Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen şu yapımcılarla senaristlerle neyin görüşsen, sıcak temas halinde olsanda Lost'u 10 sezona çıkarsalar olmamı Nev. sengözlerimebaksanab

Olmamı sizin için kendimi feda neyin ederim hatta

Ne demişler ünlü olmanın ilk adamı yönetmenin şeysidir-tatlicadiarzu-

17 miiisenağlama Ya Prison'da bitiyor.Lost'da napcaz şimdisenağlama

İyisimi yaprak dökümü, asi, şu polisiye diziler filan varya isimleri herneyse onları izle yavru kuş.:teselli: başka çare yok:sm_confused:

Ya da TNT'de 3.sezon tekrarı var onu izle.:smiley-cool:

Olmadı CNBC E de ve TNT 'de hakkaten güzel filmler diziler oluyor. Onlara bak. Olmadı Habertürk'te Sabayı izle gece.

eee biraz daha söyletirsen sıkıcam ümüğünü heekafamçokkarıştı

Sen şu yapımcılarla senaristlerle neyin görüşsen, sıcak temas halinde olsanda Lost'u 10 sezona çıkarsalar olmamı Nev. sengözlerimebaksanab

olmadı biz adaya kendimiz gidip çeviririz diziyi kaç sezon istersek aramısda bi rol paylaşımı tamamdırkaydirigubbakcemile3

17.bölüm sezon finali olcak sonra gene 9 ay bekle hemide son sezon olcak of offfbenneyaptımki
hadee beee 6. sezon sonmu şimdii :1shok:
olmadı biz adaya kendimiz gidip çeviririz diziyi kaç sezon istersek aramısda bi rol paylaşımı tamamdırkaydirigubbakcemile3

nede beceririz yaa :roflol: ege denizinde boş ada çook ...tüten bi soba borusu (siyah duman ) nevin pisilerini de gutup ayusu die yutturabilirsek oldu bu iş :lepi: :roflol:

hadee beee 6. sezon sonmu şimdii :1shok:
nede beceririz yaa :roflol: ege denizinde boş ada çook ...tüten bi soba borusu (siyah duman ) nevin pisilerini de gutup ayusu die yutturabilirsek oldu bu iş :lepi: :roflol:

Sizdeki yaratıcılıkda anc bu kadar işte.:dilcikar:

Olm nerde hani Cek, Sovyır, Sayid, En önemliside Riçırt:asigim:
Asıl demirbaş Benjamini unuttum.

kuzum çakmalrını buluruz hepsinin olmadı maket kullanırız yada biz onların kılığa bürünürüz önemli olan senaryo gerçi bisde senaristler sayesinde baya üretken oldukta.onlardan kalır yanımıs yok kaydirigubbakcemile3

bizimkininde adı lostcuklar olur olmamı

fringe' i izliyonusmu ben lost bittikten sona ona başlamayı düşünüyom.malum prison breakte bitiyo.

onları biz oynıcez yaa halla hallaaa yada kocalarımızı alırız yanımıza çakma lost -- kk lost ne dersen de artık

17 miiisenağlama Ya Prison'da bitiyor.Lost'da napcaz şimdisenağlama

bende candy gibi lost bu sezon bitince fringe e geçmeyi düşünüyom south parkta varhihoyyyt
tüm bölümleri edindim fringe in çok güzelmiş
şimdi başlasam hem lost hem fringe 2si birden kaldıramam -tatlicadiarzu-

anammmmmmm yetisemedim size delikafadulden
su an 4. sezondayim :asigim:
az kaldi az yettim geliyorum sizeeeee:sm_cool:

kesinlikle heroeskaydirigubbakcemile5
:içelim: Şeniz hereos topiği pek cansız neden acep tatlıım
niptuckkaydirigubbakcemile3:jeyyar:

amanda aman senin yaşın küççük deel mi bakiim niptuck isliomuş deet :mymeka: bende pekseverim onu
lost :lepi:
hereos :dance:
desperethousewives süprizzzzz
niptuck :jeyyar:
ghostvisperer senağlama
prioson :1shok:
gossipgirl sositososito
samanthawho kaydirigubbakcemile3
:asigim: :asigim: :asigim:

bilmemki cnm çok isleyenemi yok acaba.bi gdip orayada el atsak olur aslında demü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…