Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[dailymotion]video/x8xa57_lost-ask-lost-michael-emerson_creation[/dailymotion]

Şunun sevimliliğine bakın bi yaa:asigim:

Bakmiiyycimmmm bakmiycimmmmm ülennn.

Sinek pik koyman nan heyecanı kalmiy:mymeka:

Yarın izlicem ben:dilcikar::roflol:

Bakmiiyycimmmm bakmiycimmmmm ülennn.

Sinek pik koyman nan heyecanı kalmiy:mymeka:

Yarın izlicem ben:dilcikar::roflol:

Sinek pik değil be tırsık manda. Ben ile yapılan bir söyleşi. Çok sevimli ama:smiley-cool:

Aha buda kamera arkası

[dailymotion]video/x71xca_lost-season-4-michael-emerson-on-lo_creation[/dailymotion]

Ne dediğinide anlasam tam süper olacaktı ama sevimli görünüyor evet -tatlicadiarzu-

:1shok:Şok oldum la.
Tohtorun bebesi meğer ...... imiş. Ama hiç benzemiyorduki. Sarışın bebeydi o:uhm:

öfff biran önce eve gidipde izlesem. Sessiz sedasız da izlenmiyor ki

:1shok:Şok oldum la.
Tohtorun bebesi meğer ...... imiş. Ama hiç benzemiyorduki. Sarışın bebeydi o:uhm:

öfff biran önce eve gidipde izlesem. Sessiz sedasız da izlenmiyor ki

tohtor kim bebe kim beee ... :uhm:
ben daha 1. partı indirdim...
dur söyleme ... yasakkelime

14.bölümün promosunuda vermişler yav. 2 hafta ara var. Yani önümüzdeki hafta küçük bir derleme yapacaklar şimdiye kadarki olanlardan.

Topiğin sahibi ben oldum he, maşallah kimsecikler uğramaz olmuş buralara

Ya 5. sezonu izliyorum şuanda 13. bölümünü izleyemedim. Çok merak ediyorum walla neler olacak acaba....

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktorunun çocuğunun miles olduğunu biliyordum
Bu bölümde de bunu öğrenmiş olduk hepimiz..

Son düzenleme:
Doktorunun çocuğunun miles olduğunu biliyordum
Bu bölümde de bunu öğrenmiş olduk hepimiz..

Yalan, külliyen yalan. Şimdi 5.sezon ilk bölümdeki bebeye bakın bir de bu bölümdeki bebeye. Hiç alakaları yok yav. O bebe sarışın bikere. Çekim hatası neyinmi bu CADIARZU

bu haftada ben izlemedim iştee ben siziii iki gün bekledim dr un bebesiymiş :dilcikar: oynamıom işte

sen yitirme umudunu kaydirigubbakcemile3

3 bölüm kaldı elbet birinde çıkcak:çok üzgünüm:

Eko meko yok kardeşim, başka bahara inşallah

off evet yoktu hakketen:çok üzgünüm:hani milesla hurley ortak noktalarını keşfettiler yaa hee bu hurleyde ekoyla satranç oynuyodu eski bi bölümde dedim heralde bu bölüm olcak ama yok:çok üzgünüm:

Yalan, külliyen yalan. Şimdi 5.sezon ilk bölümdeki bebeye bakın bir de bu bölümdeki bebeye. Hiç alakaları yok yav. O bebe sarışın bikere. Çekim hatası neyinmi bu CADIARZU

bence çekim hatası değildir yaa doğrudur yaniiCADIARZUevet bebeler farklı ama neyse annarız elbetfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…