Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf ya, onlayn izlemeye çalışıyorum ama takılıp duruyor sürekli:mymeka:, çatlıycam meraktan:çok üzgünüm:

valla ben hiçbişe anlamadım bu işten. Şimdi faraday abim bombayı patlattı ambar elektromanyetik gücün çıkmasını engelledi, bizimkiler nolacak o zaman. Yine 1977 demi kalacaklar. Yoksa bir şekilde geleceğe gideceklermi. Nolacak ya, ne:mymeka:, Faraday dediya hani uçağınız doğruca Losencılısa gidecek diye, nasıl yani ya:uhm:, bizimkiler adadalar şimdi ama. geleceğe nasıl gidecekler. Nasıl hiçbirşey hatırlamayacaklar. Nasıl birbirlerini tanımayacaklar. Sonuçta onlar 1977 de birbirlerini tanıyor, hafızalarına formatmı attıracaklar yani.

Valla anlamadım, billa anlamadım:1no2:

ne bağırıyon be, şurda lost izlemeye çalışıyoruz dimi:tomato:

Söyle şimdi derdin ne:dilcikar:

sesimi duyurdum hehehesüprizzzzzşu sayıların gizemi diyorum nedir diyorum her delikten onlar çıkmaya başladı ne ayak diyorumşakkıdı

ne bilim ben beee, bilsem lostta adırzların lideri ben olurdummirmirmirmir

sesimi duyurdum hehehesüprizzzzzşu sayıların gizemi diyorum nedir diyorum her delikten onlar çıkmaya başladı ne ayak diyorumşakkıdı

daha açıklamadılar cnm onu sen bu kuzunun asabiyetine bakma izleyeemiş ya tam sinirleenmiş zaar :roflol:
hala sayılar ne iş bilinmio ama dışardaki efsanelere göre mıssırın koordinatlarımıymış neymiş tüm bu gizemleri vs mısıra bağlıyo yavaştan yeni sezon böyle yani izledikçe görürsün

lan sus 2 dakka yaaa... hemen anlatılır mı öyle :mymeka:

dur yaa bi da vurayım ... zaten terlik de kazanamadım ...

gurbaaaaa :mymeka:

deseydin gülüm sen bana el vereydim bak turuncuya gel el vereyim sana kesin kazanırsın dedim kazandı :roflol: ben katılamadım duymamıştım. böyle çekilşlerde mutlaka çıkar bana söylemesi ayıp.
nevbahaaar pişirek bunu yiyek valla haketti yane demi recimdeyimama ossun yağsız yerinden alırım bende cokacimcoook :roflol:

richard ile alakali bir teori vardi bir arkadas yazmisti;

hatirladigim kadariyla bütün olaylari misir tarihindeki bir firavun ogul iliskisine bagliyor(yaniliyor olabilirim) firavunu öldüren oglu adaya sürgün ediliyor vede lanetleniyor ne ölüyor ne yaslaniyor nede adadan gidebiliyor böyle birseydi sanirsam bulamadim nerde simdi yanlis yazmis olabilirim haberiniz olsun kusura bakmayin

ogul = richard

Alıntıdır

Bıktımmmmm laelaelaelaelae

sincik mitbaga gecicem bi cgr icicem cay demlicem...
soracigima cayimi alip keyiflene lost izlicemsositososito
ellerin dert görmesin nevbaharim gözel gizim bubanesinin bidenesiŞeniz

:roflol::roflol: afiyet olsun... yarın az yersin dengelersin ...

:bbo:laelaelaelaelae aha böle eden bi bölümdü.
sanki daha öncekiler farkliydi ya

sincik mitbaga gecicem bi cgr icicem cay demlicem...
soracigima cayimi alip keyiflene lost izlicemsositososito
ellerin dert görmesin nevbaharim gözel gizim bubanesinin bidenesiŞeniz

oohh... iyi seyirler... alkisalkisalkis
ama anlatmak yok... Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…