Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gidiim bari:dilcikar: başka topiklere burnumu sokayım accıktakaydirigubbakcemile3

agzıma özgürlük verdım, ıstedıgı gıbı güler .
bak gene gülece tuttu:roflol:

E pes. Valla pes. Koskoca 3 sayfa yazmışsınız ama ne yazmışsınız. Hiiiiç:mymeka: Bumudur yani.Bumudur lan benim canavar gibi Lost izleyicim.:tomato:

Oynamıyom lan ben:dilcikar:

E pes. Valla pes. Koskoca 3 sayfa yazmışsınız ama ne yazmışsınız. Hiiiiç:mymeka: Bumudur yani.Bumudur lan benim canavar gibi Lost izleyicim.:tomato:

Oynamıyom lan ben:dilcikar:

ben izlemedim daha ondan şettirmedim bu akşam belki izlicem:dilcikar:

Dün gece izledim yeni bölümü ..

İzlemeyenler okumasın pleaseee

Bazı sorların cevaplarını aldığımız güzel bir bölüm olmuş..

Benin adaya gelmek için neden uğraştığını

Küçük benin vurulmasına karşın nasıl ölmediğini

Benin kızının neden babasının Ben olduğunu sandığını

Kara dumanın nemenem bir şey olduğunu ve gücünü artık biliyoruz :dilcikar:

bircok soruya cevap verdi ama ben inde aslinda icinde bir parcada olsa iyilik varmis ya da en azindan cocuklara karsi...pennyi vurcakti charlie(cocugu) gelince vuramadi benden beklemedigim bir tavrdi...
fakat anlamadigim john nasil bu kadr önemli oluyor ve christian shephard oda önemli gibi...
illanada sanarim ada hakkinda birseyler biliyor direk heykeli sordu..
ceaser ölmüs olabilir mi hemen yani cocugu daha taniyamadik

Evet ben de çok acıdım son 2 bölümdür Benjamin e :a015:

acımak yook ona acımak yook o sana acırmıydı ha acırmıydıı
çok pis gaza geldim üleeeyyn :roflol:

Gözlükleri kırık bir halde Sayid in yanına geldi ya o bakışı benim gözlerimi doldurdu valla :çok üzgünüm:

Ne de olsa çocuk ve daha hiç bir şey yapmadı -tatlicadiarzu-

vayyy anasını be nası güsel bi bölümdü ölee.beklediğim kaa varmış.sağolsunlar accuk bizi düşünüp.bası sorularımıza cevap virmişler

Bölüm sonunda gördüğümüz Alex aslında kara dumandı mirmirmirmir

Ama neden John lock u koruyor kara duman neden ve nasıl ne zaman adanın başına john geçti de bu duman parçası bile onu koruyor

Heykelin gölgesinde bişeyin yattığını öğrendik acep ne varCADIARZU Yada ilana ve gruplarının arasında bir şifre bu ve bunu bilenin kendilerinden olduğu anlayacaklardı pilotta bilemeyince yedi kabzayı kafayacokacimcoook

Ayrıca bölüm başından beri John da bir gariplik sezdim bakışları o emin duruşları, Benjo bile bilmezken tapınakta kara dumanı bulacağı ve benjonun sun a ölen şey geri gelemez bu adada bile demesi

Bence adada yaşayan gördüğümüz Lock kara duman. Ya da lock aslında jacop çıkacak bu ikisinden biri dediydi dersiniz:lepi:

Ayrıca ne tesadüftürki Benjo düştükten sonra ip bulmaya giden lock tamda yargılama bittiği an döndü yani kendisü o an alex olarak olduğu içün

Bu yazı lostfan sitesinden alıntılanmıştır.

Evet arkadaşlar okuyun bakim anibis midir nedir kim bilin nan:mymeka:

ben biliidim zatii MU adası heç aklıma gelmediydi ama olar mı olar
ama Mu adasının sular altında kalması lasım atlantisde diyebilirik daha bilindik adıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…