anaam eferin len nerden hatırladın :1shok:
bu arada fragmanı izledim ekşın varr ekşııın kara duman heykel silahlı çatışma kaçma kovalama ne arasan varr :dance:
:roflol::roflol:Karışık geldi dimi.
O faradayın delikte çalıştığını gördüğümüzde yılı göstermediler ama anlamıştık çünkü daha yeni inşaası yapılıyordu hatta ki diğer veledin dolgusu yüzünden ölmesi yani inşaat zamanının yeni olması faradayında o yılda orda olduğunu gösterir. O yüzden faradayın o yıl adaya ilk gelişi gibime geliyor. Ve o nedenle milesi niye tanıdı dedim. Misal vereyim john richardı tanırken richard onu tanımamıştı zamanda geriye gidince ya ondan.
ağnatabildimmi nankafamçokkarıştı
Abuk sabuk konuşma Nev. naalakası var. Maylsın annesi hep maylsın yanındaydı.Babası onların adada öldürüleceğini bildiği için gönderdi onları belkide.CADIARZU Feda etti kendini adamcağız:a015:Bence Mayls doğmadan önce o sarışın bebe vardı bunların yanında, terkedilmiş olarak ormanda neyin bulmuşlardır. Sonra ailesi ortaya çıkınca mecbur verdiler bebeyi. bebenin hasretine dayanamadıkları içinde "beeey gel bizde bir bebe yapalım" dedi zaar kadın. ve sonra mayls doğdu.sositososito
dur daha yeni yayınlandı... biz de izleyemedik valla ...laelaelaelaelae
Bide çıkartamıyorum kaçıncı sezondu ama hatırlıyomusunuz bir bölümde Ben efendi telefonda 3.2 milyonu duyunca şaşırmıştı ve parayı hazır etmek için bişiler etmişti ve o para niye neden diye çok konuşulmuştu hatta neden 3.2 niye 3.5 değil gibi forumlarda sorular sorulmuştu. Bu bölümde gördük ki Miles 3.2 milyon istemiş yaa bak nerden ne çıktı ah kafam :bbo:
faraday ı daha önce gördüğümüzde o zaman orkide istasyonunun inşasında görev almıştı
ee miles "paket"i orkideye götürürkende gördük orkide yeni yeni inşaa ediliyodu dışarda adamlar vardı ceseti aldılar fln
yani faraday da şimdi geldiğinde göre orkidede inşa edildiğine göre o zaman bu zaman
o zaman bi de bi kadın vardı hatırladınız mı orkidede faradaya bişey demişti sanırım yanından geçerken acaba kimdi fln diye düşünülmüştü
o kadını da görmüş olcaz böylelikle neymiş ne değilmiş neciymiş öğrencez
Ahh canım kaç kurtar kendini, madem bulaşmadın bu belaya:teselli:
cnm dizi oluyor kendileri fekat kuzumunda dediği gibi kaç kurtar kendini biz düştük sen düşme bacım bu illete bi bulaşan bin pişman kafamçokkarıştı senağlama
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neden kii çok mu sürükleyici bi dizi mrkk ettim valla yaa peki bu dizi tv demi çıkıyo ben hiç rastlamadım kii...,
bilgi verirseniz sevinirim:):)
İyice kaptırdınız adamı :roflol::roflol::roflol: Geçmiş olsun lülülülülülü
Bence Faraday aynı f.araday, geçmişteki falan filan değil. Bir iş için gettiiii, işi bitince döndü. Ama niye gitti niye döndü çok merak ediyorum.CADIARZU
Maylsı jacop'u bulmak için tutmuş olabilüüler.:jeyyar:Çok merak ettim heykelin altında ne yatıyor.:uhm:
Bu arada bebiş Mayls çok tatlıydııı..:ecrin_bebek:
E bende onu diyorum işte dünden beri. Ama Nev kafa hala nasıl olduda maylsı tanıdı diyor. Orkide yeni inşa edildiği için, Faraday onun inşaatında çalışacak. ve 5.sezon ilk bölümde gördüğümüz kare gerçekleşecek. benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?