11 ve 12. bölümleri dün izleyebildim... çok güzeldi yaaa... :)
kucağıma aldım laptopu öyle pür dikkat izledim... valla benin karadumanla buluşma sahnesinde bir an kendimi korku filmi izliyorum sandım... alexi suratı canavara dönecek filan sandım ama losttu bu izlediğim ... öyle bir şey olsa kucağımdan fırlatırdım heralde laptopu :)
birçok şeye cevap bulmuşuz...
ama ben katein ; sawyerin eski sevgilisiyle daha önce karşılaştığını hatırlamıyorum... hayatımı kurtardın filan dedi kadın... onu hatırlayamadım ben ..
bir de şu adaya yeni gelenleri sevemedim ben...
canim kate adaya düsmeden önce polisten sürekli kacarken arabasi ariza yapti cekici geldi aldi bi benzinciye götürdü, sawyerin eski sevgiliside orda sawyerdan ögrendigi sahte kolyeleri basklarina kakalamaya calisiyordu..tam o ara sawyerin sevgilisi kolyeleri satmaya calisirken adamlar bu sahte filan dedi polis cagirma muhabbeti olunca katede bakti bunlar iyi dedi parayi verdi aldi adamlarda polis cagrimadi tabiki...sonra kate ona anlatti iste annesiyle görüsmek istedigini annesiyle görüsmesine yardimci oldu o kadin..sanirim hayatimi kurtardin dedigi polisi cagiracakken kate orda engel oldu..böyle canim iste:))
bu arada 2 bölümü birden nasi sabirettinde izledim :)))
Bende lostun fanatik hayraniyim
5.sezon 12.inci bölümü seyretdim
ve en cok sayidi beyeniyorum ayy cok yakisikli yaa
Edelelere bakın hele :smiley-cool:
ben bakmasam ... fena oluyorum delikafadulden
Niye lan.şakkıdı
Saldırıcanmı herife:jeyyar:
Nadyanın ruhu basar sizi Allahıma.-tatlicadiarzu-
bu sayid yürürken sanki kiritiyor gibi geliyor böle narin narin yürüyor
bu sayid yürürken sanki kiritiyor gibi geliyor böle narin narin yürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?