Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyun çok uzun zaten bir de topukluyla 185 falan okursun, Türkiye şartlarında çok uzun bir boy değil mi, erkekler bile genellikle 180 nin altında
Ben standart turk kadını figürü hiç çizemedim mehlıkacan evet 185i buluyor genelde 11cm gıyersem o zaman nba den teklıf falan gelıyo ahdjshssksb

Vallaha düşer bayilirsin bi yerde yapma oyle bi beş dakikada halledersin yemek işini kiz beş neki ben bile iradesizimdir verdim bol bol brokolli karnibaharı daya hemmen gider
Brokolı falan severım ama kremalı kasarlı fırına

Vur kalorinin gözüne
Off demeyin zaten yedıgımle doymadım. Annemden calmıstım bıraz yemek, oglumun yemedıgı bıseydı yıyesı tutmus bakıcı kızla bana ds uc bes bırakmıslar ahdkssh allah razı olsun dedım ya. Abla bı boyle olmayacak dıyor. Haftaya bırı baslıyor yıne lıste asar dolaba ıse gıderım en azından yemek olur be gebercem aclıktan

Ben standart turk kadını figürü hiç çizemedim mehlıkacan evet 185i buluyor genelde 11cm gıyersem o zaman nba den teklıf falan gelıyo ahdjshssksb
Manken gibi kadınsın ne güzel, ben seni minyon çıtı pıtı bir kadın olarak gözümde canlandırmıştım niyeyse

Ayyy bende diom seni niye sevdim megersem sen ayyynı ben yemek konusunda
Bende dolabıma ı love you prag, london, amsterdam magnetlerı asmak ısterdım ama bızde ıste gelsın, kebapcı hayrı, durumcu nejdet, burger home shdkshsshsj aglıcam artık

Bende dolabıma ı love you prag, london, amsterdam magnetlerı asmak ısterdım ama bızde ıste gelsın, kebapcı hayrı, durumcu nejdet, burger home shdkshsshsj aglıcam artık
Ayy dur kebap deme yeminimi bozacam yoksa kilo nankör anacım veriyoz da biraz dikkat etme hemmn geri aliyoz sen boşver yeni bikini al

Ayy dur kebap deme yeminimi bozacam yoksa kilo nankör anacım veriyoz da biraz dikkat etme hemmn geri aliyoz sen boşver yeni bikini al
Ahdjsjshsj sus sus bende soylememek ıcın mutfaga dogru gıtmıyorum ama numara ezberımde nalet ossun

Ahdjsjshsj sus sus bende soylememek ıcın mutfaga dogru gıtmıyorum ama numara ezberımde nalet ossun
Kendi numarami ezbere bilmem ama nalet olasıca numaralar kolay kazınıyor akla vallaha yulaf yemekten yakinda kişneyecem sırf şunlardan yiyebilmek icin ben cok yemek icin zayiflayanlrdanimda

İradesizler siziiiiii
Ben çok dirençliyim tebrik ediyorum kendimi
Hayal kurduk soyledık mı soylemedık alla alla ahshdkahs onu degılde ıns cuma aksamı dıse deger bı yemek yapıyodur avkatcım yoksa ben gece cok acıkırım, kalkıp bısey de yıyemem elalemın evınde oh may got cantaya sandvıc mı atsama acaba cok ciddiliyim ha suan shdkshshs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…