- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.074
- 1.123
Yok ya hakikaten laf söylemeye gelmiyor malzemelerine, biz geçende eski defterleri açtık, bana istersen boşanalım demişti infertilite teşhisi konduğunda. Dedim söylediğin hiçbir söz beni bu kadar üzmemişti, ne yapsaydım diyor. Hepsi aynı neredeyse çözüm odaklı değiller çükleri konusundaAdamı onunla yatmıyor dıye akıl verenler suclusu oldu ıyı mı+18e de ayar vermeye gelmıyor böbişim. Ne yapayım betüş peri gibi 'zaman gerıye aksın' mı dıyeyım ne dıyeyım ahdkdshsksks pısmanmıs konu actıgına akıl aldıgına
Çalışma odasında değil yani final, o hararette mola verip şarap falan içtiniz. Bu durumda bile bu kadar ince düşünebiliyorsa önünde şapka çıkarmak lazım.Mumları gullerı hazırlamıs ama yakmamıs, calısma odasına kadar cok hararetlı gıdınce orda o konusma oldu ıste, sarapları sen hazırlar mısın hayatım dedı, tabı dedım. O arada mumları yakmıs oraya sonra gectık
Hepsı bı dangalaklık yapıyor demek bı donemYok ya hakikaten laf söylemeye gelmiyor malzemelerine, biz geçende eski defterleri açtık, bana istersen boşanalım demişti infertilite teşhisi konduğunda. Dedim söylediğin hiçbir söz beni bu kadar üzmemişti, ne yapsaydım diyor. Hepsi aynı neredeyse çözüm odaklı değiller çükleri konusunda
Evet ılk fınal calısma odası degıl, ama orda da bı fınal oldu zabağaa karsıÇalışma odasında değil yani final, o hararette mola verip şarap falan içtiniz. Bu durumda bile bu kadar ince düşünebiliyorsa önünde şapka çıkarmak lazım.
Aynen öyle, ama ben durumu iyi toparladım o ara, kafam çalışmış demek ki. Bunca zamandır boşa hap kullanmışım, gel bakayım sen şuraya dedimHepsı bı dangalaklık yapıyor demek bı donem
Takdir ettim vallahi, erkeleri böyle bilmeyiz yaEvet ılk fınal calısma odası degıl, ama orda da bı fınal oldu zabağaa karsıkızım bız resmen sarap ıce ıce sevıstık. Oyle yangından mal kacırır gıbı hapır kupur degıldı yanı. Adam ustumdekı her parcayı cıkardıgında 15dk methiye duzdu bana
Boşanma denen lafın lanetine inanır oldum, iki kere geçti evliliğim boyunca ; o gün ile alakalı herşeyi hatırlıyorum.Yok ya hakikaten laf söylemeye gelmiyor malzemelerine, biz geçende eski defterleri açtık, bana istersen boşanalım demişti infertilite teşhisi konduğunda. Dedim söylediğin hiçbir söz beni bu kadar üzmemişti, ne yapsaydım diyor. Hepsi aynı neredeyse çözüm odaklı değiller çükleri konusunda
Bizim de tektir. Bir daha boşanma lafı geçerse muhtemelen gerçekten boşanacağımız için olur. Kesinlikle ağıza sakız yapılacak laf değil, hele bizim evde, ki aslında bütün evliliklerde de öyle olmalıBoşanma denen lafın lanetine inanır oldum, iki kere geçti evliliğim boyunca ; o gün ile alakalı herşeyi hatırlıyorum.
Bende erkek tanımadıgıma yemın etmıstım o sabahTakdir ettim vallahi, erkeleri böyle bilmeyiz ya
Bızde ıkıncı dıllendırılmesınde bosanma kagıdı ımzalamıstık. Pelesenk etmeye gerek yok, bos atıp dolu tutulacak bı konu kesınlıkle degıl. Agzından cıkınca yapmak ıcap eden bır konu, blöf unsuru olamaz yanıBizim de tektir. Bir daha boşanma lafı geçerse muhtemelen gerçekten boşanacağımız için olur. Kesinlikle ağıza sakız yapılacak laf değil, hele bizim evde, ki aslında bütün evliliklerde de öyle olmalı
Ben ilkinde bavulu topladım gidiyordum, 2 aylık evliydim. Sabaha kadar barıştık.Bizim de tektir. Bir daha boşanma lafı geçerse muhtemelen gerçekten boşanacağımız için olur. Kesinlikle ağıza sakız yapılacak laf değil, hele bizim evde, ki aslında bütün evliliklerde de öyle olmalı
Yarasın..
Konu ne anlamaya çalışıyorum amaAdamı onunla yatmıyor dıye akıl verenler suclusu oldu ıyı mı+18e de ayar vermeye gelmıyor böbişim. Ne yapayım betüş peri gibi 'zaman gerıye aksın' mı dıyeyım ne dıyeyım ahdkdshsksks pısmanmıs konu actıgına akıl aldıgına
+18 topıgı manyaklıgı ya, mıllet suclu arıyorKonu ne anlamaya çalışıyorum amaBaşka topic mi?
Tahmin ettim sonradan ama emin olamadım. Kısa bir 👁 atayim hazır oturmuşken..+18 topıgı manyaklıgı ya, mıllet suclu arıyor
Bak bak, resmen suclanıyorıngTahmin ettim sonradan ama emin olamadım. Kısa bir 👁 atayim hazır oturmuşken..
İki gündür bir haller oluyor suçlayan suçlayanaBak bak, resmen suclanıyorıng
Diyetten dönmek yok, öğlen çok kaçırırsan akşam çorba içip kapatıyorsun günü ona göreBugünkü happy hour suflesinin ardından herkes ılık bir duş alıyor galiba ne bu sessizlik. Ben o işi hallettim şarabımı çerezimi aldım geldim. Şimdilik bu konunun günlerdir sabote ettiği diyetime bir gazla dönmek için yineZemheriPoyraz nin diyet konusuna gidiyorum. Hadi çok açmayın arayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?