ne bağırıyon be, şurda lost izlemeye çalışıyoruz dimi:tomato:
Söyle şimdi derdin ne:dilcikar:
sesimi duyurdum hehehesüprizzzzzşu sayıların gizemi diyorum nedir diyorum her delikten onlar çıkmaya başladı ne ayak diyorumşakkıdı
valla ben hiçbişe anlamadım bu işten. Şimdi faraday abim bombayı patlattı ambar elektromanyetik gücün çıkmasını engelledi, bizimkiler nolacak o zaman. Yine 1977 demi kalacaklar. Yoksa bir şekilde geleceğe gideceklermi. Nolacak ya, ne:mymeka:, Faraday dediya hani uçağınız doğruca Losencılısa gidecek diye, nasıl yani ya:uhm:, bizimkiler adadalar şimdi ama. geleceğe nasıl gidecekler. Nasıl hiçbirşey hatırlamayacaklar. Nasıl birbirlerini tanımayacaklar. Sonuçta onlar 1977 de birbirlerini tanıyor, hafızalarına formatmı attıracaklar yani.
Valla anlamadım, billa anlamadım:1no2:
lan sus 2 dakka yaaa... hemen anlatılır mı öyle :mymeka:
fur fur böcüük benim içinde fur ooh ellerin dert görmesin biz yapsak ne hale sokardı bizi allah bilir kötükedihüso
hakket niye görünmüyor be bu fidyolar. Dailymotionadamı saldırdı bu veletler. İlk eklediğim gün görünüyordu ama bilemiyciim
dur yaa bi da vurayım ... zaten terlik de kazanamadım ...
gurbaaaaa :mymeka:
deseydin gülüm sen bana el vereydim bak turuncuya gel el vereyim sana kesin kazanırsın dedim kazandı :roflol: ben katılamadım duymamıştım. böyle çekilşlerde mutlaka çıkar bana söylemesi ayıp.
nevbahaaar pişirek bunu yiyek valla haketti yane demi recimdeyimama ossun yağsız yerinden alırım bende cokacimcoook :roflol:
sincik mitbaga gecicem bi cgr icicem cay demlicem...
soracigima cayimi alip keyiflene lost izlicemsositososito
ellerin dert görmesin nevbaharim gözel gizim bubanesinin bidenesiŞeniz
ule bisey anlamiyom ki
ne annatim :roflol:delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?