kızlar selam ben bu topiği yeni gördüm...
Lost meraklısıyım hatta dün akşam 5.SEASON 13.EPISODE izleyemedim muhakkak bu akşam izleyeceğim her hafta heycanla bekliyorum... 13.bölümü izleyen varmı nasıl bu bölüm güzel mi?
Faraday artizi yıllar sonra çıkıp geldi. Hangi ara dış dünyaya gittide ne yaptıda ne için geri döndü. Bunları inşallah önümüzdeki 3 bölümde görürüz. Eloise teyzenin adayı bulmak için kullandığı sarkıcı kanımca Faraday artizi inşa etti geldi adaya.
Kuzum saçmalama allasen ya faradayın adaya ilk gelişini gördük. Biliyosun faraday inşaatta çalışmıştı flashbaak lerde gördüydük e şimdide o yıldayız dolayısı ile ilk adaya gelişini gördük ama arka sayfada dedim gibi faraday nasıl oluyorda milesi tanıdı bu soru işareti iştebenneyaptımki
Kuzum saçmalama allasen ya faradayın adaya ilk gelişini gördük. Biliyosun faraday inşaatta çalışmıştı flashbaak lerde gördüydük e şimdide o yıldayız dolayısı ile ilk adaya gelişini gördük ama arka sayfada dedim gibi faraday nasıl oluyorda milesi tanıdı bu soru işareti iştebenneyaptımki
mrb kızlarr bişi sorcamm kkda süreklii lost yazısını görüyorum ama mrk edip hiç araştımadım internettenn şimdi yine gördüm ve bu kez yayorum sizlere lost bi dizi mi yoksa sinema mıı ve tam oalrak içeriği konu ne yanii filmede:):)kuusra bakmayınn artık sorucam mrk ettim çünküü
kuzum okumadım işyerindeyim Online Forum Takipden gördüm baktım fazla vaktim yok diye geriyi okumadım oyüzden kusura kalmayın fıstıklar
mrb kızlarr bişi sorcamm kkda süreklii lost yazısını görüyorum ama mrk edip hiç araştımadım internettenn şimdi yine gördüm ve bu kez yayorum sizlere lost bi dizi mi yoksa sinema mıı ve tam oalrak içeriği konu ne yanii filmede:):)kuusra bakmayınn artık sorucam mrk ettim çünküü
İnşaatta çalıştıda bunun ne zaman olduğunu biliyormuyuz Nev. Belki gitmeden çalıştı belkide şimdi çalışacak.Söz konusu olan zaman bize gösterildimi ki. ben hatırlamıyorum:sm_confused:, Faraday Maylsı niye tanımasınki ya. Valla dediklerinden bişe anlamıyorum.:uhm:
:roflol::roflol:Karışık geldi dimi.
O faradayın delikte çalıştığını gördüğümüzde yılı göstermediler ama anlamıştık çünkü daha yeni inşaası yapılıyordu hatta ki diğer veledin dolgusu yüzünden ölmesi yani inşaat zamanının yeni olması faradayında o yılda orda olduğunu gösterir. O yüzden faradayın o yıl adaya ilk gelişi gibime geliyor. Ve o nedenle milesi niye tanıdı dedim. Misal vereyim john richardı tanırken richard onu tanımamıştı zamanda geriye gidince ya ondan.
ağnatabildimmi nankafamçokkarıştı
Bide çıkartamıyorum kaçıncı sezondu ama hatırlıyomusunuz bir bölümde Ben efendi telefonda 3.2 milyonu duyunca şaşırmıştı ve parayı hazır etmek için bişiler etmişti ve o para niye neden diye çok konuşulmuştu hatta neden 3.2 niye 3.5 değil gibi forumlarda sorular sorulmuştu. Bu bölümde gördük ki Miles 3.2 milyon istemiş yaa bak nerden ne çıktı ah kafam :bbo:
peki nevbaharım hazırdaki faraday nere kayboldu:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?