Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dids doğru diyon ya, ben hiç dikkat etmemiştim heykele filan. İkisi tamamen farklı.

Ay bide heykel meykel çıkarmasınlar başımıza, valla kendimi atarım şurdan, zaten anlamıyorum bi mokbenneyaptımki

Juliet çok tatlı bence:icecream:
Kateden bin kat iyi hatta:1closedeyes:
En azından karakteri sağlam bir hatun ve güzelde:CüvCüv:

Ben dizideki hiçbir kadını beğenmiyorum ne yalan söyliim.Ama Juliet le Sawyer'ın ayrılığı içine oturdu bee.:çok üzgünüm:

ben daha 2. sezondayım 6. sezona kadar anca bitirirm herhalde sonra sizlerin şu muhteşem ama anlayamadığm yorumlarınıza katılırım-tatlicadiarzu-CADIARZU

merak etme yakında bitirirsin uzun sürmez bağımlılık yapınca oturup 10 bölüm izlediğin bile olur ben bi ara evden çıkmaz olmuştum :)

ah canım ah ne on bölümü ilk başaldığımda 18 bölümü birden izledim ama fatura ne olcak onu bilmiyorum işte dün gecede sabah beşe kadar 6 bölüm izledim allah sonumu hayır etsinkafamçokkarıştı

Lost - Season 6 - Fanmade Promo

[dailymotion]video/x9bkdg_lost-season-6-fan-video_shortfilms[/dailymotion]

sonunda son 3 bölümü izledimkaydirigubbakcemile2
şimdi tüm yorumlarınızı okuyorum tek tek
yannız şu alıntıya baktım dakaydirigubbakcemile3forga nerden aldıysan yazan kişi bayaa atmışkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bütüüüüüün bi sezonn burda mr. eko mr. eko diye kendimi paraladım ona mı yanayım
jin ve sun ın kavuşamamalarına mı yanayım

------------------------

söylenen herşey söylenmiş zaten ben izleyene kadar:icecream:
ben gözün kate in gözü olduğunu düşündüm
ayrıca jacop fln tırı vırı bu siyah duman çok tehlikeli çokkk

jacop bi çok olağanüstü güce sahip evet bu da tabi ölmeme genç kalma vs. ama peki yaa siyah dumanı düşündüğümüzde??
hem jacop gibi ölmeyen hem duman olarak görülebilen istediği taktirde ölü insanların vücutlarını kullanabilen ayrıca şeytani zekaya sahip bişey

ama bi yandan da düşününce;
pekii ben nası oldu da siyah dumanı kontrol etti(widmore un adamlarına karşı)
yoksa sonradan yine yanılacakkmıyız ??
jacop kimliğiyle ilgili çok açık tüyoların 5. sezonda yer alacağını okumuştuk 5. sezon başlamadan ((ayrıca benim eko nun dirildiğini okduğum tüyolardı kendileriklava:))
ama siyah dumanın diğer bi deyimle canavarın tam olarak ne olduğu 6. sezonun son bölümünde açıklanacağı yazıyordu

bunlar 5. sezon başlamadan verilen tüyolardı

sezon 5 neden geri dönmek zorunda olduklarını anlatırken, sezon 6 geri döndüklerinde neler yaşandığını anlatacak,
Dizide Claire karakterini canlandıran Emilie De Ravin, dizinin bu sezonunda karşımıza çıkmayacak fakat 6. sezonda tekrar diziye dönecek,

Micheal tarafından vurulan ve Hurley ile aşk yaşıyan Libby’nin hikayesine, Desmond’un flashbacklarinde geri dönülecek ve Hurley ile neden aynı hastanede oldukları ortaya çıkacak,

Esrarengiz ‘Blacksmoke’ dizi bitene kadar açıklanmayacak, !!!

Locke’un deyimiyle “Mr Eko” geri dönecek fakat bu dönüş flashback şeklinde olmayacak,
(( ben niyeee göremedim öyleysee:mymeka:klava:))
Vahşi doğada yaşayan ve kızını yıllar sonra bulan Danielle Rousseou, geçtiğimiz sezonda ölmüş olsa da flashbacklarda karşımıza çıkıcak,

Charlotte ve Daniel Faraday daha aktif karakterler olarak dizide yer alacaklar,

4. sezonda, Mr. Eco’nun John Locke’a “You’re next” (Sıradaki sensin) demesiyle Locke’un liderliği ve ölümü arasındaki bağlantı ortaya çıkacak,

Karısı Sun’ın hamile olduğunu öğrenen Jin büyük ihtimalle yaşıyor olacak,

Herkesi şaşırtan bir şekilde hem Jack’ın hemde Claire’in babası olduğunu öğrendiğimiz Christian Shephard çok önemli olacak ve neden bu denli önemli olduğu açıklığa kavuşacak,
Benjamin ve Desmond 1. sezondan bu yana ilk defa aynı sahnede yer alacaklar,

Son olarak, flashbackler ile flashforwardlar azalacak ve bir yerde ‘günümüz tarihi’ diye birleşecek…

bi yerde okudum ama ne kadar doğrudur bilinmez
bu kara adamın doğum üzerine bi gücü varmış ve jacop bunu onun elinden almış adadaki doğumlar o yüsden olmuyormuş ve tabiki gücü alınan kara jacoptan bu yüzden nrfret ediomuş :uhm:

simdi bu karaduman lok amcanin kimliginde ya( yada biz öle saniyoz. zati bi cözemedim gitti bu diziyi)
1. sezon 5. bölümde icime kurt düstü,
bu karaduman yada ne haltsa olk amcami o zaman ele gecirmis olabilirmi?
lokun davranislari karadumanla karsilastikdan sonra cok kendinden emin bi havada.
öle bi kaniya vardim:1closedeyes:

yeniden vede türkceden izlemeye basladimkaydirigubbakcemile3

bende başatn izleyim diyorum türkçe yada orj alt yazılı bölümlerden bu
madem 8 ay yok değerlendirmek gerekli kaydirigubbakcemile5

bu kadar kk gezintisi yeter,
ortalik sakinken gidip bikac bölümde lost izleyem bari
bu lok emmiden eyice süpheye düsdüm he.
1. sezon 8. bölümü izleycem,
türkceden izlemeye de kulaklam alisdi,garip gelmiyo artik:lepi:

kızlaaaar çook fenaa spoiler aldım akşam
kaynak bildiriyorum sblue 'nun rüyası :roflol: :roflol: :roflol:
bütün gece lost gördüm uyuz bencoyla uraştım durdum
öncelikle son sahnedeyiz ve bu sahnede bende varım parlama olcekya bi kalem bulup elime yazı yazıom
^^ bencoya güvenme
sen bu adada öncede bulundun
dr a güvenebiirsin onu dinle .......vs vs vs ^^
kendimce ipucları yazıyorum ama benco görüp kısıo bana
silmiş gibi yapıyorum bida yazıyorum ama bu sefer ada müdahil oluo yamur yağıo bütün yazılar sudan karışıp akıo diorumki ada izin vermiyor buna senağlama
ne cebelleştim ne cebelleştiim
neysee parlama oluo herkes var ölmüşlerde geri gelmiş ama ben flaşbeklerle bişiler hatırlıyorum anlam vermeye çalışıyorum
derkeeeen kan ter içinde uyandım.
aslında rüyanın başıda var ilk adaya düşüşüm bencola karşılaşmamız kimisinin bir parlamayla yok oluşu var da vaar ......... oooo baya uzundu rüya çok yoruldum çook
adırslar bize yimek vermiyo karşımısda yiyolar bi bağırıyorum onlara
ne biçim insansınız siz böyle mi davranılır die klava: (yemek hususu büyüük ihtimalle rejimde oluşum aç kalmışımla bağlantılı olabilir :roflol: )
işte böylee arkideşler daha nice spoiler la görüşmek üzeree :a015:

Jacob sanki diziye eğreti durmuş gibiCADIARZU
Diziye sonradan dahil edilmiş gibi
Hiç umduğum gibi çıkmadı:ecrin_bebek:
Rıchard diye umdum jacobu ama yanılmışım:dilcikar:

Son düzenleme:
izlediniz mi kizlar 6 .sezon fragmanini :jeyyar:
o goz kimin ?: )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…