İzleyenler anlatırsa dop olsunlar
yaa evet orda bir hata yok mu??? sawyer ilk dharma girişimcilerin arasına girdiğinde bebek var dı değil mi? yani ilk bölümde saat alarmı çalıyor falan filan...ama aradan 3 sene geçiyor....ve hurley kate filan geliyor adaya...hurley doktora soruyor çocuğun var mı diye o da 3 aylık oğlum var diyor...ben mi yanlış anladım yaaafisfisfisYalan, külliyen yalan. Şimdi 5.sezon ilk bölümdeki bebeye bakın bir de bu bölümdeki bebeye. Hiç alakaları yok yav. O bebe sarışın bikere. Çekim hatası neyinmi bu CADIARZU
bu bölüm çok sönüktü bence yaa
bi tek geçen hafta o katana gibi kadın var yaa dişi sayid ilona mı ne onun sorduğu soruyu o adamda sordu ne var şu gölgede yaa
kii galba o adam da ilonanın adada yanındaki adam
Miles'i minibüse bindirip kaçıran Bram, Sahilde İlana'nın yanındaki adam. İlana ve Bram Ben için çalışıyor anlaşılan. Uçakta tanımamazlıktan geldi galiba. İlana Sayid'i tutuklarken, Şeysellerde vurduğu adam için çalıştığını söylemişti. Hedef saptırma olabilir o da.
Yalan, külliyen yalan. Şimdi 5.sezon ilk bölümdeki bebeye bakın bir de bu bölümdeki bebeye. Hiç alakaları yok yav. O bebe sarışın bikere. Çekim hatası neyinmi bu CADIARZU
Niye beğenmediniz be fisfisfis Ben beğendim bu bölümü, bilgilendim en azından azcukta olsa kaydirigubbakcemile3
Evet o oymuş, beyazla yazdım seçerek oku :jeyyar:
Şaşırtmaca olabilir , ama miles doktora çok benziyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?