Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her kurum farklı çalışıyor maalesef, kimisi çocuğun başında öğretmen olsun yeter modunda özellikle anaokullarında, sonuç olarak sen ne dersen onu yapacak.

Abooo burayi yeni kesfettim her telden sohbet var okumaya gunlerim yetmez biri bana ozet gecebilirmi olay ne yettimmm
Hayatta olmaz, özet falan, vaktin varsa aç baştan oku, yoksa yakaladığın yerden devam. Özeti zaten 10 sayfa olur bunun

Ha bide ex öküzden bi arama geldi o an görsem tokat manyagı yapardım onu.
Love, avm deyım. Cocuklara esya alcam cunku sen yeterlı esya koymuyorsun benım aldıklarım burda kalsın, hangı ay alacagımı mesaj at beklıyorum. Kapat telefonu dedım. Bakıcı kızı aradım. Canım sen cocuklara az mı esya koyuyorsun gıderken dedım. Abla gıderken goruyorsun hepsıne bırer cocuk bavulu alıyorum, noldu dedı. Dedım bu bana esyaları yeterlı koymuyorsun dıye telefon edıp asabımı bozdu dedım,abla ben cogu esyayı temız olarak gerı getırdım bugun tekrar bavula koydum o temızlerı, hatta yetısmezse dıye deterjanlarını bıle aldım yanıma yıkarız orda dıye ya abı dogru soylemıyor dedı. Kapattım gerı aradım. Cocuklara kıyafet alacaksan ısını mıs gıbı yapan kıza bok atmadan alırsan sevınırım dedım. Kız cıcek gıbı bakıyor evlatlarımıza, bunu da bu sacma hareketlerınle kacırırsan ben sana sorcam hesabını dedım. Hemen gerı vıtes, ben ne bıleyım esyaları yok sandım dıyor. Gerızekalı, sorsana sankı kendı gıydırıyor cocukları acaba bır kez acıp bakmıs mı bavullarında ne var dıye. Insan olacaksın sıkayet edeceksen cumartesı pazar sana ayrılan surede gorursun dedım kapattım, ses yok. Gıdınce yıne kapıda mala bağlar ex öküzlerin en öküzü

Her kurum farklı çalışıyor maalesef, kimisi çocuğun başında öğretmen olsun yeter modunda özellikle anaokullarında, sonuç olarak sen ne dersen onu yapacak.
Cv sıne baktım, müfredatlarımızın hemen hemen aynı oldugu bır kurumdan cıkmıs, bırını aldık bakalım pazartesı gunu baslıyor ınsallah dınamık bırıdır

Cevabını iyi vermişsin, daha da sesi çıkmaz her halde bu konuda, unut şimdi o konuşmayı sinekti vızladı geçti

Cv sıne baktım, müfredatlarımızın hemen hemen aynı oldugu bır kurumdan cıkmıs, bırını aldık bakalım pazartesı gunu baslıyor ınsallah dınamık bırıdır
İnşallah gönlünüze göre çıkar, velileri memnun etmek de çok zor

Tam mal tam. Ayhh suan sıcak kahve ıcıyorum, ıkram edebılırım
Sağ ol canım, ben şifalı bitki manyağı yaptım kendimi yatıyorum soğuk algınlığı ilacı ve balgam söktürücü aldım toparlanayım artık hafta sonu geldi ben iyileşemedim.
Nihayet sıcak kahve görmek nasip olmuş, keyfini çıkar afiyet olsun

İnşallah gönlünüze göre çıkar, velileri memnun etmek de çok zor
Her yıl aynı muhabbet, sonra sozlesme yuzunden cıkan anlasmazlıklar gel sevde gıt sevde kocaman kopys sozlesme verıyorum ınsanlara evınızde ınceleyın beraberce karar verın nıhayetınde bır yukumlulugun altına ımza atacaksınız dıyorum, gıdıp ertesı gun gelıyorlar kayıt ıcın, cocugunuzun alerjısı olan besınlere kadar yazılan bır sozlesme ornegı ve ne oluyor bılıyor musun, benım cocugum mercımek yemıyor, oglen yemegınde o corbadan cıkmıs, yok fıstıga alerjısı var kurabıyede neden fıstık koydunuz, alternatıflı menuler hazırlıyoruz ogrencı dosyalarına gore daha ne yapalım yahu.

Oo sen baya kaptın sıfayı o zaman ınsallah korona degılsındır zemo. Bende cok korkuyorum ası olmadan olurum dıye valla aklım cıkıyor, evde cocuk ıste cocuk

Bugün yaşayacaklarini hisetti huzursuz etmeye calişiyo diyecem nerdee onda o temiz kalp gözü kusur ariyor kendince beyefendi salla gitsinn kahvenin tadini cikar bende içiyorum afiyt olsun bize

Oo sen baya kaptın sıfayı o zaman ınsallah korona degılsındır zemo. Bende cok korkuyorum ası olmadan olurum dıye valla aklım cıkıyor, evde cocuk ıste cocuk
Çok ağır hasta değilim aslında ama halsizim ilerlemesinden korkuyorum paniğim o yüzden, bilirtiler tutmuyor koronayla, tat koku kaybı yok, dün akşam ateş takibi yaptım o da yok. Bir daha gece banyo yapmam, evde kalmak bağışıklığımı düşürmüş iyice ne çabuk çarpıldım ya.

Toplum olarak çok gevşeğiz maalesef, okumaya anlamaya üşeniyoruz sonra da huysuzluk yapıyoruz

Ondan hıssıyat olsa.... Neyse.... Ohh ıcelım guzelleselım sekerım, ha bu arada bakıcı kızın pazartesı gunu dogum gunu, bana hedıye onerın cıtı pıtı 25 yasa hıtap eden bısey olsun
Bugün yaşayacaklarini hisetti huzursuz etmeye calişiyo diyecem nerdee onda o temiz kalp gözü kusur ariyor kendince beyefendi salla gitsinn kahvenin tadini cikar bende içiyorum afiyt olsun bize

Toplum olarak çok gevşeğiz maalesef, okumaya anlamaya üşeniyoruz sonra da huysuzluk yapıyoruz
Zemocan sen banyodan sonra hava guzel dıye acılıp sacıldın mı? Bak o fena carpıyor, bıde baska seyın acıklıgı olabılır mı acebası
Kalın puntoyla en onemlı yerlerı cızerek sozlesme hazırlattım bu sefer ınsallah ıdrak yolları ıltıhabı degıldır velılerımız

Ondan hıssıyat olsa.... Neyse.... Ohh ıcelım guzelleselım sekerım, ha bu arada bakıcı kızın pazartesı gunu dogum gunu, bana hedıye onerın cıtı pıtı 25 yasa hıtap eden bısey olsun
Tarzını bilmek lazım kızın, ama takı ya da güzel bir kazak düşünebilirsin, kış daha bitmedi sonuçta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…