Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5x14

Bölüm Adı:
The Variable (Değişken)

Yayın Tarihi:
29 Nisan 2009

Bölüm Özeti:
Dizinin dönüm noktası olan 100. bölümde, Daniel‘in adaya ilişkin bildiği şeyleri itiraf etmesiyle hesaplaşma vakti gelir çatar.

Daniel‘ıin adaya dönmesi kazazedelerin Dharma Girişim‘e söylediği yalanların ortaya çıkması tehlikesini doğurur ve Dharma Girişim içlerinden bazılarına yönelik şiddetli tepkiler doğuracak şekilde kendi içinde ayrılıklar yaşar.

Desmond‘ın nasıl Daniel‘in sabiti olduğu ve kazazedelerin Desmond‘ı ilk buldukları yer olan gizemli ambarın The Varible‘dan nasıl etkilendiği de dahil olmak üzere Daniel‘in geçmişiyle ilgili daha çok şey açıklanacak.

Daniel‘ın annesi Eloise Hawking ve Charles Widmore ile ilişkisiyle ilgili açıklamalarda bu bölümde yer alacak.

Yazan:
Edward Kitsis & Adam Horowitz

Yöneten:
Paul Edwards

Oyuncular:
Naveen Andrews Sayid rolünde
Henry Ian Cusick Desmond rolünde
Jeremy Davies Daniel Faraday rolünde
Michael Emerson Ben rolünde
Matthew Fox Jack rolünde
Jorge Garcia Hurley rolünde
Josh Holloway Sawyer rolünde
Daniel Dae Kim Jin rolünde
Yunjin Kim Sun rolünde
Ken Leung Miles rolünde
Evangeline Lilly Kate rolünde
Elizabeth Mitchell Juliet rolünde
Terry O’Quinn Locke rolünde

Konuk Oyuncular:
Nestor Carbonell Richard Alpert rolünde
Sonya Walger Penelope “Penny” Widmore rolünde
Alan Dale Charles Widmore rolünde
Francois Chau Dr. Pierre Chang rolünde
Fionnula Flanagan Eloise Hawking rolünde
Patrick Fischler Phil rolünde
Eric Lange Radzinsky rolünde
Sarah Farooqui Theresa rolünde
Alice Evans genç Eloise Hawking rolünde
Wendy Pearson acil servis doktoru rolünde
Todd Coolidge yardımcı doktor rolünde
Peggy Anne Siegmund bakıcı rolünde
Jennifer Sojot acil servis hemşiresi rolünde
Spencer Allyn genç Daniel Faraday rolünde
Michael Dempsey ustabaşı rolünde
Maya Henssens genç kız rolünde
Ariston Green işçi rolünde
Marvin DeFreitas genç Charlie rolünde
Brad Berryhill endişeli adam rolünde

Kaynak:abc

ay orda yazı nerde diye aradım..-tatlicadiarzu-:roflol:

yok ben bişi görmedim yukarda bişi yazmiyo zaten ..

Son düzenleme:
Vay anasına be:1shok: genç Çarli ve genç faraday'ın ne işi var ya. Konuk oyuncularda isimleri var. Genç eliie de var haliylen. Accayip ekşın olacak bu bölüm yeminle:lepi:

Zemus iyi halt ettin çabuk editle mesajı. Nevbahar görmesin vurur benden demesi. Tüyo okumak istemeyenler için beyazla yazmıştım lan ben:mymeka:

Zemus iyi halt ettin çabuk editle mesajı. Nevbahar görmesin vurur benden demesi. Tüyo okumak istemeyenler için beyazla yazmıştım lan ben:mymeka:

aaa öğlemi desene içine ettim hemen delilleri yok ediyorum..kaydirigubbakcemile
susmam için nekaddar para vircen bana..şakkıdı-tatlicadiarzu-
yoksa bi koşu nevbahara habarmı uçurim...

anaaamm:1shok:harbi çok piss bi tüyoymuş:1shok:
üff keşke okumasaydım dedim ama çok önemliymiş çünküfisfisfis
off 100. bölümde böyle şey yapılır mı yaa
mr. ekonunda adı hala yazmıyo ona canım sıkık:mymeka:

Offf o tüyoyo ben verecektim dün elektrikler kesildi.:mymeka:
Benden çok yaşayacaksın kuzu.
Neyse.Sanıyorum ki bu bölüm heyecanlı olacak.:jeyyar:İnşallah saçmalamazlar.

mr. ekonunda adı hala yazmıyo ona canım sıkık:mymeka:

Bence 6.sezonda ortaya çıkar Ekocuğum.:teselli:

hııııım Faraday babadan yana şansız yani diğer hepsi gibi, yazık bu yetimlere yafkaydirigubbakcemile3

Ay hala Eko diyo bu kız ya.:mymeka: Şekerim netcen sen Eko'yu. Gül gibi kızsın daha karşına ne mühendisler ne Cekler ne Desmıntlar çıkar.Potansiyel görüyom sendelaelaelaelaelae

hııııım Faraday babadan yana şansız yani diğer hepsi gibi, yazık bu yetimlere yafkaydirigubbakcemile3

Niye la. Ne güzel işte babası para babası. daha ne.O para babası olmasaydı Faraday o kadar bilimsel çalışmayı filan neyle yapardı. (bakınız naadar şifreli konuştumsengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-)

Benim asıl merak ettiğim Eloise teyze Faradaya gerçeği söyledimi. Yada senin baban çok uzaklarda yavrum, yada senin baban bir melekti yavrucum filan diyemi avuttu bebeyi şey yani faraday'ı.:ecrin_bebek:

Ay hala Eko diyo bu kız ya.:mymeka: Şekerim netcen sen Eko'yu. Gül gibi kızsın daha karşına ne mühendisler ne Cekler ne Desmıntlar çıkar.Potansiyel görüyom sendelaelaelaelaelae

ondan başka mısırda sultan olsa istemem-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3gerçi o da richard oluyo sanırsam :)) isteyebilirmişim demek:)

Son düzenleme:

iiikii bişey demedin yane ööh öhhh :mymeka:

yok bee bana bişey:jeyyar:kalmam ben :icecream:

kardeşime aliim seni gemi mihendizi açık kumral uzun zayuf :jeyyar:
ay görücü kafilesine bende katıldım :roflol:
boni cik öldüya kıslar yazuk ettiler çocuaa çok yahuşukludu bebe surat allah ramet eyleesin

iş güç iyi de zayıfsa olmaz o iş kaydirigubbakcemile3
eko diyorum eko bi nevi ayukaydirigubbakcemile3boz ayum benimkaydirigubbakcemile3

iş güç iyi de zayıfsa olmaz o iş kaydirigubbakcemile3
eko diyorum eko bi nevi ayukaydirigubbakcemile3boz ayum benimkaydirigubbakcemile3

zayuf dediysek kürdan dimedik canıım
ama eko gibi olamaz tabi gülüşümün bacağı kadar kol var onda :1shok: :roflol:
gel perşembe geeel senağlama yeni bölüüm
bi haftaya dayanamıom ben sezonu nasıl beklicem bilmem

allah daha güzel kısmetler versin inşallah kısmet değilmişkaydirigubbakcemile3sorun bendekaydirigubbakcemile3
yaff bende 6. sezonu nası 1 sene beklicem için için dert ediyom ama sayılı gün çabuk geçersositososito

Şinci faradaylan ........................ yani anlamadım ben-tatlicadiarzu-
ya da .................... annesi kim?:uhm:

ıstek üzerine editlendi

Son düzenleyen: Moderatör:
Şinci -tatlicadiarzu-
ya da :uhm:

şekercaazım öyle açıktan yazma heyecanı kaçmasın diye öğrenmek istemeyen arkadaşlar varyerimsenibensen şifreli yaz annarızkaydirigubbakcemile3
hiç bi spoiler ı kaçırmayan biri olarak ben bile okumasaydım keşke dedimkaydirigubbakcemile3
bende alıntımı siliimgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…