Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saols nevbahar izledim sindi lostu yorumları da okudum acaba john kara duman mı olur mu olur herşey beklenir bu senaristlerden CADIARZU

bu mudur yani lost yorumları kritikleri bu kadar mı yane
con lock un kara duman olma fikiri isee hoşuma gitti dorusu :roflol:
benci şimdi adaya takık ya tek bilen benim diodu ya nasılda bozuluo kıskanıo con u oooh oh
tam diodum bencii çarlsı aradı ben gidiim dedi ya öteki yolcular kesin çarlsın adamıdır die hatun pilotu kürekleyiverdi cort die zaten techizatlarınıda yanlarında getirmişler :jeyyar:
bakalım neler olcek .
bu arada kızlar bilenler bilir eskiden bahçıvan die bi korku serisi vardı bu pilot amcam onda oynayan gökgözlü deli deel mi

bişi dicem lock la jack in babasının cesetleri nerde duman aldı tapınağa mı koydu acaba :uhm: bide ilk sezonlarda çünkü sen iyisin o kötü ada iyileri sever korur gibisinden bi muhabbet dönüodu ama artık alakasız oldu bu muhabbet demi CADIARZU

11 ve 12. bölümleri dün izleyebildim... çok güzeldi yaaa... :)
kucağıma aldım laptopu öyle pür dikkat izledim... valla benin karadumanla buluşma sahnesinde bir an kendimi korku filmi izliyorum sandım... alexi suratı canavara dönecek filan sandım ama losttu bu izlediğim ... öyle bir şey olsa kucağımdan fırlatırdım heralde laptopu :)

birçok şeye cevap bulmuşuz...
ama ben katein ; sawyerin eski sevgilisiyle daha önce karşılaştığını hatırlamıyorum... hayatımı kurtardın filan dedi kadın... onu hatırlayamadım ben ..

bir de şu adaya yeni gelenleri sevemedim ben...

canim kate adaya düsmeden önce polisten sürekli kacarken arabasi ariza yapti cekici geldi aldi bi benzinciye götürdü, sawyerin eski sevgiliside orda sawyerdan ögrendigi sahte kolyeleri basklarina kakalamaya calisiyordu..tam o ara sawyerin sevgilisi kolyeleri satmaya calisirken adamlar bu sahte filan dedi polis cagirma muhabbeti olunca katede bakti bunlar iyi dedi parayi verdi aldi adamlarda polis cagrimadi tabiki...sonra kate ona anlatti iste annesiyle görüsmek istedigini annesiyle görüsmesine yardimci oldu o kadin..sanirim hayatimi kurtardin dedigi polisi cagiracakken kate orda engel oldu..böyle canim iste:))

bu arada 2 bölümü birden nasi sabirettinde izledim :)))

hatırladım şimdi yaaa ... süpersin a.s.

geçen hafta hiç vaktim olmadı valla ... mecburen 2sini de bu hafta izledim :sm_confused:

bu sayid yürürken sanki kiritiyor gibi geliyor böle narin narin yürüyor

Lost - S05E13 - "Some Like it Hoth" Promo

[dailymotion]video/x8xnoq_lost-5x13-some-like-it-hoth-promo_shortfilms[/dailymotion]

13. bölüm Some Like it Hoth"

miles kimdir nedir nasıl widmoreun ekibine gelmiş öğrenicez. ortak bi yeteneği olan hurley ile dharma tarafından bi göreve gönderilio. isteyenlere bi kaç ufak bilgi: milesın 3.2. milyon dolar istediğni öğrenicez. miles flashbackleri olucak. milesın adaya gelme nedenini öğrenicez. ve son olarak dharmanın önemli figürlerinden biriyle olan bağını öğrenicez…Ayrıca haberin devamında bölümün oyuncu listesi mevcut, bölümde Miles’ın gençliğini göreceğimiz ise dikkati çeken şey.

Francois Chau - Dr. Pierre Chang
Marsha Thomason - Naomi Dorrit
Doug Hutchinson - Horace Goodspeed
Patrick Fischler - Phil
Jon Gries - Roger Linus
Eric Lange - Radzinsky
Leslie Ishii - Lara
Brad William Henke - Bram
Dean Norris - Howard Gray
Tim DeZam - Trevor
Lance Ho - Genç Miles
Linda Rose Herman - Evelyn

alıntı

Promo #1'in çevirisi

HURLEY : Dude there's a bodybag back here with a body.
HURLEY : Dostum burada içinde ceset olan bir ceset torbası var.

HURLEY : Just admit it. You can talk to dead people.
HURLEY : Sadece kabul et. Sen ölülerle konuşabilirsin.

ADADAKİ HERKESİN BİR AMACI VAR...

HURLEY : Are you in some kind of secret mission ?
HURLEY : Bir tür gizli görevin içinde misin ?

... VE ONUN AMACI ...

PIERRE : The instructions were to come along. (?)
PIERRE : Talimatlar orada gelecekti. (?)

HURLEY : Don't worry. I won't tell anyone about the body.
HURLEY : Merak etme, kimseye cesetten bahsetmeyeceğim.

... CEVAPLARI BARINDIRIYOR OLABİLİR...

MILES : OK, so what really happened ?
MILES : Tamam, peki aslında ne oldu ?

... HEPSİNİN KADERİYLE İLGİLİ.

MILES : You are going to get killed.
MILES : Öldürüleceksin.

RADZINSKY : Stop right there! ?
RADZINSKY : Dur orada !!

Alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…