Lovecan, kızım sana söylüyorum hesabı demiştir tatlım....ileriki zamanlarda ben tenhada sıkıştırırım onu...iyi zamanina denk geldi mi tamamdır çayım.biliyor musun tam olarak neyi kaçırdığımi da bilmiyorum ...
Ahahshsksh ben doymanın bır yolunu bulurum, avkatın kollarında yemeye hacet yok derım ahskshsÇılgın yaratık seni
Öyle olacağını sanmıyorum ama aç kalırsan söyle dürümü, seni doyuramadığına utansın, sen neden utanacaksın. Ya da dolabı aç peynir zeytin çıkar
Alma sakın, tut boğazını
Var bi hayalimizNoluyo burda yaaa, cuma ekşınlar mi olacakmış
Celiski olsa da guzel oldgn besbelli idi dostmHaahaha yok artık, arkadas abartıyor, yuzumu hem gormeyıp hemde guzel oldugum konusunda bı celıskı yok mu sence de
BekliyoreeVar bi hayalimiz
O doyum kalori de yaktırıyor, iyi iyiAhahshsksh ben doymanın bır yolunu bulurum, avkatın kollarında yemeye hacet yok derım ahskshs
Kocam yooookkkkOo kocası olan gıdıyoring bızde yok burdayız olsa yuzunuze bakar mıyım acaba haa, onun da yuzune bakmam gercı
KadersizimKocam yooookkkkbu hafta gec geliyor cuma günü izinli ama ben regliyim
Hem de hafta sonu başladı reglim o zaman da bir şey olamadı
Tesekkur ederım, ınsallah guzel gunler vardır onumde. Exle ılgılenmıyorum, ısterse ortadan patlasınEski konularınızı biliyorum sizin, yeni manita yapmışsınız çok sevindim valla
İnşallah ex öküzünüz kulağına da gider de kudurur, çatlar
Sabah 7de evden cıktım dondum bıle, sımdı dr gıdıyorum sonucları ıcın haber verırım zemocan
Güzel haberlerle gelirsin inşallahSabah 7de evden cıktım dondum bıle, sımdı dr gıdıyorum sonucları ıcın haber verırım zemocan
Gözünüz aydın çok çok sevindim. Yaşı ilerlemiş insanlarda bu ameliyatlar çok zor oluyorOhhh evet kızlar oynamasına az kalmıs ama oynamamıs, dr ıstırahat verdı sukurler olsun
Sagol zemocan, evet cok zor hemde, ama bısey cıkmadı sukurler olsun, avkatla sevdenın annesıyle babasını gordum afshssha tövbe ya denk gelesı tuttu ınsanlarınGözünüz aydın çok çok sevindim. Yaşı ilerlemiş insanlarda bu ameliyatlar çok zor oluyor
Eeee dünya küçükSagol zemocan, evet cok zor hemde, ama bısey cıkmadı sukurler olsun, avkatla sevdenın annesıyle babasını gordum afshssha tövbe ya denk gelesı tuttu ınsanların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?