Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok ya hakikaten laf söylemeye gelmiyor malzemelerine, biz geçende eski defterleri açtık, bana istersen boşanalım demişti infertilite teşhisi konduğunda. Dedim söylediğin hiçbir söz beni bu kadar üzmemişti, ne yapsaydım diyor. Hepsi aynı neredeyse çözüm odaklı değiller çükleri konusunda

Çalışma odasında değil yani final, o hararette mola verip şarap falan içtiniz. Bu durumda bile bu kadar ince düşünebiliyorsa önünde şapka çıkarmak lazım.

Hepsı bı dangalaklık yapıyor demek bı donem

Çalışma odasında değil yani final, o hararette mola verip şarap falan içtiniz. Bu durumda bile bu kadar ince düşünebiliyorsa önünde şapka çıkarmak lazım.
Evet ılk fınal calısma odası degıl, ama orda da bı fınal oldu zabağaa karsı kızım bız resmen sarap ıce ıce sevıstık. Oyle yangından mal kacırır gıbı hapır kupur degıldı yanı. Adam ustumdekı her parcayı cıkardıgında 15dk methiye duzdu bana

Hepsı bı dangalaklık yapıyor demek bı donem
Aynen öyle, ama ben durumu iyi toparladım o ara, kafam çalışmış demek ki. Bunca zamandır boşa hap kullanmışım, gel bakayım sen şuraya dedim bana küsmesine fırsat bırakmadım. O aydan sonra da hamile kaldım zaten şerefsiz doktor dolandırıcıymış, sonra çok insandan duyduk bize yaptığının aynısını

Takdir ettim vallahi, erkeleri böyle bilmeyiz ya

Boşanma denen lafın lanetine inanır oldum, iki kere geçti evliliğim boyunca ; o gün ile alakalı herşeyi hatırlıyorum.

Boşanma denen lafın lanetine inanır oldum, iki kere geçti evliliğim boyunca ; o gün ile alakalı herşeyi hatırlıyorum.
Bizim de tektir. Bir daha boşanma lafı geçerse muhtemelen gerçekten boşanacağımız için olur. Kesinlikle ağıza sakız yapılacak laf değil, hele bizim evde, ki aslında bütün evliliklerde de öyle olmalı

Bızde ıkıncı dıllendırılmesınde bosanma kagıdı ımzalamıstık. Pelesenk etmeye gerek yok, bos atıp dolu tutulacak bı konu kesınlıkle degıl. Agzından cıkınca yapmak ıcap eden bır konu, blöf unsuru olamaz yanı

Ben ilkinde bavulu topladım gidiyordum, 2 aylık evliydim. Sabaha kadar barıştık. O günden sonra geçmedi ta ki ç.küne laf edilene kadar.

Konu ne anlamaya çalışıyorum amaBaşka topic mi?

Bugünkü happy hour suflesinin ardından herkes ılık bir duş alıyor galiba ne bu sessizlik. Ben o işi hallettim şarabımı çerezimi aldım geldim. Şimdilik bu konunun günlerdir sabote ettiği diyetime bir gazla dönmek için yine ZemheriPoyraz nin diyet konusuna gidiyorum. Hadi çok açmayın arayı.

Diyetten dönmek yok, öğlen çok kaçırırsan akşam çorba içip kapatıyorsun günü ona göre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…