- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Nolsun bebiş, ev halkı uyudu ben de çay demlemistim onu içem dedim,bir de kurutmada çamaşır vardı bitsin kapatıp yatayim diye,Oo mehlikakis senden naber biz örme ısını bıraktık gıydırme kısmına gectık ahdsksh
Hepimizin tek soru hakkısı mı varTek soru ama litfen en merak ettıgını sec ve mumkunse banlanmayacak kalıpta olsun
Arkadaşlar haydi soru yağmuruna tutalımmmTek soru ama litfen en merak ettıgını sec ve mumkunse banlanmayacak kalıpta olsun
Aklına ne gelırse gıydırıyorum mehoo shdkshsNolsun bebiş, ev halkı uyudu ben de çay demlemistim onu içem dedim,bir de kurutmada çamaşır vardı bitsin kapatıp yatayim diye,
Ne giydiriyon kız
Sexü gecelik var mı deliller arasındaAklına ne gelırse gıydırıyorum mehoo shdkshskurutma makınemı ılk defa bu aksam bos gorecektım onda da hızlıca delıllerı ortadan kaldırmak ıcın doldurdum adhskshsk
Sütyen kilot var meho, sankı hazırlık yapmısım gıbı olmamak ıcın oyle gıttımSexü gecelik var mı deliller arasındabaşka ne var anlativer hele
Ahh benım zemocanım olaydı sımdı tek bır soruda 467575 farklı fiilin nasıl ıslendıgını zavadanak sorardı, cunku yasasın turkceİyi düşün öyle sor bak tek soru hakkı var ona göre
Süper iyi düşünmüşsün ama onlar delil sayılır mı bilemedim, çok sexi tangali falan mıydıSütyen kilot var meho, sankı hazırlık yapmısım gıbı olmamak ıcın oyle gıttım
Öyle en ısıme gelenı secerım görürsünAy ben çok heycan yaptım hepimiz soralım o içinden bir tanesini seçsin
Ay şaka tabi karamelimm pürüzler duzelsin istediğin kivama gelsin yeter dogru dua edelim kabul mabul olur esref saatine denk gelipHe bir gayret leylam xd amanin sakam bosanmama sebeb oluyormus
Sufleyi kızım güzel yapıyor istersen tarif verebilirizHayde sorun yoksa ben sorup hakkinizi kullancam benim sorum sufle nasil yapilir. Xd xd tarif istiyorum
Yıyecek olanından bahsedıyorsan yıyemedık yavrımo zabağnan sos tenceresınde yarı donmus sekılde at benı dıyordu zavallı tereyagHayde sorun yoksa ben sorup hakkinizi kullancam benim sorum sufle nasil yapilir. Xd xd tarif istiyorum
Bu kus oter diyorsun leylam hayirlisi otmezsede kusu keser yerim napayim aman canimdan degerlimi sefam olsun bari midemiz doyar hahahah xdAy şaka tabi karamelimm pürüzler duzelsin istediğin kivama gelsin yeter dogru dua edelim kabul mabul olur esref saatine denk gelip
Ben sahsen onu bekliyorum ahahahAhh benım zemocanım olaydı sımdı tek bır soruda 467575 farklı fiilin nasıl ıslendıgını zavadanak sorardı, cunku yasasın turkce
Tabi ki de yiyecek olandan bahsediyorum benim isim olmaz +18 le loveYıyecek olanından bahsedıyorsan yıyemedık yavrımo zabağnan sos tenceresınde yarı donmus sekılde at benı dıyordu zavallı tereyagocagı kapatmıs ama valla brawo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?