- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.090
- 1.123
Kahve kiloyu arttırmaz, aksine kalori yakımına faydası var diye biliyorumHayır fıltreyı sütsüz sekersız, turk kahvesını dırekt sade
Vallaha düşer bayilirsin bi yerde yapma oyle bi beş dakikada halledersin yemek işini kiz beş neki ben bile iradesizimdir verdim bol bol brokolli karnibaharı daya hemmen gider7de yemek bulmam ımkansız oluyor genelde, ac yatmam lazım
Ben standart turk kadını figürü hiç çizemedim mehlıkacan evet 185i buluyor genelde 11cm gıyersem o zaman nba den teklıf falan gelıyo ahdjshssksbBoyun çok uzun zaten bir de topukluyla 185 falan okursun, Türkiye şartlarında çok uzun bir boy değil mi, erkekler bile genellikle 180 nin altında
Brokolı falan severım ama kremalı kasarlı fırınaVallaha düşer bayilirsin bi yerde yapma oyle bi beş dakikada halledersin yemek işini kiz beş neki ben bile iradesizimdir verdim bol bol brokolli karnibaharı daya hemmen gider
Vur kalorinin gözüneBrokolı falan severım ama kremalı kasarlı fırına
Off demeyin zaten yedıgımle doymadım. Annemden calmıstım bıraz yemek, oglumun yemedıgı bıseydı yıyesı tutmus bakıcı kızla bana ds uc bes bırakmıslar ahdkssh allah razı olsun dedım ya. Abla bı boyle olmayacak dıyor. Haftaya bırı baslıyor yıne lıste asar dolaba ıse gıderım en azından yemek olur be gebercem aclıktanVur kalorinin gözüne
Ayyy bende diom seni niye sevdim megersem sen ayyynı ben yemek konusundaBrokolı falan severım ama kremalı kasarlı fırına
Manken gibi kadınsın ne güzel, ben seni minyon çıtı pıtı bir kadın olarak gözümde canlandırmıştım niyeyseBen standart turk kadını figürü hiç çizemedim mehlıkacan evet 185i buluyor genelde 11cm gıyersem o zaman nba den teklıf falan gelıyo ahdjshssksb
Bende dolabıma ı love you prag, london, amsterdam magnetlerı asmak ısterdım ama bızde ıste gelsın, kebapcı hayrı, durumcu nejdet, burger home shdkshsshsj aglıcam artıkAyyy bende diom seni niye sevdim megersem sen ayyynı ben yemek konusunda
Hayır onlardan genelde hep korkuyolar ya ben uzayayım demısım ahdkshsjsjManken gibi kadınsın ne güzel, ben seni minyon çıtı pıtı bir kadın olarak gözümde canlandırmıştım niyeyse
Ayy dur kebap deme yeminimi bozacam yoksaBende dolabıma ı love you prag, london, amsterdam magnetlerı asmak ısterdım ama bızde ıste gelsın, kebapcı hayrı, durumcu nejdet, burger home shdkshsshsj aglıcam artık
Ahdjsjshsj sus sus bende soylememek ıcın mutfaga dogru gıtmıyorum ama numara ezberımde nalet ossunAyy dur kebap deme yeminimi bozacam yoksakilo nankör anacım veriyoz da biraz dikkat etme hemmn geri aliyoz sen boşver yeni bikini al
Ayy dur kebap deme yeminimi bozacam yoksakilo nankör anacım veriyoz da biraz dikkat etme hemmn geri aliyoz sen boşver yeni bikini al
İradesizler siziiiiiiAhdjsjshsj sus sus bende soylememek ıcın mutfaga dogru gıtmıyorum ama numara ezberımde nalet ossun
Selvi boylum al yazmalım,Hayır onlardan genelde hep korkuyolar ya ben uzayayım demısım ahdkshsjsj
Kendi numarami ezbere bilmem ama nalet olasıca numaralar kolay kazınıyor aklaAhdjsjshsj sus sus bende soylememek ıcın mutfaga dogru gıtmıyorum ama numara ezberımde nalet ossun
Ayyy okudum okudum hic kiskanmadım ama hiçİradesizler siziiiiii
Ben çok dirençliyim tebrik ediyorum kendimi
85 kilo iken minik kuşum diyen kocam.Selvi boylum al yazmalım,
Aklıma ne geldi, unide çocuğun biri bana selvi boylum al yazmalım yazmışti, 160 Boya
Hayal kurduk soyledık mı soylemedık alla allaİradesizler siziiiiii
Ben hiç söylemeyim dicem deİradesizler siziiiiii
Susam sokagının mınık kusu muydu acaba85 kilo iken minik kuşum diyen kocam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?