Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadi az kalmış kafayı sıyırmana :roflol::roflol:

:roflol::roflol:alemsiniz ya ..
var ya bazen ruyamda goruyorum bu dediklerinizi :roflol:
o kadar cok kaptiriyorum yani delikafadulden:roflol:

Yahu part inince modemi kapat 10 saniye bekle gene aç bak direk indir ne beklicen 15 dakika:1ninca:

Netloaddan bugün ben 20 dakikada indirdim yavsırnaşık şey

yavri haklısın da ..benim netin hattı sabit hani aç kapa evdeki oluyo onu biliyorum ama işyerimdeki olmuyo..rapidshare bi kere indirdimi ..sonrakinde hattı tanıyo ..istersen komple sök tak hain rapidshare taniyo..yani çözümü yok evdeki kotalı işyerimdeki sınırsız mecbur ordan indiriyorum...

:1shok: Oh my god

Vay anasını sn seyirciler. Nevbahar koymuş sağolsun hazır patronlardan birkaçı yokken izledim bir güzel.

Eloise vurdu Faraday'ı vicdansız kalleş kadınsenağlama

Akşama pekiştiriyim bari. Mısırda patlatiyim, sinema tadında

Bende az önce izledim:1shok:

Artık iş iyice çığrından çıktı kaderi değiştirebiliceklerini söyledi faraday dayı:1shok:

Sawyerler nasıl kurtulcak ne olcak onlara:çok üzgünüm:

Faradayın babasınında keltoş çarls oldunu öğrendik ülen dallas kibin kimin eli kimin cebinde belli değel be:mymeka:

Eloise niye faradaya babasını söylememiş. ne geçmiş aralarında. Hani kader değiştirlemezdi. Noldu da yan çizdi faraday. Değişkenmiş bilmem neymiş naalakası var ya:mymeka: Kupu istasyonu bizimkilerin ambarı dimi ya.:uhm:

ay deli olucam (sanki çok akıllıymışım gibi)

penelope için Widmor niye öyle dedi. Ne fedakarlığından bahsediyor. fenelope kimin kızı annesi kim. Şimdi Faradaylan fenelope kardeşmi.benneyaptımki

Sovyırgil ayvayı yedi, radzinski onları yiycek çiğ çiğ. bakalım ne plan kuracak bizimkiler.

faraday ölecekmi hakkaten ya, onuda götürseler tapınağa, iyileştirselersenağlama

Penople ile faraday muhtemelen kardeş evet. Anası ve babası olarak faradayın ölümünü bile bile adaya geri gönderdiler ki yaptıkları fedakarlık demek ki bu. ama umuyorum ki faradayı tapınağa götürecekler.

Değişkenler biziz dedi demek ki geleceği değiştirebilenler sadece bizimkiler.

Faradayın planına göre nükleer bomba ile enerjiyi tüm yok etmekti ve sonuç ne olcak demişti;

Enerjiyi kontrol altına almak için gerekli olacak kuğu istasyonu yani bizimkilerin ambarı ve tuş girme zorunluluğu ortadan kalkacak ve dolayısı ile desmond tuşa basmayınca düşen uçak düşmeyecek. Aynı şekjilde los angelese inecekti. Ve hiç bişey olmamış olacaktı dedi.

Şimdi bence bu dallamasyon senaristler lostun sonunu muhtemel böyle bişi yapabilir.

Hava limanında bizimkiler hiçbiri birbini tanımıyor ve şakırt diye los anglese inip yollarına devam ediyor.

eğer böyle olursa varya dağıtırım ülen orayı gelip:mymeka:

Ama sanki böyle saçma bişi edecekelr gibi geliy

evet ya nevbaharım bende böle bi son istemem doğrusu o kadar beynimizi yedik burda boşamı yane.
herkes heçbişi olmamış gibi hayatınamı devam etcek ben edemem kimse kusra bakmasın.
inş böle bi son olmas

yaff bu faradayın anası ne soğuk nevale öle acımasız gaddar karı vurdu çocuğu.ölmes o da büük ihtimal.kara duman amcam bi el atıverir one demü

ay benim aklım sawyerlarda kaldı onlar nasıl kaçıcek ordan offf.finalede as kaldı nasıl biticek acep
benjaminnen john nerde yavrum deli aşuk sun nerde offffffffffklava:

Nevbahar hanımmmm, siz izlemeden kimseye yazdırmıyosunuz, peki ben adam değilmiyim :mymeka: Hala izlemedim ben :mymeka:

Nevbahar hanımmmm, siz izlemeden kimseye yazdırmıyosunuz, peki ben adam değilmiyim :mymeka: Hala izlemedim ben :mymeka:

Kuzum başlattı napim o yazınca dayanamadım yazdım yavbenneyaptımki

ya ben gecen aya kadar bu manyak dızıyı ızlemıyecegım dedımm
gecen ay kocam tum sezonları ındırdı
uykusuz kaldım yemek yemedım hepsnı seyrettımm
14 sımdı seyredecegım
lost pısmanıye gıbı bır ızleyen pısman bır ızlemeyen pısmann

ne bu yaaaaaa

hastalık gibi bu canım hemde tedavisi yok...delikafadulden
bi kere izledimi bidaha kopamıyosun çünki ada buna izin vermiyor...:roflol:

yeni bölüm diye baktım ama özel bölüm vardı sitelerde dizimax te kaçırıyorum hep varmı yeni bölüm ?

imzaaa
aynı şeyleri düşündüm bende hatta sen yazınca şöyle bir gözümün önüne geldi final sahnesi slowmooşıın uçaktan inmişler bavullara bakıolar hepsi bi yana dağılıo ceklen keyt hafiften çarpışıo sona birbirlerine şööle bi gülümsüyolar sovyır saçlarını attırıo hııh die hörlim bavullarıylan cebelleşio sun la jin souk souk yürüolar sayidim herzamnki kuul havasınla ortalığa bakıo çarli vc ye kaçıo çekcek gene ( uzatmiim )ağır adımlarlan hepside kapıdan biiir biir gidio senağlama senağlama

Son düzenleme:
Clair Los Angeles'ta doğuruyor, Boone la (kızın adını unuttum) kardeş kardeş yürüyor. Ana Lucia'yı anası karşılıyor. oooo daha neler nelerhıımm Eko'yu unuttum!
Ben 2. sezonda "Allah bilir dizinin sonunda bütün bunlar bir rüyadır diye düşündüm. Biri rüya görüyordur dizi de onları çekiyordur " diye düşünüyordum. Baktım olaylar ilerledi, Benjo'om Richard'ım ortaya çıktı. éo kadar da rüya olmaz dedim". Ama sonunda öyle bir şey çıkarsa....

2 haftadır bekliyorum nerde bu yeni bölümler nerde bu devlet , vatandaşı bekletmek duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı!! Hepimiz Lostuz!! Susma sustukça sıra yeni bölüme gelmicek!! Burdan Amarikadaki Lost dizi ekibine sesleniyorum Allah cezanızı verecek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…