Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaam eferin len nerden hatırladın :1shok:
bu arada fragmanı izledim ekşın varr ekşııın kara duman heykel silahlı çatışma kaçma kovalama ne arasan varr :dance:

Sus nan sus anlatma aaaa deperim valla fururum allamakötükedihüsokötükedihüso

faraday geçmişteki kendiylen karşılaşmamak içün adadan ayrıldı işçi öldüğünde o oradaydı çünkü . sonra adadaki reele döndü şimdiki tekrar geldi höbeleöbe zorrb kafamçokkarıştı

yok oda deil bi kişiden iki tane olunca birini ışınlıo deseek şarlotta olduğu gibiii yok ozaman miles sında ışınlanması lazımdı ama bebe miles zaten o miles olmayabilir ooof ne diom ben yaa

Allahım ya kafayı sıyırıcam şimdi. Nev sıyırtığı, Faraday'ın inşaatta çalıştığı zaman parlamaların bittiği 1974 yılına sabitlendikleri zamandan sonra. Dış dünyaya hangi yılda gittiği ve orada ne kadar kaldığı ne yaptığı meçhul.Şimdi adaya denizlatıyla geldiğinde zaten Maylsı tanıyordu. Adamla beraber yaşadı zati parlamaları burun kanamalarını. Niye tanımasın yaa.

ben şimdi gidiyom yarına kadar bu işi çözün yoğusa dağıtırım adayı haberiniz olsun. Hepinizi bir istasyona verir karadumana yem ederim.:mymeka:

küççük kene çok tatlıymış kerata.
Bende diyom sarışın bebe ne ara büyüdü döndü esmere.
yok kuzu o sarışın bebe bence öle sıradan değil. çıkar onun altından da bişeyler.
:uhm:

Bence Faraday aynı f.araday, geçmişteki falan filan değil. Bir iş için gettiiii, işi bitince döndü. Ama niye gitti niye döndü çok merak ediyorum.CADIARZU
Maylsı jacop'u bulmak için tutmuş olabilüüler.:jeyyar:Çok merak ettim heykelin altında ne yatıyor.:uhm:
Bu arada bebiş Mayls çok tatlıydııı..:ecrin_bebek:

faraday ı daha önce gördüğümüzde o zaman orkide istasyonunun inşasında görev almıştı
ee miles "paket"i orkideye götürürkende gördük orkide yeni yeni inşaa ediliyodu dışarda adamlar vardı ceseti aldılar fln
yani faraday da şimdi geldiğinde göre orkidede inşa edildiğine göre o zaman bu zaman

o zaman bi de bi kadın vardı hatırladınız mı orkidede faradaya bişey demişti sanırım yanından geçerken acaba kimdi fln diye düşünülmüştü
o kadını da görmüş olcaz böylelikle neymiş ne değilmiş neciymiş öğrencez

4. sezon 4. bölümmüş kuzumcum sırnaşık şey

Bende bunu anlatmaya çalıştım kaç mesaj boyunca ama anlamıyolar bunlar beni ya:mymeka::dilcikar:

Ahh canım kaç kurtar kendini, madem bulaşmadın bu belaya:teselli:

cnm dizi oluyor kendileri fekat kuzumunda dediği gibi kaç kurtar kendini biz düştük sen düşme bacım bu illete bi bulaşan bin pişman kafamçokkarıştı senağlama

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neden kii çok mu sürükleyici bi dizi mrkk ettim valla yaa peki bu dizi tv demi çıkıyo ben hiç rastlamadım kii...,
bilgi verirseniz sevinirim:):)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neden kii çok mu sürükleyici bi dizi mrkk ettim valla yaa peki bu dizi tv demi çıkıyo ben hiç rastlamadım kii...,
bilgi verirseniz sevinirim:):)

eeee illa kaşınıom diosan yapcak bişi yookk tnt de oynuo cnm şuan eski sezonlar sanırım orasıda 3. sezonda ama netten dizi sitelerinden izleyebilirsin ilk bölümden itibaren suan bizler 5. sezonu izliyoruz . bir sezonu bir günde izlemiş bitirmişliğimiz vardır uykusuz gecelere hazırım diosan başla.
konusu bir uçak adaya düşer ve değişik doğaüstü olaylar ve garip insanlar ilişkiler silsilesi başlar ve sen kim kimdir nedir nedendir anlıcam die yırtarsın kendini ..bilinmezliğin cazibesiyle seni içine çekeerde çekeeer
en fazla bukadar özetleyebildim

O artık hem evli hem çocuklu

Popüler 'Lost' dizisinde Sawyer karakterini canlandıran Josh Holloway, 39 yaşında çocuk sahibi oldu.

Lost" dizisinin yıldızlarından 39 yaşındaki Josh Holloway baba oldu. Ünlü aktörün basın sözcüsü Jill Fritzo, dizide Sawyer karakterini canlandıran Holloway’in karısı Yessica’nın, 9 nisanda Hawaii’de bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini söyledi. 2004 yılında evlenen çiftin ilk çocuğu olan bebeğe, Java Kumala adının verildiği belirtildi.

:1shok::1shok:

İyice kaptırdınız adamı :roflol::roflol::roflol: Geçmiş olsun lülülülülülü

İyice kaptırdınız adamı :roflol::roflol::roflol: Geçmiş olsun lülülülülülü

Sen kendine bak paççoz:dilcikar:

Ben hem daha iyilerine layığım:dilcikar:

Beni ne senaristler ne yönetmenler ne dharmacılar istedide onlara varmadım buna mı varacağdım pehhbenneyaptımki

lost 5 e kadar bir haftada seyrettim harika bir dizi inşallah 6 da gelir biran önce herkese tavsiye ederim sonu olmayacak gibi ama olsun

E bende onu diyorum işte dünden beri. Ama Nev kafa hala nasıl olduda maylsı tanıdı diyor. Orkide yeni inşa edildiği için, Faraday onun inşaatında çalışacak. ve 5.sezon ilk bölümde gördüğümüz kare gerçekleşecek. benneyaptımki

Kuzum ben onu hala anlamadım ya:çok üzgünüm:Kafam karıştı ya birileri geçmişte birileri gelecekte amanın ya anlamadım ama sizin dediğiniz gibi olsun bir ara anlatsana bana nan:tomato::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…