Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yalan, külliyen yalan. Şimdi 5.sezon ilk bölümdeki bebeye bakın bir de bu bölümdeki bebeye. Hiç alakaları yok yav. O bebe sarışın bikere. Çekim hatası neyinmi bu CADIARZU
yaa evet orda bir hata yok mu??? sawyer ilk dharma girişimcilerin arasına girdiğinde bebek var dı değil mi? yani ilk bölümde saat alarmı çalıyor falan filan...ama aradan 3 sene geçiyor....ve hurley kate filan geliyor adaya...hurley doktora soruyor çocuğun var mı diye o da 3 aylık oğlum var diyor...ben mi yanlış anladım yaaafisfisfis

o bebek bu bebekmiydi ya.ben yanlış hatırlamıyosam o horace denen adamın bebeği değilmiydi.karısı doğurduydu hani 5. sezonun ilk bölümlerinde.acaba başka bişeymi hatırlıyorum.benide aydınlatın.

Çok karıştırmayın kimin bebeği kimin karısının karnında belli değil

Ayrıca sonu da berbattı o onu nasıl tanıdı çünkü diğerleri tanımıyor birbirlerini.

Bilerek isim yazmadım izlemeyenler için sonra detaylıca konuşuruk

bu bölüm çok sönüktü bence yaa
bi tek geçen hafta o katana gibi kadın var yaa dişi sayid ilona mı ne onun sorduğu soruyu o adamda sordu ne var şu gölgede yaa
kii galba o adam da ilonanın adada yanındaki adam

Niye beğenmediniz be fisfisfis Ben beğendim bu bölümü, bilgilendim en azından azcukta olsa kaydirigubbakcemile3

bu bölümü hic begenmedim iki hafta sonraki bölüm heycanliya benziyor ama bu bölüm i ih güzel degildi

Evet o oymuş, beyazla yazdım seçerek oku :jeyyar:

Niye beğenmediniz be fisfisfis Ben beğendim bu bölümü, bilgilendim en azından azcukta olsa kaydirigubbakcemile3

bilgilendirdiği için beğenmedim yaa zaten karışıklık yoktu kaydirigubbakcemile3sadece gölge mabbeti vardı bi tek o bi de hep miles ı gösterdiler yaa mirmirmirmir kafam karışmadı hiçkaydirigubbakcemile3

Evet o oymuş, beyazla yazdım seçerek oku :jeyyar:

hımmmCADIARZUyani benin yine bi çakallığı söz konusu
sayid gitmicekti çünkü CADIARZU o gariplerimi de heykelin gölgesinde bişey var diye mi kandırdı acaba

Şaşırtmaca olabilir , ama miles doktora çok benziyor..

miles ın babasını ölmüş biliyodu yaa türk filmlerinden pay çıkar
anneler der yaa oğlum senin baban sen doğduğunda öldü -tatlicadiarzu-
bu laf ne zaman denir adam başka kadına gittiğindekaydirigubbakcemile3
yanii doktor 2. evliliği fln heraldefisfisfis
hatta o bebeğe charlotte mı acaba fln denmişti

evet yaa o bebik bu bebik deeel turuncu kafa bişiydi o bikere ama çekim hatasıda olabilir kadın aynı kadındı çünkü (miles ın anası) faraday de miles birbirini tanıdı çünkü faraday adadan ayrılmıştı 3 sene sonra geri geldi (açıklaması bu kadar basitmidir aceba bilemiciim )

meltem sağolasın bacım, ben kendimi yırtıyom burda ikisi aynı bebek değil diye.5.sezon ilk bölümdeki bebek bu bebek değil. Çekim hatası da değildir ama açıklaması ne bilmiyorum.:sm_confused: Tohtor aynı tohtor, anne aynı anne, aaa başlıycam şimdi he. Acaba Bunların ikizlerimi var ki:uhm:, biri sarı benizli biri koreli.laelaelaelaelae, nasıl açıklayacaklar bu farkı bilmem

evet kesinlikle aynı değiller milesın üstünde deneymi yaptı acaba dohtor bubası çocuk çarpılmış olabülüüü böylece ölülerlen konuşuo :roflol: zaçmaladım :roflol:

Şimdiiii ne anladık bu bölümden şöyle bir toparlayalım.
Ambarın yapılışını gördük. Maylsın babasının tohtor olduğunu anladık.(benim için hala bir muamma bu konu)
Adaya ulaşmaya çalışan başka bir grubun daha var olduğunu gördük.(maylsı arabanın içine çeken grup)o grupla İlana ve yandaşları aynı bence. Çünkü ikiside heykelin altında ne var dedi. (ne demekse o da onu da anlamadım:sm_confused:)

Şimdiii, adaya ulaşmaya çalışan Widmor amca tayfası var, bu bölümde gördüğümüz ismi her neyse o grup birde benjamin tayfası adırzlar var. Adada başlayacak savaş dharmanın yeniden kurulmasıyla ilgili bence. O diğer tayfa dharmacıların dış dünyadaki elemanları olabilir.şakkıdı

O çocuk farkını zaten gözümüze soktular çekim hatası olması imkansız bu kadar salak değiller ya.

ışte haftalarca bizi böyle konuşturacak istediklerini elde ettiler

Onun altından da bir çapanoğlu çıkıcak milesi bebekken terk etmiş belkide sarı kafayı aldı yanına o sarı kafa onların bebesi değildi zaten yada sülaleden çakma amerikalı var:roflol:

Ambar yapılırken ölen işçide dişindeki dolgu yüzünden mefta oldu yazık:teselli:, bilseydi elektromanyetik güç var hiç sokulurmuydu oraya garibim:teselli:

İşin garibi niye cesedi bir sır gibi sakladı Horısla doktor.CADIARZU, var bir çapanoğlu bu işte.

Faraday artizi yıllar sonra çıkıp geldi. Hangi ara dış dünyaya gittide ne yaptıda ne için geri döndü. Bunları inşallah önümüzdeki 3 bölümde görürüz. Eloise teyzenin adayı bulmak için kullandığı sarkıcı kanımca Faraday artizi inşa etti geldi adaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…