Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen kendine bak paççoz:dilcikar:

Ben hem daha iyilerine layığım:dilcikar:

Beni ne senaristler ne yönetmenler ne dharmacılar istedide onlara varmadım buna mı varacağdım pehhbenneyaptımki

:roflol::roflol: Aç tavuk diye saa diyiler kanımca nev:smiley-cool:

Kuzum ben onu hala anlamadım ya:çok üzgünüm:Kafam karıştı ya birileri geçmişte birileri gelecekte amanın ya anlamadım ama sizin dediğiniz gibi olsun bir ara anlatsana bana nan:tomato::çok üzgünüm:

Anlamayacak birşey yok ki Nev ya. Ben, Sun Lok dışındaki kimse gelecekte filan değil. Bizim parlamaları yaşayan tayfa ve sonradan gelen Hörli, cek ve Keyt şu anda aynı zamandalar yani 1977'de. Faraday abim parlamalar bittikten sonra adadan ayrılmış ve şimdi geri geldi. tabikide Maylsı tanıyacak. ve bundan sonra kuvvetle muhtemel orkidenin yapımında çalışacak. Ama kafama takılan adaya gelenler bilimadamları. faradayda bir bilim adamı olduğuna göre inşaatta işçi gibimi çalışacak allasen. 5.sezon ilk bölümde gördüğümüz kadarıyla adam resmen inşaat işçisi gibiydi. Bu nasıl bilimadamlığı. nerde bu devlet. Niye Faraday'a sahip çıkmadı. -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3ama o zaman inşaatta amele gibi çalışmıyodu kii kuzumcum
hatırlarsan bişey vardı duvarda faradayı çağırdılar bunun arkasında çok etkili bi manyetik alan var mı ne dediler hatta çekiçi tutturmuşlardı galba duvara yani faraday ona bakcaktıkaydirigubbakcemile3
dediğin gibi 1974te zamanı sabitledikten sonra faraday gitmişti bi daha da parlama olmadı zaman değişmedi o yüzden tanıdılar birbirlerini
ama şimdi zaman sabitlendiğinde bu faraday da bunların yanındaydı yaa horace fln gördü faradayı sawyerlarla beraber sandı ee şimdi de bilim adamı olarak geldi
ee nolcekk şimdi -tatlicadiarzu-horace demicek mi buna bi öylesin bi böyle diyemirmirmirmir

Son düzenleme:

Hakket ya. Horıs demiycekmi sen önceden kıçı kırık bir adamdın burdaykene, ne ara gittindfe bilim afamı kesildin başımıza. Kesin tanır Horıs bizim Faraday'ı.benneyaptımki.

Orkide inşaatında bir anormallik olduğunda Faraday'ı değil, Doktor'u çağırdılar baksın diye. faraday orda işçiydi ya yeminle. Tüp filan taşıyordu hatta.

Darı ambarım nerde la:smiley-cool:

Dharma ambarında sanıyom kendimi zaar:smiley-cool::roflol:

Dharma ambarında ne var la. Dharma meendizleri, kutup ayıları(seversin sen ayılarıkaydirigubbakcemile3) filanmı. Yoğusam Sovyırı birkaç yüz tane kopyaladınmı. Gözün doysun anacııım.sositososito

Onun durumu da Jack gibi olabilir adam doktor ama amele temizlikçi ya adada-tatlicadiarzu-

Offf!Anlamadım Faraday orda ne iş yaaa!mirmirmirmir
Zaten bir Clair'in nereye gittiği hakkında bir fikir yürütemiyorum, bir de Kristiyan Şepart hakkında.
Aman Allah'ım yoksa, yoksa Faraday bizim şepart'ın çocuğu olmasın!:1shok:
Ay ne diyorum ben yaaa!

fragmana bakılırsa bizim tayfa dahada zor görür darmacıları faraday felan yalan oldu sürcekler bunları. ayrıca işçinin öldüü sahne geçti bitti faradaya gel bu adam öldü bişi var burda diyemicekler zaten ya ne darmada çalışması ben mi yanlış yorumluom yaa

Bu konuya daha önce değindiniz mi bilmiyorum ama dizideki herkez babası tarafından terk edilmiş anam.
Zaten terk edilmeyenlerinde babası hep hayırsız çıkmış, çocugunun böbreğini alan mı ararsın, alkolik olan mı ararsın, dayakçı olan mı ararsın vs... vs...
Enteresan yani bunlar bu yüzden kayışı koparmış demek ki topluca

baayaa güzel filme benziyo yaa vlla mrk ettim bende şimdii..tşkler kısa özetin içina.s.inşallah bende izlemeye başlıycam ama ben sizler gibi günde bir sezon izleyemem ama olsun:):) tşkler tekrar hoşş sohbetlerr...

Evet bacım daha önce aklıma geldi bu konu. Sanırım senaristlerin iblinçaltında yatan bir mesele.Bir tanesi bile normal değil. İzleyen de sanır ki ABD2de herkes babasından bir kötülük görüyor.kaydirigubbakcemile3

ben bir lostkolik olarak daha önce bu topici nasıl farkketmedim :uhm:
bende önce tnt de izlemeye başladım. 3. sezonun ortasında nete geçtim. bi çırpıda 5. sezona geldim bile. yayınlanan tüm bölümrini bitirdim kaydirigubbakcemile3

iyiki görmemişsin spoiler dolardı kafan şimdi eşitledik kaydirigubbakcemile5

kikikikiki görürüz anacım ,iki sezon bitirdim dersen şaşmam
kolaymı öle bir iki bölüm izleyip bırakmak imkansızzzzzzdelikafadulden

17.bölüm sezon finali olcak sonra gene 9 ay bekle hemide son sezon olcak of offfbenneyaptımki

Sen şu yapımcılarla senaristlerle neyin görüşsen, sıcak temas halinde olsanda Lost'u 10 sezona çıkarsalar olmamı Nev. sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…