Hadi az kalmış kafayı sıyırmana :roflol::roflol:
Zepp manyakmısın lan bu kadar kaptırma.
Sonra herifini Cek, senin ufaklıkları Aeron'la Walt, yatağını kumsaldaki kamp, cugara dumanını kara duman, bebenin ağlamasını ormandaki fısıltılar, apartman yöneticini Benjamin, bakkalı Riçırt, manavı Sayid, pazarcıları Çarli, Hörli, Mr Eko olarak görebilirsin.kaydirigubbakcemile3sositososito
Yahu part inince modemi kapat 10 saniye bekle gene aç bak direk indir ne beklicen 15 dakika:1ninca:
Netloaddan bugün ben 20 dakikada indirdim yavsırnaşık şey
:1shok: Oh my god
Vay anasını sn seyirciler. Nevbahar koymuş sağolsun hazır patronlardan birkaçı yokken izledim bir güzel.
Eloise vurdu Faraday'ı vicdansız kalleş kadınsenağlama
Akşama pekiştiriyim bari. Mısırda patlatiyim, sinema tadında
Nevbahar hanımmmm, siz izlemeden kimseye yazdırmıyosunuz, peki ben adam değilmiyim :mymeka: Hala izlemedim ben :mymeka:
ya ben gecen aya kadar bu manyak dızıyı ızlemıyecegım dedımm
gecen ay kocam tum sezonları ındırdı
uykusuz kaldım yemek yemedım hepsnı seyrettımm
14 sımdı seyredecegım
lost pısmanıye gıbı bır ızleyen pısman bır ızlemeyen pısmann
ne bu yaaaaaa
Penople ile faraday muhtemelen kardeş evet. Anası ve babası olarak faradayın ölümünü bile bile adaya geri gönderdiler ki yaptıkları fedakarlık demek ki bu. ama umuyorum ki faradayı tapınağa götürecekler.
Değişkenler biziz dedi demek ki geleceği değiştirebilenler sadece bizimkiler.
Faradayın planına göre nükleer bomba ile enerjiyi tüm yok etmekti ve sonuç ne olcak demişti;
Enerjiyi kontrol altına almak için gerekli olacak kuğu istasyonu yani bizimkilerin ambarı ve tuş girme zorunluluğu ortadan kalkacak ve dolayısı ile desmond tuşa basmayınca düşen uçak düşmeyecek. Aynı şekjilde los angelese inecekti. Ve hiç bişey olmamış olacaktı dedi.
Şimdi bence bu dallamasyon senaristler lostun sonunu muhtemel böyle bişi yapabilir.
Hava limanında bizimkiler hiçbiri birbini tanımıyor ve şakırt diye los anglese inip yollarına devam ediyor.
eğer böyle olursa varya dağıtırım ülen orayı gelip:mymeka:
Ama sanki böyle saçma bişi edecekelr gibi geliy
Kuzum başlattı napim o yazınca dayanamadım yazdım yavbenneyaptımki
Bende böyle yapıcam bundan sonra, küstüm :dilcikar:
Bak dalarımkaydirigubbakcemileKonuşma konuşma yorum et cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?