Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeni bir bilgi öğrendimmm!!!alkisalkisalkis
Bizim Lost adasıyla Mısır arsında çok bağ kuruluyor ya!Onunla ilgili.CADIARZU
Tüm Sydney-Los Angeles hattındaki uçaklar Mısır üzerinden geçiyormuş. Bu beni pek heyecanlandırmadı ama şu çok ilginç:+4° 8′ 15.00″, +16° 23′ 42.00″ koordinatları (malum sayılar), Mısır'a çok yakın olan Çad'ı gösteriyormuş.
Üffff!Yine sapıtçam biri beni durdursun.laelaelaelaelae

Bu ne beşakkıdı

Fill in the blanks olmuş resmenkaydirigubbakcemile3

boşlukları doldurdunuz mukaydirigubbakcemile3
elois faradayı öldürceğini biliyordu dimi, bana fedakarlıktan bahsetme bile bile yolladım faradayı falan dedi widmore a
harbiden hostile mış kadın ya
Salak faraday,
herkezin çocukluğuna inmek gerekiyo demekki dizide
kaydirigubbakcemile3

Kardeş olabilirler tabi ama eğer öyle ise Charles ve Eloise neden ayrıldı sorusu geliyor insanın aklına CADIARZU Charles Eloise'i aldatıp Penny'yi başka bir hatundan peydahlamış olamazmı :1ninca:

Böyle bir şey olmaz bence yani her dizide olurda Lost'ta olmaz gibime geliyor, senaristler 4 sezondur aklımızı allak bullak edip, nerelerden nerelere bağlayıp, bir hidrojen bombasıyla olayı bağlamazlar kanumca benneyaptımki

Not: Eğer Desmond'a bişey olsaydı bende bu diziyi bırakırdım :1closedeyes:

---------------------

"What lies in the shadow of the statue?"

Hidrojen bombasını heykelin gölgesine gömmüş olabiler mi ???

---------------------

Heykelin gölgesinde Hidrojen bombası var ve Faraday 4 saat sonra olacak kazayla eş zamanlı olarak hidrojen bombasını patlatarak adayı yok edecekti böylece gelecekte ada olmayacağı için uçak adaya düşmeyecek hiçbirşey yaşanmamış olacaktı...

--------------------

Uzun zaman önce buraya bir video konmuştu. Comic Con 2008'de dışarı sızdırılan bir video vardı. Dr. Chang kamera karşısında telaşlı bir şekilde konuşuyordu. Kameranın arkasındaki ses Faraday'in sesine çok benziyordu. Bu yüzden öleceğini zannetmiyorum.

[dailymotion]video/x6ab9v_lost-panel-comic-con-drcandle_people[/dailymotion]

----------------------

Hepsi alıntıdır :1ninca:

Lost - S05E15 - "Follow the Leader" - Promo 1 benneyaptımki

[dailymotion]video/x952d5_5x15-follow-the-leader_news[/dailymotion]

Yeni bölüm çok heyecanlı olacak gibi gözüküyor!alkisalkisalkis
Sayid de çıktı ortaya!

Bu arada penelopenin annesi elois değil bence acaba kim kesin o da bildik biridirkaydirigubbakcemile3
Anlamadığım konu hidrojen bombası patlarsa adadaki herkes zaten ölmicekmi, nasıl hiç bişey olmamış gibi olcak o zaman, faradayın kader tanımına ters bi durumfisfisfis

bencede ..zaten adada kimin eli kimin cebinde belli değel..
akşam seyrettim ya ice kafam karıştı..
ve beklediğim ekşını bulamadım ..
anca kafam allak bullak oldu..
daniel bakalım ölecekmi yoksa yeniden dirilteceklermi..
diğerleri zaten işi eline yüzüne bulaştırdı yakalandılar..
bakalım nasıl gaçacaklar ordan.
danile acım yaff anası ne hırslı kadınmış .. adam beynini zorlamaktan kafayı bozmuş...

dids cnm senin spoiler dan heec bişicik anlamadım ben yaaa bi deyiverin bakiim bu çang ne anlatıo orda fisfisfis

Richard Alpert hangi yıla giderse gitsin aynı şekil şemalde anlayamadım ben bunu :/ Şu Jin Sun'ına kavuşsa da kurtulsak, arada mızıldayıp duruyor. Bu hafta Ben'i göremedik, önümüzdeki bölüme artık.

ya ben tnt de 3. sezon 18, bölümü izledim..şu tek gözlü adam hortladı
ee madem o hortladı o zaman adada neden insanlar ölüyor..neden onlarda hortlamıyor anlayamadım?acaba gmüldükleri için oradan çıkamıyorlarmı ki?fisfisfislülülülülülü
ya birde desmond için gelen kadın hani helikopterden düşen, uçak bulundu herkes ölmüştü dedi..yaaaaa bunlar hangi zamanda..nasıl oluyor bu

son 2 bölümü daha dün akşam izledim... ama ben seviyorum 2 bölüm arka arkaya izlemeyi.. zira 45 dakika yetmiyor ; ağzım açık kalıyor...

90 dakika sonra daha çok açılıyor ama olsun ...:1shok:

ya ne o öyle ya... bakalım kim kimin çocuğu anası çıkacak daha...

jackin çocukluğunu da kesin adada görmeliyiz... o da oralarda bir yerlerde burnundan sümükler akarak dolanmalı yaaa... -tatlicadiarzu-

eloise gençliğinde de yaşlılığında da ne donuk kadın yaa... hiç sevmedim onu...

ya bu arada doktor - miles ve hurley arabadayke hurleynin açmaya çalıştığı muhabbet çok hoştu... resmen Türk misali abuk sabuk sorular sordu...kaydirigubbakcemile3

juliet sawyercağımızı kıskanınca hemen de nasıl şifreleri söyledi... yazık ama juliete yaw...

seviyorum ben bu lost ahalisini yaaa... :içelim:

ben yeni izlemeye başladım çok methini duymuştum ama niyeyse ilgimi çekmiyordu ilk bölümden sardı beni ve 2 günde 15 bölümünü izledim bile doktorun merhamet dolu kalbine hayranım yalnız 13 bölüm kardeş diye bilerek seyrettiklerim iki aşık olup seviştiklerini görünce şöyle bii hönnk oldum yanii:1shok:

sen daha çooook hönk olursun canım ... kaydirigubbakcemile3

bak dedim ya 5. sezon 14. bölüm hala bölüm sonunda ağzım açık ekrana bakakalıyorum :1shok:

Ekşına bakın bi yaa:1shok:

Sinek pik 1
[dailymotion]video/x96v9m_lost-5x15-follow-the-leader-sneak-p_shortfilms[/dailymotion]

Sinek Pik 2

[dailymotion]video/x96vay_lost-5x15-follow-the-leader-sneak-p_shortfilms[/dailymotion]

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Sinek Pik 3

[dailymotion]video/x96vdz_lost-5x15-follow-the-leader-sneak-p_shortfilms[/dailymotion]

Aman Yarebbim ne diyor bu riçırt ya. Nasıl yani öldüklerini gördüm:1shok:
Olamazsenağlama

Sinek Pik 4

[dailymotion]video/x96vhn_lost-5x15-follow-the-leader-sneak-p_shortfilms[/dailymotion]

Amaan be iyice sarpa sardı he:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…