Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:+18 kategorisine gireli 3 sene oluyo amakaydirigubbakcemile3:jeyyar:

Arkadaşlar Lost ve Prison Break bitince izlemek için "24"ü mü, yoksa "Heroes"u mu tavsiye edersiniz?

Kesinlikle 24, başından beri bütün sezonları izledim, inanılmaz heyecanlı :dance: Heros'u izliyordum, gidişatı hoşuma gitmediği için bıraktım, eğer netten izliceksen yeni dizilerden Fringe, Dollhouse, Lie to Me ve Harper's Island'ı öneririm Şeniz

24 ü ben pek begenmedm yaa
yada ingilizce izledm ondandr :))

lost un 5.bölümüne daha başlamadm bile yaaa ufff vaktm olmuyoo :S
kızlar heycanlı mı bu sezon

show tv de sovyer ın çıtırken çektii bi film oynuo sapuk rolünde hemide burda pek çikinmiş yahuu :roflol:

Niye yok hakikaten hiçbir yerde link filan ya:mymeka:

Hee şimdi okudum 29 Nisanda verilcekmiş 1 hafta ara verişler hoşşikler:mymeka:

evet 29 nisanda verceklermiş:çok üzgünüm:yaa ama bu hafta böyle geçen haftaların önemli yerlerinin olduğu bi özel bölüm vercekler diye biliyodum o da yok demek:çok üzgünüm:
neyse haftaya 100. bölümkaydirigubbakcemile2artık 100. bölüm hatrına bayaa bi güzellik yaparlar izleyicilere

Niye yok hakikaten hiçbir yerde link filan ya:mymeka:

Hee şimdi okudum 29 Nisanda verilcekmiş 1 hafta ara verişler hoşşikler:mymeka:

oh be, net yok bende ızleyemıyodum.
gecen haftayı da ızlemedım daha
artık topdan ızlerım:lepi:

evt 100 . bölüm 100 dk ne güzel olurdu demi aaah aaah
oh be, net yok bende ızleyemıyodum.
gecen haftayı da ızlemedım daha
artık topdan ızlerım:lepi:
naniknanik naniknanik
: )kaydirigubbakcemile5
valla gunde 3 bolum izliyorum tabii sipalar izin verirse delikafadulden

ama var ya bagimlilik yapiyor bu dizi delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

biz niye böyle olduk sankii kafamçokkarıştı

ınanamıyorum bu hafta Lost yok muuu?:1shok:
Ben de heyecanla bilgisayarın karşısına oturmuşum kendimi Losta hazırlıyorum. Deli gibi arıyorum yeni bölümü yok!
:çok üzgünüm:
offfffff

Yeni bölüm yerine özel bölüm yayınlanmış ama o da yok piyasadamirmirmirmir

ayyy kızlar yaaa ... 13. bölümü izlemedim daha diye okumuyordum... şimdi 14ü indireyim dedim ama yok... gelip hemen size sorayım dedim yokmuş zaten ... ama ben yine film tadında 1,5 saat izlicektim ...

neyse napalım ... 45dk ile yetinelim bakalım :)

özel bölüm düştü nete uyanın leeeen hadiii pc başına
bide türk br yazar lostun altyazılarını detayları değişik ipuçlarını vs kitap haline getirmiş almamlazım . hemeen .
diyor ki ^^ lostu kaçırmadan izliyordum birde baktım hiçbişeyi anlayamıyorum artık kendimce araştırmaya başladım anlamak ne nedir bulmak için gördüm ki bir kitaplık döküman çıkmış paylaşayım istedim ^^ buda bizden kafamçokkarıştı :roflol:
alayımda anlıyabilcemmi sonunda şu mereti bakiim alkisalkisalkis

kizlar birsey soracagim ;5.sezonda senaristler sacmalamislar diyorlar dogru mu ?:uhm:

ben bu sezonu ne nasıl diye sorgulamaktan vazgeçerek izliyorum canım...
ama bu sezonda eskiden kalan soruların çoğuna da yanıtlar var...

lost senaristlerinin tipik özelliği devam ediyor diyelim... biz yine keyifle izliyoruz yerimseniben

kizlar birsey soracagim ;5.sezonda senaristler sacmalamislar diyorlar dogru mu ?:uhm:

evet zeep im doru diolar saçmalamanın da ötesine geçtiler neysee izlioz işte.
seni arıyodum ben bi yardımcı olsan bana applaaaaa alkisalkisalkis

yaa ben özel bölümü bulamıyorum ama yaa:çok üzgünüm:

Özel bölüm dedikleri özet şekerim, bölüm için çıkan altyazıda normal çevirmenimiz (Pınar Batum) tarafından çevrilmedi malesef, olan altyazı çok kötü :1no2:

ben 4 sezonu bitirdim, 5. sezonun ilk bölümünü izledim
ve garip bi şekilde hiç tat almadım ve bıraktım ondan beri hiç izlemedim.
Bilmem beki yazın boş bi haftada oturur izlerim tüm sezonu.
Ama ilk tadı vermediği kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…