapınağa geldiklerinde beni buraya küçükken iyileştirmeye getirdiler demesiydi
yanii demek ki benjamin küçükken gerçekten vurulmuştu ve bunu hatırlıyordu kii hatırladığına göre onu önceki hayatında vuran başkası olmalı kii benjamin sayide bişey yapmadı
aa ayrıca şu caesar fosss çıktı yaa kaydirigubbakcemile3 çok önemli bi rolü var gibi duruyordu oysaki

senağlamasenağlama ula 2 dk da naadar değişken oluyor bu netload. şimdide 4 saat 47 dk diyor yaaa, ağzını kırdığım:mymeka:

Kuzu netload da sorun var iki haftadır falan, ya uploadbox tan yada rapid den indir Şeniz

Bu arada daha izlemedim yazmayın bişey gebertirim :mymeka:

Bende izledim sonunda benneyaptımki O her naneyi yiyen Ben pek bi tırsakmış benneyaptımki

izlemedimiydiniz yaff o saatte ben yazdım ne biliimbenneyaptımki
haftaya promoda ceset var ama kimin acep miles la hurleyde ortak noktalarını keşfediyolar ölülerle konuşmaaaa:1shok:
didscim hani şu işaretler vardı hani tapınakta sen bulmadınmı onunla ilgili bişiler başka yerlerden fln

Yeni mesaj olunca dayanamayıp okuyorum hata bende mirmirmirmir

meltem bız bu haftayı yenı ızledık benneyaptımki
sen gelıcek haftayı ne karısdırıyon
yazma yolucem he:mymeka:

yaff allasen bi izle şunu artık sende rahat et bizde yavvbenneyaptımkinasıl dayanıyon valla ben sinir küpüne dönüşüyom birazcık geçe kaldığında izleme-indirme işim

Bugün lost izleyecek keyfim yok kaçık biraz

He babanne anlamaz bunlar bencil:1closedeyes:

annamazsa kafasına vura vura annatırız delikafadulden
daha annamazsa eksi rep verırız sırayla :roflol:

tamam sustumkaydirigubbakcemile3yaa ben azcık sabırsızımdaondan telaş yapıyom böyle promoyuda izlemiştim hiç soluklanmadanda ondan yanii
Bugün lost izleyecek keyfim yok kaçık biraz

yaa çok üzgünüm bak şimdi:çok üzgünüm:inşallah sorunun hallolur keyfin yerine gelir:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…