Sen şu yapımcılarla senaristlerle neyin görüşsen, sıcak temas halinde olsanda Lost'u 10 sezona çıkarsalar olmamı Nev. sengözlerimebaksanab
17.bölüm sezon finali olcak sonra gene 9 ay bekle hemide son sezon olcak of offfbenneyaptımki
17 miiisenağlama Ya Prison'da bitiyor.Lost'da napcaz şimdisenağlama
Sen şu yapımcılarla senaristlerle neyin görüşsen, sıcak temas halinde olsanda Lost'u 10 sezona çıkarsalar olmamı Nev. sengözlerimebaksanab
hadee beee 6. sezon sonmu şimdii :1shok:17.bölüm sezon finali olcak sonra gene 9 ay bekle hemide son sezon olcak of offfbenneyaptımki
olmadı biz adaya kendimiz gidip çeviririz diziyikaç sezon istersek aramısda bi rol paylaşımı tamamdırkaydirigubbakcemile3
olmadı biz adaya kendimiz gidip çeviririz diziyikaç sezon istersek aramısda bi rol paylaşımı tamamdırkaydirigubbakcemile3
hadee beee 6. sezon sonmu şimdii :1shok:
nede beceririz yaa :roflol: ege denizinde boş ada çook ...tüten bi soba borusu (siyah duman ) nevin pisilerini de gutup ayusu die yutturabilirsek oldu bu iş :lepi: :roflol:
Sizdeki yaratıcılıkda anc bu kadar işte.:dilcikar:
Olm nerde hani Cek, Sovyır, Sayid, En önemliside Riçırt:asigim:
Asıl demirbaş Benjamini unuttum.
Sizdeki yaratıcılıkda anc bu kadar işte.:dilcikar:
Olm nerde hani Cek, Sovyır, Sayid, En önemliside Riçırt:asigim:
Asıl demirbaş Benjamini unuttum.
17 miiisenağlama Ya Prison'da bitiyor.Lost'da napcaz şimdisenağlama
kuzum çakmalrını buluruz hepsinin olmadı maket kullanırız yada biz onların kılığa bürünürüz önemli olan senaryo gerçi bisde senaristler sayesinde baya üretken oldukta.onlardan kalır yanımıs yok kaydirigubbakcemile3
bizimkininde adı lostcuklar olur olmamı
fringe' i izliyonusmu ben lost bittikten sona ona başlamayı düşünüyom.malum prison breakte bitiyo.
anammmmmmm yetisemedim size delikafadulden
su an 4. sezondayim :asigim:
az kaldi az yettim geliyorum sizeeeee:sm_cool:
Ha gayret zepim ha gayret 5 bitmeden yetişlaelaelaelaelae
Arkadaşlar Lost ve Prison Break bitince izlemek için "24"ü mü, yoksa "Heroes"u mu tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar Lost ve Prison Break bitince izlemek için "24"ü mü, yoksa "Heroes"u mu tavsiye edersiniz?
:içelim: Şeniz hereos topiği pek cansız neden acep tatlıımkesinlikle heroeskaydirigubbakcemile5
niptuckkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
:içelim: Şeniz hereos topiği pek cansız neden acep tatlıım
amanda aman senin yaşın küççük deel mi bakiim niptuck isliomuş deet :mymeka: bende pekseverim onu
lost :lepi:
hereos :dance:
desperethousewives süprizzzzz
niptuck :jeyyar:
ghostvisperer senağlama
prioson :1shok:
gossipgirl sositososito
samanthawho kaydirigubbakcemile3
:asigim: :asigim: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?