Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abuk sabuk konuşma Nev. naalakası var. Maylsın annesi hep maylsın yanındaydı.Babası onların adada öldürüleceğini bildiği için gönderdi onları belkide.CADIARZU Feda etti kendini adamcağız:a015:Bence Mayls doğmadan önce o sarışın bebe vardı bunların yanında, terkedilmiş olarak ormanda neyin bulmuşlardır. Sonra ailesi ortaya çıkınca mecbur verdiler bebeyi. bebenin hasretine dayanamadıkları içinde "beeey gel bizde bir bebe yapalım" dedi zaar kadın. ve sonra mayls doğdu.sositososito

Cek'in temizlediği derslikte dikkat ettiyseniz Mısırla ilgili şeyler yazılıydı. yeminle eski mısır uygarlığına filan bağlarlarsa konuyu deee sülalelerine kadar küfrederim bu senaristlerin.Çok üzgünüm çoook,

Velhasili kelam pekde birşey anlamadığım bir bölümde, hiç ekşın neyin yoktu.

kızlar selam ben bu topiği yeni gördüm...
Lost meraklısıyım hatta dün akşam 5.SEASON 13.EPISODE izleyemedim muhakkak bu akşam izleyeceğim her hafta heycanla bekliyorum... 13.bölümü izleyen varmı nasıl bu bölüm güzel mi?

Niltol deminden beri ne konuşuyoruz biz be. Az geçmişi okusana allasen:tomato:

Kuzum saçmalama allasen ya faradayın adaya ilk gelişini gördük. Biliyosun faraday inşaatta çalışmıştı flashbaak lerde gördüydük e şimdide o yıldayız dolayısı ile ilk adaya gelişini gördük ama arka sayfada dedim gibi faraday nasıl oluyorda milesi tanıdı bu soru işareti iştebenneyaptımki

Herşeyi yazdığı bir defteri vardı faradayım
Belki ordan hatırlıyordur
Ayy saçmaladımfisfisfis
O gördüğünün miles olduğunu nerden bilebilirdiki

mrb kızlarr bişi sorcamm kkda süreklii lost yazısını görüyorum ama mrk edip hiç araştımadım internettenn şimdi yine gördüm ve bu kez yayorum sizlere lost bi dizi mi yoksa sinema mıı ve tam oalrak içeriği konu ne yanii filmede:):)kuusra bakmayınn artık sorucam mrk ettim çünküü

İnşaatta çalıştıda bunun ne zaman olduğunu biliyormuyuz Nev. Belki gitmeden çalıştı belkide şimdi çalışacak.Söz konusu olan zaman bize gösterildimi ki. ben hatırlamıyorum:sm_confused:, Faraday Maylsı niye tanımasınki ya. Valla dediklerinden bişe anlamıyorum.:uhm:

Ahh canım kaç kurtar kendini, madem bulaşmadın bu belaya:teselli:

kuzum okumadım işyerindeyim Online Forum Takipden gördüm baktım fazla vaktim yok diye geriyi okumadım oyüzden kusura kalmayın fıstıklar

kuzum okumadım işyerindeyim Online Forum Takipden gördüm baktım fazla vaktim yok diye geriyi okumadım oyüzden kusura kalmayın fıstıklar

hee, öyle desene ule. Artık senide buralarda görmek isterük Niltol bacı. Buraya giren bi daha çıkamıyo zati:smiley-cool:

cnm dizi oluyor kendileri fekat kuzumunda dediği gibi kaç kurtar kendini biz düştük sen düşme bacım bu illete bi bulaşan bin pişman kafamçokkarıştı senağlama

:roflol::roflol:Karışık geldi dimi.

O faradayın delikte çalıştığını gördüğümüzde yılı göstermediler ama anlamıştık çünkü daha yeni inşaası yapılıyordu hatta ki diğer veledin dolgusu yüzünden ölmesi yani inşaat zamanının yeni olması faradayında o yılda orda olduğunu gösterir. O yüzden faradayın o yıl adaya ilk gelişi gibime geliyor. Ve o nedenle milesi niye tanıdı dedim. Misal vereyim john richardı tanırken richard onu tanımamıştı zamanda geriye gidince ya ondan.

ağnatabildimmi nankafamçokkarıştı

Bide çıkartamıyorum kaçıncı sezondu ama hatırlıyomusunuz bir bölümde Ben efendi telefonda 3.2 milyonu duyunca şaşırmıştı ve parayı hazır etmek için bişiler etmişti ve o para niye neden diye çok konuşulmuştu hatta neden 3.2 niye 3.5 değil gibi forumlarda sorular sorulmuştu. Bu bölümde gördük ki Miles 3.2 milyon istemiş yaa bak nerden ne çıktı ah kafam :bbo:

şindi bu faraday hangi faraday.geçmiştekimi yoğsam bizimkilerle olan farday mi fisfisfis nereye hangi ara kaybolduyduki bu adam.nerden çıktı şimdi.offf ya delircem :uhm:klava:

peki nevbaharım hazırdaki faraday nere kayboldu:uhm:

anaam eferin len nerden hatırladın :1shok:
bu arada fragmanı izledim ekşın varr ekşııın kara duman heykel silahlı çatışma kaçma kovalama ne arasan varr :dance:

peki nevbaharım hazırdaki faraday nere kayboldu:uhm:

Muhtemel bunlar topluca 1977 gittikleri için bu da bir uyandı ki dış dünyada öyle umuyorum yanikafamçokkarıştı Sonra üniversiteye girmeyi başardı ve yaşamında ne olduysa adım adım yapıp adaya geldi ama hala milesi niye tanıdı len diyorum orda tıkanıyorumkafamçokkarıştı

Birde şu heykelin altında ne yatıyor sorusunu hep bir şifreleşme gidi düşündüm aslında hala öyle düşünüyorum ama aklıma da şunlar geldi. Naomi, milese iş teklif ederken ölülerle konuşabiliyosun yerini bulmamıza yardım edebilirsin derken "Ben"i kastetmiş olamaz o adam canlı zaten havada karada bulurlar, aslında naomi ve ekibinin bulmak istedikleri Jacop tu. Ve heykelin altında jacop un mezarı olabilir. Hatırlayın 4.sezon finalinde dikili bir taş vardıkafamçokkarıştı

Sustum ben ama bak bunlar doğru çıkınca nev dediydi dersiniz:mymeka::bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…