Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben izleyemiyorumsenağlamaindiremiyorum hd hd izlemek istiyommmsenağlama
yaa online izlesemsenağlamaonline izlemek kotadan ne kadar yiyiyo bileniniz var mıısenağlamaallaam nası beklerim salıya kadarrsenağlama

yaa online izlesemsenağlamaonline izlemek kotadan ne kadar yiyiyo bileniniz var mıısenağlamaallaam nası beklerim salıya kadarrsenağlama

350 mb yer anamdelikafadulden

anlatanı fururum gaşlarının arasına domdom gurşununu itinaynan doldurrum hakaydirigubbakcemile

350 mb yer anamdelikafadulden

anlatanı fururum gaşlarının arasına domdom gurşununu itinaynan doldurrum hakaydirigubbakcemile

ee artık herkez izlemiştir, Cuma oldu.
Lock neden jacob u öldürmek istiyo sizce, amacı ne olaki
CADIARZU
Ya da jacob diye biri var mı, varsa kim
Richard hepsinin öldüğünü gördüm dedi, demekki bomba patlıcak ama patladığı halde 815 yine de düşecek, ya da bombanın patlamasından değilde başka bişeydenmi ölcekler(hurley,kate,jack,jin vs...)delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu insanlar arasındaki kaymış zaman nasıl düzelcek onuda bilemedim. koreliler nasıl kavuşcak
bernardla rose da diziden çıkardılar mı onlar hala yok piyasa
:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:

yaaaa izlememiştim ben :mymeka:

girmicem işte topiğeee izleyene kadar :dilcikar:

Jacob bence yok
Ki eğer varsa bu kesinlikle Richard
Bencede uçak tekrardan düşecek , yani hiç birşeyi düzeltemiyecekler ve kaderlerini tekrardan yaşıyacaklar
Dizinin ilk bölümüde yani jackıın ormanda uyandığı sahne aslında son bölüm-tatlicadiarzu-

ya ne vuruyon, perşembe gecesi herkes izlemiştir diye düşündümsenağlama
kurabiye, haklı olabilirsin çünkü lock jacob ı öldürcem deyince richardın beti benzi attı :1shok:
sanırım artık richardın ne ayak olduğuda aydınlığa kavuşcak. :ecrin_bebek:
richard uzaklardan doğuşu andırmıyo mu beCADIARZU

Bende girmeyecem ayrıcana konuşanları furucam

Daha ben izlemeden kk ya online koyup izlesinler diyoruz ama kıymet bilmek nirdeee:dilcikar:

Gelmiyorum ülen artık lost teorilerimi başlarına anlatcam:dilcikar:

Bende girmeyecem ayrıcana konuşanları furucam

Daha ben izlemeden kk ya online koyup izlesinler diyoruz ama kıymet bilmek nirdeee:dilcikar:

Gelmiyorum ülen artık lost teorilerimi başlarına anlatcam:dilcikar:

ben bi tek senin mesajlarını okuyacağım...
bana anlat sen teorileri..:içelim:

bu hatunların hiç korkusu da yok valla...
furcam diosun yok ... hep bıdı bıdı ... hiç susmuolar ki anacım... -tatlicadiarzu-

Ne doğuşu ya doğuş çok çirkin ama Albert sürmeli çok yakuşuklu:asigim:
Bu arada ben çok iyi bir oyuncu O gözlerini pörtletmesine deli oluyorumkaydirigubbakcemile3
Bu arada hiç birşeyi düzeltmeyeceklerinide Lockun ben geliyorum kurşunu çıkar demesinden anlıyoruz.
Yani adada allah bilir o anı kaç kere yaşadı John:CüvCüv:

ay ne bileyim bende doğuşu hiç sevmem ama andırıyo bence vucut ve sürme açısındankaydirigubbakcemile3
ben in gözler aynı bukalemun ya, gene bi kazık planlıyo lock a sıska sinsikaydirigubbakcemile3
herşey yolunda gitse dizi biter zaten tabiikide düzelmicekkaydirigubbakcemile2
Bende lockun gülümsemesini seviyom oyunculuk açısından, hep farklı anlamlar barındırıyo-tatlicadiarzu-

sağol nevbahar cevap için haa indirmişim haa izlemişimaynı hesap yanikaydirigubbakcemile3off ben izleyemicem yaa senağlama
off neyse bende haftaya kadar bu topiğe girmiyim bari içim gidiyo okumak istiyyorum senağlama:a015::çok üzgünüm:

Mesajımı okurken aklıma geldi birde o yatalak kız
Faradayın sevgilisi yani asistanı
Onuda açıklamış oldular
Gelecekte yolculuk deneyini ilk onun üzerinde denedi galiba CADIARZU

Ya ben anlamıyorum bu diziyi. Embesilmiyim ben yaabenneyaptımki

lostu 7 bölüm netten izledim
1,5gb gitti

Çünkü siteyi kapatmışlar youtube gibi :mymeka:

aaaaa:1shok: esefle kınıyorum kendilerini şahsen. :mymeka:

eee nerden izliycez bir artık sinek pikleri, promoları. neyseki başka bir yer daha biliyorumkaydirigubbakcemile3

ızledim ama yazmıyorum :dilcikar: , ayrıcana bu bölümde bi sürü cevap vermişler çözdüm bu işi ben:dilcikar:

ya arkadaşlar biliyosunuzdur ama ben genede bilmeyen için yazayım ben normalde torentten indiriyom
eğer üşenirsem d...port.com dan izliyom onlarada nispeten hızlı koyuyorlar sitelerine, www olmadan yapıştırın, www lisi kapatılmış
kaydirigubbakcemile3

Ya ben anlamıyorum bu diziyi. Embesilmiyim ben yaabenneyaptımki

Yalnız değilsin :teselli:

aaaaa:1shok: esefle kınıyorum kendilerini şahsen. :mymeka:

eee nerden izliycez bir artık sinek pikleri, promoları. neyseki başka bir yer daha biliyorumkaydirigubbakcemile3

Yahoo var ama orayada çok koymuyolar, yollasana diğer dediğini siteye eklemeye çalışıyım

Site ismi vermek yasak
pardon, editlicem
:sm_confused:

Gelecek bölümde radinski digerlerine gidicek fakat bir gözünü kaybedecek ve sonrada barıs yaparak gözlem yerine gidicek orada kalacak. ama en önemli olan bu son iki bölümde jacobın cocuklugu ile tanısıcaz jacob zihniyle objeleri oynatan bi cocuk ve cok özel. jacob siyah kaya ile karsılasacak bi zihin kapısması gibi olan olaydan sonra kapısmayı kaybedecek ve indicent(bölüm adı) denen olay olacak ve siyah dumana dönüşecek. adada ilk bölümlerde magrada olan iskeletler en yaslı bilim adamı olan hanso ve karısı onlarıda görücez. ayrıca jackinde daha önce adada oldugunu fark edicez ilk bölümde ucak düşmeden ufak bir viskiyi cebine koydu ve düştükten sonra yarasını temizledi ayrıca cok sakindi ayrıcada suyun nerede oldgunu biliyordu. ve en son bölümde adaya 815 ucagı ile düşenlerin birbirleri ile olan baglantılarının sebeblerinide ögrenicekmişizmişiz

Bu iki bölümde sırlar çözülcek artık ama sonra sezon bitcek aylarca beklicez gene, en azından kara dumanın ne olduğunu sonunda öğrencez:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…