Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyun uzun ama love,o kilo sana fazla değil bence,gayet fitsin ,
Ben 160 a 54-55 geliyorum, arkadaşlar zayifsin, zayıfladın mi diyip duruyorlar,

Gizli bi sir vereyim mi

Rezene iç love bide akşam yemegiyle tatlıyi azalt valla cok etkili spor zaten koşturuyon gerek yok
Rezeneyi daha 5ay once bıraktım allah rızası ıcın ıcmeyeyım ya sut gelsın dıye rezene rezene tatlıyı degılde dırekt aksam yemegı olayını erken saatte mı bıtırsem acaba? Cunku bazen gece 10a dogru bıle kayma olabılıyor, kostursan nolur saate bak

7 de bitmis olsn mesela işe gotursen akşam öğününü o zmn gider hemen ya da cok guzel diyet menuleri var bi iki ay ordan yesen yapamiyosan evde hani yogunluktan 5 bisey degil verirsin

Boyun uzun ama love,o kilo sana fazla değil bence,gayet fitsin ,
Ben 160 a 54-55 geliyorum, arkadaşlar zayifsin, zayıfladın mi diyip duruyorlar,
Boyum uzun ama artık ayaklarım benı topuklu ayakkabılarla uzun sure tasımıyor, yaz gelıyor bıkını olayı sınırımı bozuyor, spora yazılamam korona var, en ıyısı ümüğü tutmak

7 de bitmis olsn mesela işe gotursen akşam öğününü o zmn gider hemen ya da cok guzel diyet menuleri var bi iki ay ordan yesen yapamiyosan evde hani yogunluktan 5 bisey degil verirsin
Bugün okuldaki öğlen yemegınden yedım sulu yemek, doymadım ıkıncıyı ıstedım. Ustune en az 6kahve ıcmısımdır, evden cıkmadan da ıcmıstım, acaba benım kılo vermemı kahve mı durduruyor ya, mıktarı fazla ya ondan olabılır mı

Boyum uzun ama artık ayaklarım benı topuklu ayakkabılarla uzun sure tasımıyor, yaz gelıyor bıkını olayı sınırımı bozuyor, spora yazılamam korona var, en ıyısı ümüğü tutmak
O boya bir de topuklu ayakkabı mi giyiyorsun

Şekerli mi içiyorsun kahveyi,

Akşam yemeğinin saati önemli, o saate bırakma en geç 7

Yok sanmam kahve tok tutar ama yağ yakımını yavaşlatiyo mu acep bak onu bilmiom ama eger geç saatte yiyosan o direk kilo cuniu meyve bile direk depolaniyo demişti gittiğim diyetisyen

Yok sanmam kahve tok tutar ama yağ yakımını yavaşlatiyo mu acep bak onu bilmiom ama eger geç saatte yiyosan o direk kilo cuniu meyve bile direk depolaniyo demişti gittiğim diyetisyen
Bana da su ıcsem yarıyordakı su
Supangle
Suböreği falan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…