Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinek pik 5

[dailymotion]video/x96vje_lost-5x15-follow-the-leader-sneak-p_shortfilms[/dailymotion]

Hugo'ya bakın ya, yazık sonunda pes etti.kaydirigubbakcemile3

Allahım süper ekşın bir bölüm bizi bekliyor millet.alkisalkisalkis

Kuzum ya hiç birini göremiyorum ben Çok üzgünüm çoook Direk siteden izliyim bari çatladım

5. sezon olmuş yani bu dizi 5 yıl öncemi başladı arkadaşlar bu insanlar 5 yıldır o adadalarmı ooof of yaşlanmışlardırda şimdi onlar -tatlicadiarzu-

ayyy kızlar nedir bu sayıların gizemi yaa çok karışık bi dizi insan kendini bilmece çözmeye uğraşırken buluyodelikafadulden

vaavvv abavvv vaşşş.
kaç haftadır ızlemedıydım uyuyamayınca ızledım hepıcını.

abavvv ya bunlar hugonun üstünde deney mı yapmıslar:1shok:
adam maymuna benzemeye baslamıs görüntü ıtıbarıyle:roflol:

Kuzum ya hiç birini göremiyorum ben Çok üzgünüm çoook Direk siteden izliyim bari çatladım

hakket niye görünmüyor be bu fidyolar. Dailymotionadamı saldırdı bu veletler. İlk eklediğim gün görünüyordu ama bilemiyciim

sızı bılmem emme bende görünüyo vıdyolar:icecream:
ızledım hemıde

:1shok: Allahım inanamıyorum. Bugün perşembe mi.:1shok:

Noluyor bana ,Lost bile unutmuşum. Alzaymırmı oluyorum ben yaa

eee netcem ben şimdi fılaşdiskimi evde unuttum. :1no2:

:1shok: Allahım inanamıyorum. Bugün perşembe mi.:1shok:

Noluyor bana ,Lost bile unutmuşum. Alzaymırmı oluyorum ben yaa

eee netcem ben şimdi fılaşdiskimi evde unuttum. :1no2:

noldu sana kuzum ... kendine gel... sinek pikleri eklemeyi biliyosun ama kaydirigubbakcemile3

alın size 15.bölümle ilgili sıpoyiler.

locke jacop ı öldürmeye gidiyor. dr chang hugoyla konuşması sonrası kadın ve çocukların adadan ayrılması için radzinskiyle konuşuyor. miles babasının annesini adadan ayrılmaları için zorladığını görüyor. kalkacak denizaltıya diğerlerinin yerlerinin haritasını vermek kaydıyla sawyer ile juliet de biniyor. jack richard sayid ve ellie ile bombanın bulunduğu yere gidiyor. bombanın bulunduğu yer tapınak benzeri bir yer ve dharmaville in altında bulunuyor.

tamamen çalıntıdır.-tatlicadiarzu-

Allahım ya ben nasıl unuturum lost gününü, kendimi affetmiyciim.

ne kaadar akıllı hatunum ya
Biliyordum doğru tahmin etmişim

ayy beni burda kimse sallamıyomu?? bişey sorduk dimeee:mymeka:önden önden gidiyonuz azcık tiyo verseniz ne olcek:dilcikar:

ayy beni burda kimse sallamıyomu?? bişey sorduk dimeee:mymeka:önden önden gidiyonuz azcık tiyo verseniz ne olcek:dilcikar:

ne bağırıyon be, şurda lost izlemeye çalışıyoruz dimi:tomato:

Söyle şimdi derdin ne:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…