Zemus iyi halt ettin çabuk editle mesajı. Nevbahar görmesin vurur benden demesi. Tüyo okumak istemeyenler için beyazla yazmıştım lan ben:mymeka:
mr. ekonunda adı hala yazmıyo ona canım sıkık:mymeka:
Bence 6.sezonda ortaya çıkar Ekocuğum.:teselli:
anaaamm:1shok:harbi çok piss bi tüyoymuş:1shok:
üff keşke okumasaydım dedim ama çok önemliymiş çünküfisfisfis
off 100. bölümde böyle şey yapılır mı yaa
mr. ekonunda adı hala yazmıyo ona canım sıkık:mymeka:
hııııım Faraday babadan yana şansız yani diğer hepsi gibi, yazık bu yetimlere yafkaydirigubbakcemile3
Ay hala Eko diyo bu kız ya.:mymeka: Şekerim netcen sen Eko'yu. Gül gibi kızsın daha karşına ne mühendisler ne Cekler ne Desmıntlar çıkar.Potansiyel görüyom sendelaelaelaelaelae
Ay hala Eko diyo bu kız ya.:mymeka: Şekerim netcen sen Eko'yu. Gül gibi kızsın daha karşına ne mühendisler ne Cekler ne Desmıntlar çıkar.Potansiyel görüyom sendelaelaelaelaelae
bencede sencee kız meltem duymasınlar dediğini evde kalcan valla
Niye la. Ne güzel işte babası para babası. daha ne.O para babası olmasaydı Faraday o kadar bilimsel çalışmayı filan neyle yapardı. (bakınız naadar şifreli konuştumsengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-)
Benim asıl merak ettiğim Eloise teyze Faradaya gerçeği söyledimi. Yada senin baban çok uzaklarda yavrum, yada senin baban bir melekti yavrucum filan diyemi avuttu bebeyi şey yani faraday'ı.:ecrin_bebek:
iiikii bişey demedin yane ööh öhhh :mymeka:
yok bee bana bişey:jeyyar:kalmam ben :icecream:
kardeşime aliim seni gemi mihendizi açık kumral uzun zayuf :jeyyar:
ay görücü kafilesine bende katıldım :roflol:
boni cik öldüya kıslar yazuk ettiler çocuaa çok yahuşukludu bebe surat allah ramet eyleesin
iş güç iyi de zayıfsa olmaz o iş kaydirigubbakcemile3
eko diyorum eko bi nevi ayukaydirigubbakcemile3boz ayum benimkaydirigubbakcemile3
zayuf dediysek kürdan dimedik canıım
ama eko gibi olamaz tabi gülüşümün bacağı kadar kol var onda :1shok: :roflol:
gel perşembe geeel senağlama yeni bölüüm
bi haftaya dayanamıom ben sezonu nasıl beklicem bilmem
Niye la. Ne güzel işte babası para babası. daha ne.O para babası olmasaydı Faraday o kadar bilimsel çalışmayı filan neyle yapardı. (bakınız naadar şifreli konuştumsengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-)
Benim asıl merak ettiğim Eloise teyze Faradaya gerçeği söyledimi. Yada senin baban çok uzaklarda yavrum, yada senin baban bir melekti yavrucum filan diyemi avuttu bebeyi şey yani faraday'ı.:ecrin_bebek:
Şinci -tatlicadiarzu-
ya da :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?