Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Özel bölüm dedikleri özet şekerim, bölüm için çıkan altyazıda normal çevirmenimiz (Pınar Batum) tarafından çevrilmedi malesef, olan altyazı çok kötü :1no2:

ivet altyazı kötü özet mözet idare ediyoruz işte :ecrin_bebek:

evet zeep im doru diolar saçmalamanın da ötesine geçtiler neysee izlioz işte.
seni arıyodum ben bi yardımcı olsan bana applaaaaa alkisalkisalkis

CADIARZUbakalim su an 4.sezon 11 . bolumdeyim
yakinda adayi tasiyacakmalarmis kafamçokkarıştı

ama bende bakarim ne olursa olsun yaa ...bir kere bagimlisi oldum : )delikafadulden

CADIARZUbakalim su an 4.sezon 11 . bolumdeyim
yakinda adayi tasiyacakmalarmis kafamçokkarıştı

ama bende bakarim ne olursa olsun yaa ...bir kere bagimlisi oldum : )delikafadulden

Zeppim allasen doğru de izlediğinden bi mok anlamadın demi:roflol:-tatlicadiarzu-

Hadi nan hadi az kalmış yetişicen bizealkisalkisalkis

bende lost delisiyim 5 .sezon ..bölüm 13 seyrettim gerisinin gelmesini bekliyorum..

kıs zemuşum sendemi lostcuydun delikafadulden

ay kıs ben işyerine pc aldım 2 .el onla hedaye bir sürü cd filim geldi..
bende lostu duydumda konusunu felan bilmiyodum ...
aboooww bi baktım bende var 3 sezon cd anam gece gündüz izledim hemen bitirdim.delikafadulden.
gerisini netten indirdim..kaydirigubbakcemile
hayatta hiçbi yabancı dizi böğle sevmemiştim..
çok beğendim valla..delikafadulden
diğer bölümlerinide indircem işte oynadıkça...hihoyyyt
ama kafası karışıyo insanın çok dikkatli izlemek ilazım..:1ninca:

anaaamm:1shok:ne çabuk yetiştin zemuşşalkisalkisalkis

kıs ne sandın sen beni daha çol cocuk olmasa çoktan bitrirdim..
gözüm döndü seyretmedimi boşluğa düşüyorum..-tatlicadiarzu-
bak şimdi bölümler oynicek herhafta öğle indirmek zorundayım..delikafadulden
çok fenayım lost izlemedimi..delikafadulden:roflol::roflol:

İnanamıyorum bu hafta Lost yok muuu?:1shok:
Ben de heyecanla bilgisayarın karşısına oturmuşum kendimi Losta hazırlıyorum. Deli gibi arıyorum yeni bölümü yok!
:çok üzgünüm:
offfffff

Utanıyom lan senden. ne biçim lost manyağısın :dilcikar:

dee 10 gün önce bu hafta lost yok diye tabiri caizse biyerlerimi yırttım burda.:mymeka:

Şimdi size 14.bölüm promosunu vercem.

[dailymotion]video/x8ztt6_lost-5x14-the-variable-abc-promo-1_creation[/dailymotion]

Şimdi sizi yine sinek pik delisi yapcamalkisalkisalkis

[Dailymotion]video/x93xh6_lost-5x14-the-variable-sneak-peek-0_shortfilms[/Dailymotion]

[Dailymotion]video/x93xht_lost-5x14-the-variable-sneak-peek-0_shortfilms[/Dailymotion]

[dailymotion]video/x93xfn_lost-5x14-the-variable-sneak-peek-0_shortfilms[/dailymotion]

teşekkürler kuzum ben 5.sezon bölüm 13 kadar seyrettim bunlar yeni bölüm sanırım öğlemi.....

Bu haftaki yeni bölümden şekerim.14.bölüm yanisengözlerimebaksanab

bu hafta güsel bi bölüm izliycez gibim.faraday gelecekten geliyom diyo inanırmı nan o çekik doktor ona.ortalık karışçak iice.as kaldı neyseki.merakım gitti azcık sinekpikleri isleyince sağol varol kuzum

Dr. Marvin kendıl'ı uyarıyor Faraday bide. Aadaki bütün erkek, çoluk çocuk kim varsa göndermek zorundasınız diyor. Elektromanyetik durumdan dolayı.gamyoncuiremsu

bide anam size buraya gelmenin kaderiniz oldunu mu söledi ama yanılıo didiii

:1shok:Çok pis tüyo içerir arkadaşlar. Okumak isteyen seçip okuyabilir.

Evet, Faraday Widmore ve Eloise‘in oğlu. Faraday adaya denizaltıyla geri döndü. Chang‘e, ada ve Miles hakkında gerçeği anlatarak, adayı tahliye etmesini sağlamaya çalışacak. Annesiyle konuşmak için Diğerleri‘nin kampına gitmeyi göze alacak ancak annesi onunla konuşmadan onu vurup öldürecek.

Eloise bir canimiymiş gibi betimlenmiyor çünkü Faraday‘ı öldürdüğünde onun, oğlu olduğunu bilmiyor. Onun planlarını Kate ve Jack vasıtasıyla öğrenecek ve Richard‘ın yardımıyla onları görmeye çalışacak.

Kaynak Darkufo.

yaaa işte böyle.sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…