Bu ne beşakkıdı
Fill in the blanks olmuş resmenkaydirigubbakcemile3
Penople ile faraday muhtemelen kardeş evet. Anası ve babası olarak faradayın ölümünü bile bile adaya geri gönderdiler ki yaptıkları fedakarlık demek ki bu. ama umuyorum ki faradayı tapınağa götürecekler.
Değişkenler biziz dedi demek ki geleceği değiştirebilenler sadece bizimkiler.
Faradayın planına göre nükleer bomba ile enerjiyi tüm yok etmekti ve sonuç ne olcak demişti;
Enerjiyi kontrol altına almak için gerekli olacak kuğu istasyonu yani bizimkilerin ambarı ve tuş girme zorunluluğu ortadan kalkacak ve dolayısı ile desmond tuşa basmayınca düşen uçak düşmeyecek. Aynı şekjilde los angelese inecekti. Ve hiç bişey olmamış olacaktı dedi.
Bu arada penelopenin annesi elois değil bence acaba kim kesin o da bildik biridirkaydirigubbakcemile3
Anlamadığım konu hidrojen bombası patlarsa adadaki herkes zaten ölmicekmi, nasıl hiç bişey olmamış gibi olcak o zaman, faradayın kader tanımına ters bi durumfisfisfis
dids cnm senin spoiler dan heec bişicik anlamadım ben yaaa bi deyiverin bakiim bu çang ne anlatıo orda fisfisfis
ben yeni izlemeye başladım çok methini duymuştum ama niyeyse ilgimi çekmiyordu ilk bölümden sardı beni ve 2 günde 15 bölümünü izledim bile doktorun merhamet dolu kalbine hayranım yalnız 13 bölüm kardeş diye bilerek seyrettiklerim iki aşık olup seviştiklerini görünce şöyle bii hönnk oldum yanii:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?