Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şinci faradaylan ........................ yani anlamadım ben-tatlicadiarzu-
ya da .................... annesi kim?:uhm:

ıstek üzerine editlendi

mltm87 valla kuzucum yazmış zaten o yüzden aleni şeeeyytimkaydirigubbakcemile3
merak eden arkadaşlar boşlukları doldursun artıkkaydirigubbakcemile3

mltm87 valla kuzucum yazmış zaten o yüzden aleni şeeeyytimkaydirigubbakcemile3
merak eden arkadaşlar boşlukları doldursun artıkkaydirigubbakcemile3

aslında bunu sana benim söylemem de benim bile komiğime gitti :tomato:kaydirigubbakcemile3

Şinci faradaylan ........................ yani anlamadım ben-tatlicadiarzu-
ya da .................... annesi kim?:uhm:

İstek üzerine editlendi

Bu ne beşakkıdı

Fill in the blanks olmuş resmenkaydirigubbakcemile3

5. sezon 1. bolumu izledim :lepi:
ensenizdeyin kizlar ..:jeyyar:

Zepp manyakmısın lan bu kadar kaptırma.

Sonra herifini Cek, senin ufaklıkları Aeron'la Walt, yatağını kumsaldaki kamp, cugara dumanını kara duman, bebenin ağlamasını ormandaki fısıltılar, apartman yöneticini Benjamin, bakkalı Riçırt, manavı Sayid, pazarcıları Çarli, Hörli, Mr Eko olarak görebilirsin.kaydirigubbakcemile3sositososito

bu arada rapidden indirmeye başladım ben ama çok yavaş yaa:1no2: ilk parçasını indiriyorum ve daha %40 ı indi. Allahtan başına bişe gelmese bari

Bana bakın izleyip hemen yazmayın valla dalarım:CüvCüv:

bu arada rapidden indirmeye başladım ben ama çok yavaş yaa:1no2: ilk parçasını indiriyorum ve daha %40 ı indi. Allahtan başına bişe gelmese bari

Kuzum ben netloaddan tek link indiriyorum gayet hızlı keşke önce onu tercih edeydinkaydirigubbakcemile

Kuzum ben netloaddan tek link indiriyorum gayet hızlı keşke önce onu tercih edeydinkaydirigubbakcemile

Yok anam yok, netload dan ağzı yanan rapidi denermiş hesabı benimki. Kaç defa netlod denediysem hep bir aksilik çıktı karşıma. neyseki 2.kısım %25 te. Naadar yavaş bizim internet ya. Şirketi dava edicembenneyaptımki

Evet başlıyorum
piriviyisliy on lost

:1shok::1shok::1shok:

Yuh:1shok:, bu ne hız lan.

eeee sonra pirivisliden sonra noliyi, anlat anlat, boşver sen Nevbahar'ı.benneyaptımki

Yuh:1shok:, bu ne hız lan.

eeee sonra pirivisliden sonra noliyi, anlat anlat, boşver sen Nevbahar'ı.benneyaptımki

Şaka yafkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
torentten indiriyom bende pek bi ıkındı bugun, incek inşallahklava:

Çarparım sana kuzum ha:1ninca:

Benimde kaç saattir inikde bekliy akşam izlicem evde:sm_cool:

bende indircem parti parti iniyiyi ..her parti arası 15 dakka bekletiyi..benin hat sabit olduğu için ...
meraktan çatlıcam her hafta beklemek işkence olecek bana...

bende indircem parti parti iniyiyi ..her parti arası 15 dakka bekletiyi..benin hat sabit olduğu için ...
meraktan çatlıcam her hafta beklemek işkence olecek bana...

Yahu part inince modemi kapat 10 saniye bekle gene aç bak direk indir ne beklicen 15 dakika:1ninca:

Netloaddan bugün ben 20 dakikada indirdim yavsırnaşık şey

Vay anasını sayın seyirciler, bu ne hız.alkisalkisalkis

Sen netloddan nasıl indirdin 20 dk ya. Ben deniyim dedim sen dedikten sonra herif 5 saat verdi ya. Anında kapattım tabi.

Kuzum internet hızındandır o benimkinde 1 saat verdi ama bu katta bi avukatınki özel net çok hızlı ondan indirdim gittim rica ettim:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…